به نظر من 2009 اش عالی بود اما 2010 باز یه پسرفت بود که اگه همون 2009 رو میاوردن و رو گرافیک و بعضی جزییات کار میکردن و وضعیت بازیکنها و تیمها رو آپدیت میکردن خیلی بهتر از این 2010 بود.
فکر میکنم اشتباه میکنید
2010 خیلی عالی شده
یا بازی نکردین یا اینکه ؟؟؟؟
2010 تنها چیزی که کم داره همون ایرادی بود که گیم اسپات گرفته بود
یعنی گزارشگر بد و نداشتن انیمیشن درست و حسابی
وگر نه ایراد دیگه ای نداره ، البته اگر واقعا بازی کرده باشید
فکر میکنم اشتباه میکنید
2010 خیلی عالی شده
نه اشتباه نمیکنم واقعا به سلیقه ی من همینطوریه کلا سختتر شده و تمرکز بیشتری میخواد اگرچه واقعی هم شده تا حدودی اما چون کنترل کمتر دست بازیکنه زیاد هیجان نداره .مخصوصا اینکه با چند نفر دیگه بشینی بازی کنی 2009 حال و هیجانش بیشتره.
من خودم اعتقاد ندارم پیشرفت کرده باشه از نسل قبل البته پیشرفت گرافیکی و... کرده ولی منظور اون سیر سعودی رو دیگه ادامه نداد
کلا در عالمی که گرافیک رو به جای LOVE با خون مینویسن انتظاری هم نباید داشت که PES ی که بیشتر به گیم پل اهمیت میده محبوبیت داشته باشه.
PES 2010 خیلی منو یاده ISS 1,2 می ندازه. اگه اشتباه نکنم اون موقع نسخه انگلیسی بازی اسمش ISS بود. مثلا روی جلد WE3 عکس تیم ملی زاپن بود اما روی ISS عکس این بازیکن کلمبیایی بوره. مشکل ISS این بود که خیلی کند شده بود و کلا بازیکنهاش نای دویدون نداشتن. البته الان مشکل PES سرعت نیست یک جوارایی کلا هیجان بازی نابود کردند. تاخیر پاسهاش هم خیلی بد هست. پاس تو عمقاش هم واقعا بد شده. در کل من که چشمم اب نمی خوره 2011 چیزی بشه اما واقعا دوست دارم یک تحولی توش ایجاد بکنند. اها این سیستم پنالتی اش رو هم درست کنند.
دوستانی که از 2010 انتقاد میکنن تو PS2 این بازی رو انجام دادن یا PC ؟
چون خود من با PS2 انجام دادم و معتقدم نسبت به 2009 تاخیری تر عمل می کنن بازیکناش ولی نظر من اینه که PS2 قادر به رندر بازی نیست ، حالا نمی دونم آیا تو PC یا XBOX هم همینطور هست یا نه .
من از فوتبال میکرو شروع کردم همون که چند تا نقطه هستن مثلا آدم
یه نقطه رنگش فرق داره مثلا توپه:biggrin1:
بعدش اینترنشنال سوپر استار سگا که یکی از بهترین فوتبال های عمرم هست
بعد رسیدیم به Wining eleven 3 رو PS1 فک کنم که ما بهش میگفتیم فوتبال 98:biggrin1:
بعدش Wining Eleven 2002 که عالی بودن
تا رسید به PS 2 که من با PES4 شروع کردم و واقعا همون لذتی رو که سری های قبلی بهم دادن اینم داد
اومد تا PES6 که هی بهتر میشدند
تا رسید به 2008 که اونجوری که انتظار داشتم نبود
PES2009 اومد یکم خوشم اومد تا اینکه رفتم یه جا FIFA 09 رو 360 دیدم و اینجوری شدم
از PES 10 انتظارات زیادی داشتم که بر آورده نشد
گرافیکش خوبه ولی مدلسازی بازیکنا و طراحی فیس ها خوب نیست(تو 2010 طراحی فیس ها بهتر شد ولی هنوز هم عالی نیست)
شدیدا منتظر کم شدن باگ های داوری تو 2010 بودم چون تو 2009 خیلی رو اعصاب بود که متاسفانه باگ های داوریش بیشتر شدن تا کمتر
باگ های گیم پلی+باگ های گرافیکی هم که دیگه مشخصا
نداشتن لیسانس خیلی تیم ها
نداشتن دریبل های کافی
نداشتن آب و هوای برفی(برا من مهمه)
بالانس و قدرت بازیکنا با نمونه واقعیشون فرق داره
و بعضی جاها خنده داره
مثلا شما با مسی یا اتوو کل بایکنا رو نو حالت Top Player دریبل میزنی میری تو گل
آسون بودن بازی
نوب پسند بودن
فیفا 10 و ورلد کاپ هر انتظار معقولی رو که از یک بازی فوتبال داشتم بر آورده کرد
امیدوارم PES به روز های اوجش برگرده
فکر میکنم اشتباه میکنید
2010 خیلی عالی شده
دقیقا داری بر عکس میگی
یکی از نکات مثبت pes10 نسبت به فیفا انیمیشن های فوق العادشه
گزارشگر هم بهتر از نسخه های قبل بود
دیگه همه میدونن که pes10 گند زد به خودش بعد شما میگی عالی شده
از اون دروازه بانای مونگولش بگیر که از وسط زمین گل میخورن تا پاس کاری افتضاح و سیستم پنالتی اشغالیش و ...............
تازه اگه کونامی عرضه داشت مثل ea sport یه world cup 2010 میساخت که خودشو برای 2011 محک بزنه نه که اینکه هر سال یه فوتبال اشغالی تحویل مردم بده:frown:
منم خودم از طرفداران این سری بودم ولی با این گندی که زدن واقعا باید رفت طرف فیفا :smile:
در ضمن دوستان برای اینکه مهر تاییدی بر این حرف که pes از رقیبش عقب مونده بزنم پیشنهادا میکنم به اینجا یه سر بزنید
همونطور که میبینید از بین 50 بازی طبق این لیست که از رکورد های گینس تحت عنوان 50 بازی برتر هستش میبینید halo اول
فیفا در رتبه 18 و pes در رتبه اخر یعنی 50 قرار داره
دوستانی که از 2010 انتقاد میکنن تو PS2 این بازی رو انجام دادن یا PC ؟
چون خود من با PS2 انجام دادم و معتقدم نسبت به 2009 تاخیری تر عمل می کنن بازیکناش ولی نظر من اینه که PS2 قادر به رندر بازی نیست ، حالا نمی دونم آیا تو PC یا XBOX هم همینطور هست یا نه .