Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

باید عرض کنم این دمویی که شما دادید در بازی هم در قسمت گالریش موجود میباشد و دوستان می تونن از اون قسمت هم ببین البته فکر نکنم کسی که بازی رو تموم کرده باشه اجراش کنه

خوب اون دمو فقط با بینک اجرا میشه
ولی این با مدیا هم اجرا میشه

سلام بر همگی
در سایت اصلی پرنس در قسمت مدیا که بروید قسمت عکسها را نمی توانید save کنید سایتی را می شناسید که بتوانیم این عکسها را بگیریم یا راه حل دیگری باشد
سال نو همه مبارک پیروز باشید ;) :cheesygri

یکی این که می تونی از سایت هایی مثل گوگل استفاده کنی
یکی به تایپیک Game Wallpaper مراجعه کنی
یکی اینکه صبر کنی من تا چند روز دیگه ببینم کدوم عکس ها رو می گی آپ کنم بزارم ببینی;)
تبصره:با لینک مورد توجه بعضی ها×!!!!
یکی هم اینکه سال نو تو هم مبارک

میثم جان خیلی ناراحتی می تونی دانلود نکنی;)اگر هم کردی بگو برات خرج اینترنتت رو یک جوری جبران کنم:razz: من برای کسانی گزاشتم که دوست دارند داشته باشند و Convert کردن رو بلد نیستند+لینک
namazizadeh جان کدوم عکس ها رو میگی؟؟؟؟
می شه دقیقا مشخص کنی؟؟؟؟گالری از چند بخش تشکیل شده اگر همه رو می خوای باید کمی صبر کنی اما اگر قسمت خاصی رو می خوای زودتر می تونم برات آپ کنم;)

اگه می شد تصویر کوچیکش رو گزاشت که مشکلی نبود:cheesygri
فلش هستند:exclaim:
برنامه ای برای سیو فلش سراغ دارید؟؟؟
اگه بشه سیو کرد فلش رو من می تونم بعدش برات تبدیلش کنم آپ کنم چون لینک این عکس ها یادم نیست

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
اگه می شد تصویر کوچیکش رو گزاشت که مشکلی نبود:cheesygri
فلش هستند:exclaim:
برنامه ای برای سیو فلش سراغ دارید؟؟؟
اگه بشه سیو کرد فلش رو من می تونم بعدش برات تبدیلش کنم آپ کنم چون لینک این عکس ها یادم نیست
[FONT=&quot]saveflash2463 + serial

البته ورجن بالاتری هست ولی چون این ورجنش سریالش هست اینو گزاشتم و چون شما فقط میخواین فلش سیو کنین همین براتون عالیه.در ضمن ورجن های بالاترش سریالش هست ولی کار نمکنه.[/FONT]

این کار رو خودشونم می تونستند اما سخت هست هی باید دور و ور عکس رو تمیز کنی کم هم که نیست×!!!
ممنون امین جام فعلا کارت صدا من سوخته فقط مجبورم تا 13 ام از اینترنت استفاده کنم ایشالا می زارم همرو+ لینک

++++++++
سلام این هم 6 تا از Screenshot ها تا فردا ایشالا بقیه شون رو می زارم فرداشم Art ها;)
لینک همه هم گزاشتم×!!!
در ضمن من و شایان جان در حالی که داشتیم رو زیرنویس کردن پرنس صحبت می کردیم بحثمون به داستان پرنس کشیده شد و دیدم خیلی چیز های جالبی می گه......
اصلا نظریاتش کامل فرق داشت با من و درست تر در میاد مثلا کامل جریان زنجیر×!!!!
خیلی ها فکر می کردند که Dager باعث می شه که پرنس آلوده نشه اما تو پرنس 3 که نه دگر داشت نه گردنبند×!!!
چرا آلوده نشد و مثل عکس اولی که آلوده شد به اون غوله تبدیل شد که همه توش گیر کردند پرنس غول نشد؟؟؟؟
چجوری داهاکا تونست تو زمان سفر کنه؟؟؟؟
چرا وقتی جسد شارامان رو دید پرنس دیگه دارک صداش قطع شد؟؟؟؟
چرا وقتی زنجیر جداش شد از دست پرنس دارک جسم پیدا کرد؟؟؟؟
و خیلی چرا های دیگه هست که حد اقل برای من وجود دارند×!!!!
2 تا کار می تونیم بکنیم:
1.مثل خیلی جاهای دیگه یک تایپیک بزنیم بحث کنیم داستان رو کامل جریانش رو مشخص کنیم×!!!!(فوقش بعدا تایپیک رو پاک کنند مدیران)
2.قرار کنفرانس یاهو بزاریم×!!!!
من با اولی موافق ترم
فقط اینجا رو شلوغ نکنیم
چون شایان جان مخصوصا تو این روز ها همش در گیر پرنس هستند خیلی چیز های جالبی به فکرش رسیده(فواید زیرنویس کردم:p )
حالا خودتون بگین چی کار کنیم×!!!!!!!!!!!!!!!من بی گناهم

آخرین ویرایش:
قسمت اول

سلام سلام سلام
اینم بقیه ی Screen Shot های خود سایت×!!!!
چون خیلی هستند چند قسمتی می زنم آخه نمی تونم اگه پست زیاد سنگین شه تو یک پست بفرستم
5-6 تا دیگه مونده که دفه ی بعد می زارم×!!!!
چون مال خود سایت رو سفارش دادین خیلی سخت بود اگر نه از Ign آپ لود شده می تونستم همین ها رو اما با یک سایز دیگه بزارم;)
چه کنم عشق بچه های بازی سنتر هست دیگه:cheesygri
اما اگر اجازه بدید عکس های Concept Art رو از یک جای دیگه بدم البته با سایز و کیفیت بهتر اما اگر این ها رو هم می خواهید اشکالی نداره فقط چند روزی کار می بره آخه دایل آپ هست دیگه......:exclaim:
در ضمن ببینید شما یک چیزی سفارش می دین چجوری با جون و دل براتون گیر می ارم پس وقتی منم یک چیزی از شما می خوام این قدر کوتاهی نکنید برای آهنگ های Hitman مردم از بس لینک خواستم×!!!!

سلام
رهام این عکسا خیلی قشنگن !
بازی اصلا اینجوری نیست ولی ! انگار بعد از اسکرین شات گرفتن . رفتن رندر کردن این عکسارو !!!!!!!!! :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or