Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

سلام به همه دوستان

بهزاد جان خیلی ممنون به خاطر اون ARTWORKS

ARTWORKS Prince of Persia

ARTWORKS Prince of Persia 3

شرمنده دیگه یه خورده بهم ریخته شده

تا بعد یا علی

ممنون بهزاد جان به کارت ادامه بده همچنين از اقاي پليس
هر کدوم که تکرارای بود بگید....چون من دارم قاط می زنم کدوم ها رو قبلا گذاشتم
راستی اسم این آقا پلیسه خلیل هست:)

سلام
اول از همه از برگشت وحید تو جمعمون خیلی خوشحالم و منتظر مقاله های همیشه عالی اون هستتم اما وحید جون اوضای این تایپیک یک کم از زمان شما فرق کرده بی زحمت 5-6 صفحه ی قبل رو بخون×!!!!
من الان چند تا مقاله ی دیگه دارم آماده می کنم اما فکر کنم جز مجله ی خودمون جای دیگه ای نتونم باز چاپشون کنم×!!!!!!!
بعد این که از عکس های محشر بهزاد جان و خلیل عزیز خیلی متشکرم×!!!!!
عجیبه من همه ی کوچه پس کوچه های اینترنت رو گشتم یک دونه از این هارو پیدا نکردم حتی سایت های طراحی های بچه ها×!!!!!!
با این عکس هایی که شما گزاشتید من شرمم می شه ادامه بدم به اون عکس هام دقت هم کردم بقیه ی عکس ها خیلی قدیمی اند و همه دارند×!!!!
بهزاد جان و خلیل عزیز اگه می شه فکر کنید ببینین لینک این عکس ها یادتون می آد برام بفرستین؟؟؟؟خیلی برام ارزش داره×!!!!
در ضمن وحید جان من فردا کمپلت وقتم پر هست بی زحمت مقاله هات رو اگه می شه برام تو یک فایل TeXt برای میل کن حتی اگه کامل نیست من کاملش می کنم می زارم×!!!!!
هی چی اطلاعات و مقاله ی جدید داری منم همین کار رو می کنم برات×!!!!!(اگه نشد پس فردا)
در ضمن من و شایان خیلی چیز های عجیبی بهشون بر خوردیم×!!!!!!
1.اون مدالی که پرنس در WW داشت نمی تونه گردنبند فرح باشه آخه تو SoT که فرح گردنبندش رو به کاکولوکیا نداد×!!!
2.پرنس در T2T دارک شد چون به وسیله ی زنجیر به اون زنه متصل بود و اون رسانا ی شن های زمان بود نه اینکه خنجر نداشت
3.داهاکا تونست در زملن سفر کنه؟؟؟؟در یک صورت امکان پذیر هست مگر اینکه داهاکایی نباشه همچنین جزیره و کایلینایی×!!!!
4.اصلا گردنبند نقش خاصی در بازی نداره فرح آلوده نشد چون:
1.رسانا نبود
2.می دونست قرار هست چه اتفاقی بیافته×!!!!
خیلی زیادند تاحالا به اسم پرنس WW دقت کردید؟؟؟؟"جنگ جوی درون" همه ی این اتفاق ها مجازی بوده اما پرنس حقیقیشون کرده حرف های پیرمرد یادتونه؟؟؟؟؟
داهاکا وجود نداشته پرنس خلقش کرد..........!
من که گیج گیج شدم آخه شایان خیلی عقاید جالبی پیدا کرده و اگه موافق باشید یک قرار کنفرانس بزاریم مطرح کنیم×!!!!!اگر هم اجازه بدند یا یک تایپیک بسازیم یا اینکه همین جا بحث کنیم چون خیلی چیز ها تو داستان برای من سوال پیش اورده×!!!!!!
اینم برای با ارزش شدن پستم با تشکر از روزبه عزیز:
1.بعد از اولین باری که به پرینس تغییر حالت میدین حواستون باشه اینجا رو رد نکنین
80006.jpg

80008.jpg

2. قبل از جنگیدن با اولین غول بازی(همون نره غوله که زبونش اویزونه ) حواستون باشه در اول میره پیشه آقا غوله در دوم میره آب خوری در سوم
80007.jpg

