سلام سلام سلام سلام
اين دفعه اي 4 تا شد ديگه

محمد رضا جون منم معذرت خواهي مي کنم و اميد وارم تو هم من رو ببخشي!
من اصلا و ابدا هيچ وقت تو عمرم نگفتم که بيشتر از تو مي دونم و اگر هم در مورد خواننده توضيح دادم به جان خودت جان خودم اصلا و ابدا اين نبود فقط خواستم يک کمي هم خبر تو اين تايپيک بزنم
يعني هم تو رو کمک کنم هم براي همه در مورد آهنگ ساز و خواننده صحبت کنم(با يک تير دو نشون رو بزنم)
Godsmack هم خواننده ي مورد علاقه ي خودم هست دلم نيومد اسمي ازش نيارم :cheesygri
فکر کنم سوتفاهم شده بود
اما اين که مي گي پرنس هر چي هست يک بازي هست و اين دوستي هست که مي مونه بايد بگم کاملا موافقم و خيلي خوشحال مي شم که بتونم باهت دوست بمونم!!!
شما که فعال تري کاربر اينجا هستي(چه به مقدار پست ها چه به مقدار ارزش مطالبت!!!)فکر نمي کني کم هست فقط کار آهنگ ها رو انجام بدي؟؟؟اگه دوست داشته باشي خوشحال مي شيم کار هاي ديگه اي هم بکنيد

ببخشيد که اين پست رو دوباره اينجا زدم و اين اميدوارم آخرين پست در اين مورد باشه!!!
ديروز فرمتم شدم خيلي حالم گرفتست اما E-mail که از طرف Sworld پرنس اومد حالم رو جا اورد
واسه اينکه تايپيک منحرف نشه يکي از عکس هايي که برام فرستادن رو هم مي زارم
انشاالله تکراري نباشه
تريلر هم چشم من دانلود مي کنم با بالاترين کيفيت!!!
وحيد جان بازم ممنون
فرزاد جان خوب وقتي نزديک اومدن بازي هست و صداي پاي پرنس رو ديوار داره مي آد :cheesygri واسه اينکه بازي زياد جلوه کنه ديگه اخبار رو کم مي کنند و وقتي خبري نباشه تايپيک هم جذابيتش رو از دست مي ده شما ها هم که تو همه ي مسابقه ها شرکت مي کنيد ديگه...