اینو دیگه عالم و ادم میدونن سری pro حداقل 4ساله داره درجا میزنه.از دوستان نزدیک بنده هم همشون پرو رو ول کردن دارن فقط فیفا میزنن.به طور کلی پرو هر سال فقط داره وعده میده و عملا هیچ کاره خاصی نمیکنه.حالا نمیدونم بودجه ندارن یا ضعف در تیم برنامه نویسی دارن و یا هرچی.مهم اینه که پرو 4سال طرفدارهاشو ناامید کرده و امیدوارم به جایگاه سابقش برگرده اما بعید میدونم همچین اتفاقی بیفته.
من كه با شماره هاي جديد اصلا حال نمي كنم اما مجبورم بازي كنم چون از فيفا به نظرم بهتره
من حاظرم همون pes06را بدون هيچ تغييري امسال بدن و بگن pes2011
خداوكيلي چه روزا وشبايي را با pes06مي گذروندم
من كه با شماره هاي جديد اصلا حال نمي كنم اما مجبورم بازي كنم چون از فيفا به نظرم بهتره
من حاظرم همون pes06را بدون هيچ تغييري امسال بدن و بگن pes2011
خداوكيلي چه روزا وشبايي را با pes06مي گذروندم
من تا 1 ماه پیش فقط PES بازی میکردم و با اینکه باگ هاش آزارم میداد ولی بازم بازی میکردم ! چون xbox نداشتم ...
حالا که xbox گرفتم فهمدیم که بازی فوتبال یعنی چی ... با تمام تعصبی که به pes داشتم گذاشتمش کنار ...
من امیدوارم پیشرفت کنه و میکنه ولی به نظر من برای این کار به کل باید از کد های شماره های قبلی صرفه نظر کنند و دوباره بنویسند ! زمان زیادی میخواد ولی برای این که از Fifa عقب نمونند لازمه .
با این که الان Fifa بازی میکنم ولی دلم پیش PES هست و fifa رو موقتی دارم بازی میکنم تا ببینیم در آینده چه اتفاقی می اقته !
من کلا فیفا رو از PES بیشتر دوست داشتم...
ولی PES10 گند زد به خودش !
اگه توجه کنید بعضی از بازیکن ها باگن !!!
مثلا وقتی توپ به مسی میرسه انگار پاش چسب داره !
به هیچ وجه نمیشه توپ رو ازش گرفت.واسه همین خیلی ازار دهنده هست و از نظر من فیفا واقع گرایانه تره...
من از اولین winning eleven که اومد بازی کردمش و هیچ وقت سراغ فیفا نرفتم و نمیرم.چون بازی که لنگش نباشه هر چی ایراد هم داشته باشه باید باهاش سر کرد.اما یه چیزی pes 2010 داره که حال هر کسی رو چه casual و چه hardcore رو میگیره.اونم delay ش هست.وقتی دکمه شوت رو فشار میدیم 1 ساعت بعد شوت میزنه.این از اون مشکلاست که هیچ جوره نمیشه ازش گذشت.مشکل پرتاب اوت و این چیزاش بماند.ولی نکات مثبتی هم نسبت به نسخه های قبلی داره که تحسین بر انگیزه.مثل گرافیک.کلا پسرفت داشته ولی نه اونقدر.امیدوارم یه روزی به دوران اوجش برگرده.
با وارد شدن به نسل جدید pes علنا نابود شد.
من که نتونستم بازی نسل جدید رو تحمل کنم و همچنان pes 6 رو بازی می کنم که به نظرم همچنان یه سرو گردن از بازی های فعلی بالاتره.نمی دونم کونامی چه اصراری داره تا PES رو شبیه به فیفا بسازه.دلیلی پسرفت بازی هم دقیقا همینه.توجه به زرق و برق بازی .به جای انکه کیفیت گیم پلی رو ارتقاء بده گیر داده به حاشیه بازی.
از pes 2010 نزدیک به 150 سیو دارم که ضعف های این بازی رو به خوبی آشکار میکنه.بود یا نبود دفاع و دروازه بان در PES نسل جدید فرقی نداره.شما به هر شکلی که از داخل 18 قدم بشوتی توپ می ره تو گل .میشه در مورد ضعفهای این بازی یه کتاب نوشت.PES2011 هم وضعیت بهتری نسبت به 2010 نداره بازهم همون ضعفها تو دموی گیم پلی بازی دیده می شه.
قبلا هم گفتم کونامی تا نسل جدید شروع نشه دست به تغییر اساسی در این بازی نمی زنه.
من متاسفانه نتونستم با فیفا ارتباط برقرار کنم به همین دلیل همچنان pes 6 رو ادامه می دم.
چون ارزش وقتم خیلی بالاتر از اینه که بخوام سر PES 08-09-10 هدرش بدم.
امیدوارم کونامی هر چه زودتر سر عقل بیاد و لا اقل PES 2012 رو مثل PES 6 بسازه.