Pro Evolution Soccer - پیشرفت یا پسرفت ؟

PES های این نسل :

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
My PES Migration

سلام دوستان.
فقط اینکه تاپیک خوبیه.
من در این مورد بگم که تعصب کلهمالعجمعین(!) چیز مزخرفیه.
در مورد پس و فیفا من خودم از سال 1998 که WE 3 اومد طرفدار پروپاقرص WE , PES بودم تا سال قبل! تا اینکه XBox 360 رو خریدم.
به تمامی کسانی که پلتفرمشون PCــیه پیشنهاد میکنم که سراغ فیفا نرین چون بد ترین حالت پورت کردن رو انجام میدن و انگار نه انگار که فیفا بازیه!!! ولی پس یه مقدار راضی کننده ست.
اما حساب PS3 , XBox 360 جداست و به نظر شخصی من برنده ی بی چون و چرای این دوتا بازی FIFA ست که گیم پلی خیلی جذاب و طبیعی و متنوعی داره.
بی خود نیست که FIFA 10 روی پلت فرم PS3 بهترین بازی ورزشی انتخاب شده!
خلاصه این بود مهاجرت من از پس به فیفا!

سلام دوستان.
فقط اینکه تاپیک خوبیه.
من در این مورد بگم که تعصب کلهمالعجمعین(!) چیز مزخرفیه.
در مورد پس و فیفا من خودم از سال 1998 که WE 3 اومد طرفدار پروپاقرص WE , PES بودم تا سال قبل! تا اینکه XBox 360 رو خریدم.
به تمامی کسانی که پلتفرمشون PCــیه پیشنهاد میکنم که سراغ فیفا نرین چون بد ترین حالت پورت کردن رو انجام میدن و انگار نه انگار که فیفا بازیه!!! ولی پس یه مقدار راضی کننده ست.
اما حساب PS3 , XBox 360 جداست و به نظر شخصی من برنده ی بی چون و چرای این دوتا بازی FIFA ست که گیم پلی خیلی جذاب و طبیعی و متنوعی داره.
بی خود نیست که FIFA 10 روی پلت فرم PS3 بهترین بازی ورزشی انتخاب شده!
خلاصه این بود مهاجرت من از پس به فیفا!
بازی فیفا برای PCساخته نمیشه و همون ورژن مخصوص PC هست که هرسال نسخه قبلی رو اپدیت میکنن.
پس هیچ پورتی درکار نیست!

ما که از بچگیمون فیفا باز بودیم،هستیم و خواهیم بود.چه اون دوران که بد بود-چه الان که خوبه

من تنها اشكال PES رو تقليد از فيفا ميدونم.به نظر من فقط همون گيم پلي خوب PES سبب جذب هوادارانش شد ولي در اين نسخه خبري از گيم پلي خوب و روان هميشگي نيست.

من ميگم pes نيايد دنبال ساختن يه بازي واقعي باشه همون سبك nfs خودش رو بسازه بهتره.چون fifa از لحاظ گيم پلي طبيعي خيلي از رقيبش سرتره.مخصوصا روي حالت مانال بازي كه ديگه واقعا عالي و شاهكار هستش:d
we are 11

از شماره 10 که خیلی بهتر شده اما هنوز در حدی نیست که بتونه فیفا رو شکست بده! البته از لحاظ فروش که هیچوقت نتونسته! من فقط منظورم گیم پلی هست

من خودم از قبل فن شدید فیفا بودم
ولی امسال که pes 2011 رو بازی کردم
واقعا به نظرم pes طبیعی تر بود
در مقایسه ها و ... هم این موضوع به واضح هستش
برای مثال اگر شما پس عمق چیپ بندازید دوربین دروازه بان و نشون نمیده و ممکنه دروازه بان رو اورده باشه ( در فیفا )
داوری هم نگم بهتره
امسال فقط PES با وجود اینکه من خودم فن شدید fifa هستم
سانتر های PES عالی امسال و ....
تازه diving هم داره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or