Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

نوشته شده توسط farzadlion:
خب من دانلودش کردم....دستت درد نکنه...

منم با حرف محمد جان که گفته بود تاپیک مبحثش کلا از پرنس خارج شده موافقم بنظر من تاپیک قبلا خیلی بهتر و جالب تر بود اما حالا کلا مباحثش طوری شده که جذابیت سابقش را از دست داده :sad:

نوشته شده توسط behzadr:
سلام باهات موافقم....ولي همش نويسنده و عكس ها مي خوان يه چيزي رو گنگ به بيننده نشون بدن...يه چيزي كه تا زمان بازي اصلا لو نمي ره....

راستي اين دمو رو همين امروز IGNبرا دان گذاشته......من هنوز وقت نكردم دانلود كنم...حدود 5 مگ هست

http://streamingmovies.ign.com/cube/article/663/663652/princeofpersia_110105_wmvlowwide.wmv

اگه وحيد و رهام دان كرديد حتما تو سيدي بذاريد و ارسال كنيد...

خوب درست ولي همين که داستان قوي داره خيلي
من ديروز دانلود کردم ولي سي دي رو خيلي وقت برات ارسال کردم که بايد فردا به دستتون برسه بايد بگم ۴ سي دي براي هر کدومتون ارسال کردم

سلام سلام سلام سلام
اين دفعه اي 4 تا شد ديگه;)
محمد رضا جون منم معذرت خواهي مي کنم و اميد وارم تو هم من رو ببخشي!
من اصلا و ابدا هيچ وقت تو عمرم نگفتم که بيشتر از تو مي دونم و اگر هم در مورد خواننده توضيح دادم به جان خودت جان خودم اصلا و ابدا اين نبود فقط خواستم يک کمي هم خبر تو اين تايپيک بزنم
يعني هم تو رو کمک کنم هم براي همه در مورد آهنگ ساز و خواننده صحبت کنم(با يک تير دو نشون رو بزنم)
Godsmack هم خواننده ي مورد علاقه ي خودم هست دلم نيومد اسمي ازش نيارم :cheesygri
فکر کنم سوتفاهم شده بود
اما اين که مي گي پرنس هر چي هست يک بازي هست و اين دوستي هست که مي مونه بايد بگم کاملا موافقم و خيلي خوشحال مي شم که بتونم باهت دوست بمونم!!!
شما که فعال تري کاربر اينجا هستي(چه به مقدار پست ها چه به مقدار ارزش مطالبت!!!)فکر نمي کني کم هست فقط کار آهنگ ها رو انجام بدي؟؟؟اگه دوست داشته باشي خوشحال مي شيم کار هاي ديگه اي هم بکنيد;)
ببخشيد که اين پست رو دوباره اينجا زدم و اين اميدوارم آخرين پست در اين مورد باشه!!!
ديروز فرمتم شدم خيلي حالم گرفتست اما E-mail که از طرف Sworld پرنس اومد حالم رو جا اورد
واسه اينکه تايپيک منحرف نشه يکي از عکس هايي که برام فرستادن رو هم مي زارم
انشاالله تکراري نباشه
تريلر هم چشم من دانلود مي کنم با بالاترين کيفيت!!!
وحيد جان بازم ممنون
فرزاد جان خوب وقتي نزديک اومدن بازي هست و صداي پاي پرنس رو ديوار داره مي آد :cheesygri واسه اينکه بازي زياد جلوه کنه ديگه اخبار رو کم مي کنند و وقتي خبري نباشه تايپيک هم جذابيتش رو از دست مي ده شما ها هم که تو همه ي مسابقه ها شرکت مي کنيد ديگه...:p

آخرین ویرایش:
prince x 180.jpg

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
این دیگه چجور جونوریه :twisted: :mrgreen: بزنم به تخته عجب زبونی داره :cheesygri

فرزاد جان خوب وقتي نزديک اومدن بازي هست و صداي پاي پرنس رو ديوار داره مي آد واسه اينکه بازي زياد جلوه کنه ديگه اخبار رو کم مي کنند و وقتي خبري نباشه تايپيک هم جذابيتش رو از دست مي ده شما ها هم که تو همه ي مسابقه ها شرکت مي کنيد ديگه...
خب فکر کنم بازی وقتی بیاد این تاپیک مطالب خیلی زیادی برای نوشتن نقد و داستان ..اسرار و رمز های بازی داشته باشه...پس بهتره آستین ها را بالا بزنید :mrgreen:

سلام به همه دوستان پرنسي خودم...

اينم چند تا شات جديد....از اين به بعد هر عكس و پوستر جديدي بياد در اندازه واقعي گذاشته ميشه...چون سيدي ديگه جا نداره
wink.gif

fcmkib.jpg

fcmm4n.jpg

fcmmc0.jpg

fcmmjb.jpg

fcmn34.jpg

سلام بهزاد جان
سیدی به این زودی پر شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :exclaim: :exclaim: :exclaim:
هنوز که مقاله های من نرسیده
پس بهتر هست تو فکر 2 سیدی باشی :) :cheesygri :mrgreen:
همین الان اومدم این عکس هارو با سایز کوچیک که آپکردم بزارم دیدم با سایز اصلی گزاشتی :sad:
اون عکس باحال بود اما اگه از طرف طرف دار ها نبود...;)
سیدی وحید نرسید عجیب هست!!!
بهزاد من دارم با یک تیر دو نشون می زنم مقاله ای که دارم تایپ می کنم رو یکی از مجله های کرمان هم بهم پیشنهاد داده اما من به کاملی تو سیدی براشون مقاله نمی نویسم آخه ویژهنامه ی POP:TTT دارند به من پیشنهاد دادن منم یک کمی از مطالب رو نوشتم تبلیغ مجلمونم کردم خواستم ببینم می تونم از مقاله های تو هم استفاده کنم؟؟؟
اسم تو رو هم بنویسم زیرش؟؟؟
بازی سنتر رو که می نویسم
اگه خواستی یک نسخش رو برات فرستم چون 2 نسخه مجانی به من می دن;)
ببخشید تایپیک رو منحرف کردم:o
اون تریلر هم با کیفیت بالا کوییک تایم دان کردم اگه لازم می بینی با کیفیت پایین مدیل پلیرم باشه بگو
من الان کافی نتم;)

بچه ها من تریلر رو دیدم
بابا خبلب محشر بود
تریلر به این باحالی ندیده بودم!!!!!!!!!!111
بچه آخرش می نویسه Out Desember 2005!!!!
بگین که الکی مینویسه!!!!!!!!1
اون غوله که رو سرشیم شروع می کنه دویدن باید خیلی باحال باشه!!!!!!!!!1

اينم چند تا شات جديد....از اين به بعد هر عكس و پوستر جديدي بياد در اندازه واقعي گذاشته ميشه...چون سيدي ديگه جا نداره
wink.gif
ای بابا. اینجا حال نمیده تو سی دی بزارین بهتره.
1 سی دی نشد بکنینش 2 تا یا اینکه بزنینش رو یه 1 دی وی دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or