سلام
اول از همه از برگشت وحید تو جمعمون خیلی خوشحالم و منتظر مقاله های همیشه عالی اون هستتم اما وحید جون اوضای این تایپیک یک کم از زمان شما فرق کرده بی زحمت 5-6 صفحه ی قبل رو بخون×!!!!
من الان چند تا مقاله ی دیگه دارم آماده می کنم اما فکر کنم جز مجله ی خودمون جای دیگه ای نتونم باز چاپشون کنم×!!!!!!!
بعد این که از عکس های محشر بهزاد جان و خلیل عزیز خیلی متشکرم×!!!!!
عجیبه من همه ی کوچه پس کوچه های اینترنت رو گشتم یک دونه از این هارو پیدا نکردم حتی سایت های طراحی های بچه ها×!!!!!!
با این عکس هایی که شما گزاشتید من شرمم می شه ادامه بدم به اون عکس هام دقت هم کردم بقیه ی عکس ها خیلی قدیمی اند و همه دارند×!!!!
بهزاد جان و خلیل عزیز اگه می شه فکر کنید ببینین لینک این عکس ها یادتون می آد برام بفرستین؟؟؟؟خیلی برام ارزش داره×!!!!
در ضمن وحید جان من فردا کمپلت وقتم پر هست بی زحمت مقاله هات رو اگه می شه برام تو یک فایل TeXt برای میل کن حتی اگه کامل نیست من کاملش می کنم می زارم×!!!!!
هی چی اطلاعات و مقاله ی جدید داری منم همین کار رو می کنم برات×!!!!!(اگه نشد پس فردا)
در ضمن من و شایان خیلی چیز های عجیبی بهشون بر خوردیم×!!!!!!
1.اون مدالی که پرنس در WW داشت نمی تونه گردنبند فرح باشه آخه تو SoT که فرح گردنبندش رو به کاکولوکیا نداد×!!!
2.پرنس در T2T دارک شد چون به وسیله ی زنجیر به اون زنه متصل بود و اون رسانا ی شن های زمان بود نه اینکه خنجر نداشت
3.داهاکا تونست در زملن سفر کنه؟؟؟؟در یک صورت امکان پذیر هست مگر اینکه داهاکایی نباشه همچنین جزیره و کایلینایی×!!!!
4.اصلا گردنبند نقش خاصی در بازی نداره فرح آلوده نشد چون:
1.رسانا نبود
2.می دونست قرار هست چه اتفاقی بیافته×!!!!
خیلی زیادند تاحالا به اسم پرنس WW دقت کردید؟؟؟؟"جنگ جوی درون" همه ی این اتفاق ها مجازی بوده اما پرنس حقیقیشون کرده حرف های پیرمرد یادتونه؟؟؟؟؟
داهاکا وجود نداشته پرنس خلقش کرد..........!
من که گیج گیج شدم آخه شایان خیلی عقاید جالبی پیدا کرده و اگه موافق باشید یک قرار کنفرانس بزاریم مطرح کنیم×!!!!!اگر هم اجازه بدند یا یک تایپیک بسازیم یا اینکه همین جا بحث کنیم چون خیلی چیز ها تو داستان برای من سوال پیش اورده×!!!!!!
اینم برای با ارزش شدن پستم با تشکر از روزبه عزیز:
1.بعد از اولین باری که به پرینس تغییر حالت میدین حواستون باشه اینجا رو رد نکنین
2. قبل از جنگیدن با اولین غول بازی(همون نره غوله که زبونش اویزونه ) حواستون باشه در اول میره پیشه آقا غوله در دوم میره آب خوری در سوم
3.بعد از رد کردن اون برجای دایره ای شکل و بعد از تغییرحالت به پرینس به یه جا میرسین که وزیر فرار میکنه و باید آب داخل سالن رو با دستگیره ای که اونجاس تخلیه کنین
4.مرحله canal
دقیقا بعد از غول سوم بازی همونی که میپرین روش بعد باید کنترلش کنید
از نردبون برید بالا بعد برید تو اون سوراخه
5.مرحله آسانسور
وقتی دارید فرح رو با آسانسور بالا میبرید آخرش به اینجا میرسید
6.تو مرحله MIDLE TOWER
مرسید به اینجا