3.بعد از رد کردن اون برجای دایره ای شکل و بعد از تغییرحالت به پرینس به یه جا میرسین که وزیر فرار میکنه و باید آب داخل سالن رو با دستگیره ای که اونجاس تخلیه کنین
80462.jpg

80460.jpg

4.مرحله canal
دقیقا بعد از غول سوم بازی همونی که میپرین روش بعد باید کنترلش کنید
81410.jpg

از نردبون برید بالا بعد برید تو اون سوراخه
81399.jpg

5.مرحله آسانسور
وقتی دارید فرح رو با آسانسور بالا میبرید آخرش به اینجا میرسید
82014.jpg

82015.jpg

6.تو مرحله MIDLE TOWER
مرسید به اینجا
83446.jpg

83452.jpg

83448.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
اول از همه رهام جان عکس هایی که گذاشتی نظم تاپیک رو بهم ریخته...لطفا تصحیح کن(کوچیک بذار که هم پست زیبایی باشه هم صفحه لودش سنگین نشه
دوم اینکه
رهام جان
دلیل نمیشه برای هر سوال ما در این بازی حتما جوابی باشه و یا علت و معمای خاصی وجود داشته باشه
بازی رو نمیشه یه بازی 100% کامل دونست پس دیدن یه سری اشتباهات (البته از دید بازی کن های نکته سنج) رو باید قبول کرد
حالا این هایی که شما برات پرسش پیش اومده رو براش نمیشه جواب کاملی از توی خود بازی پیدا کردچضمن اینکه اگه اینها همه معمایی باشه حتم داشته باش که در شماره های خود بازی ها باید دنبالش باشی نه در خارج از مقوله این 3 گانه چون همه می دونیم که ادامه ای برای این بازی با این داستان نخواهد بود

بهزاد جان شرمندی نمی تونم از نو آپ کنم×!!!!
بچه ها یک سری عکس دارم اما بزرگ هستند نمی تونمم از نو آپ کنم بزارم یا نه؟
اینم چند عکس امیدوارم که تکراری نباشند:

PrinceOfPersia2_18112004_Art06.jpg

PrinceOfPersia2_18112004_Art07.jpg

Entrevista_Prince_art.jpg

entrevista_yannismallat_art.jpg

art_1504_id_1.jpeg

اگر ید نبودند بقیه هم بزارم اگر هم زیادی بزرگند که هیچی:p

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط qx_roham_xp:
سلام
اول از همه از برگشت وحید تو جمعمون خیلی خوشحالم و منتظر مقاله های همیشه عالی اون هستتم اما وحید جون اوضای این تایپیک یک کم از زمان شما فرق کرده بی زحمت 5-6 صفحه ی قبل رو بخون×!!!!
من الان چند تا مقاله ی دیگه دارم آماده می کنم اما فکر کنم جز مجله ی خودمون جای دیگه ای نتونم باز چاپشون کنم×!!!!!!!
بعد این که از عکس های محشر بهزاد جان و خلیل عزیز خیلی متشکرم×!!!!!
عجیبه من همه ی کوچه پس کوچه های اینترنت رو گشتم یک دونه از این هارو پیدا نکردم حتی سایت های طراحی های بچه ها×!!!!!!
با این عکس هایی که شما گزاشتید من شرمم می شه ادامه بدم به اون عکس هام دقت هم کردم بقیه ی عکس ها خیلی قدیمی اند و همه دارند×!!!!
بهزاد جان و خلیل عزیز اگه می شه فکر کنید ببینین لینک این عکس ها یادتون می آد برام بفرستین؟؟؟؟خیلی برام ارزش داره×!!!!
در ضمن وحید جان من فردا کمپلت وقتم پر هست بی زحمت مقاله هات رو اگه می شه برام تو یک فایل TeXt برای میل کن حتی اگه کامل نیست من کاملش می کنم می زارم×!!!!!
هی چی اطلاعات و مقاله ی جدید داری منم همین کار رو می کنم برات×!!!!!(اگه نشد پس فردا)
در ضمن من و شایان خیلی چیز های عجیبی بهشون بر خوردیم×!!!!!!
1.اون مدالی که پرنس در WW داشت نمی تونه گردنبند فرح باشه آخه تو SoT که فرح گردنبندش رو به کاکولوکیا نداد×!!!
2.پرنس در T2T دارک شد چون به وسیله ی زنجیر به اون زنه متصل بود و اون رسانا ی شن های زمان بود نه اینکه خنجر نداشت
3.داهاکا تونست در زملن سفر کنه؟؟؟؟در یک صورت امکان پذیر هست مگر اینکه داهاکایی نباشه همچنین جزیره و کایلینایی×!!!!
4.اصلا گردنبند نقش خاصی در بازی نداره فرح آلوده نشد چون:
1.رسانا نبود
2.می دونست قرار هست چه اتفاقی بیافته×!!!!
خیلی زیادند تاحالا به اسم پرنس WW دقت کردید؟؟؟؟"جنگ جوی درون" همه ی این اتفاق ها مجازی بوده اما پرنس حقیقیشون کرده حرف های پیرمرد یادتونه؟؟؟؟؟
داهاکا وجود نداشته پرنس خلقش کرد..........!
من که گیج گیج شدم آخه شایان خیلی عقاید جالبی پیدا کرده و اگه موافق باشید یک قرار کنفرانس بزاریم مطرح کنیم×!!!!!اگر هم اجازه بدند یا یک تایپیک بسازیم یا اینکه همین جا بحث کنیم چون خیلی چیز ها تو داستان برای من سوال پیش اورده×!!!!!!

سلام رهام جان من هم خوشحالم به قول معروف روزي که رفتم يه خداحافظي خشک و خالي نکردم
اميدوارم بتونم ببينمت راستي در مورد مقاله ها بايد تايپ کنم
ببين من چند تا جواب براي سوالات دارم

همان طور که ميدونيد داستان شاهزاده ايراني يکي از پيچيده ترين داستان در ميان بازيهاي رايانه اي بود
۱-ببين در هربازي که به مانند پرنس ادامه دار باشه يک سري از جزيات داستان کمي تعغير ميکند اين مداليوني که پرنس به سينه داشت همان مداليون هست که در جنگجوي درون از فرح گرفته بود البته ميشه فهميد که نويسنده بازي با قرار دادن مداليون خواسته تا ارتباط خط داستاني ۱با ۲ هموار باشه
۲-يک جوري ميشه حق به شماها هم داد ولي اگه يادت باشه درنسخه ۱
يک دليل براي الوده نشدن پرنس و فرح بود مداليون و خنجر
۳-سوالت کمي گنگ و نامفهوم اما مگر داهاکا نگهبان زمان نبود (براستي مگر بازي دو پايان نداشت)پس هر کدام ميتواند جواب سوالهاي شما باشد
۴-ميشه يک بار ديگه بازي را برسي کرد احتمالا جواب هم دارد

-ببين در هربازي که به مانند پرنس ادامه دار باشه يک سري از جزيات داستان کمي تعغير ميکند اين مداليوني که پرنس به سينه داشت همان مداليون هست که در جنگجوي درون از فرح گرفته بود البته ميشه فهميد که نويسنده بازي با قرار دادن مداليون خواسته تا ارتباط خط داستاني ۱با ۲ هموار باشه
یه نکته رو بگم در نسخه 2 اصلا خبری از فرح نبود
يک دليل براي الوده نشدن پرنس و فرح بود مداليون و خنجر
در نسخه 3 مدال رو همون طوری که دیدید پرنس به درون آب انداخت تا همه چیز رو فراموش کنه
۴-ميشه يک بار ديگه بازي را برسي کرد احتمالا جواب هم دارد
به شرط اینکه تاپیک رو منحرف نکنید.....

سلام
خوشحالم میبینم که این تاپیک بعد چند وقت یه تغییر اساسی کرد ! :cheesygri

۱-ببين در هربازي که به مانند پرنس ادامه دار باشه يک سري از جزيات داستان کمي تعغير ميکند اين مداليوني که پرنس به سينه داشت همان مداليون هست که در جنگجوي درون از فرح گرفته بود البته ميشه فهميد که نويسنده بازي با قرار دادن مداليون خواسته تا ارتباط خط داستاني ۱با ۲ هموار باشه
ببینید. درنسخه یک وقتی فرح خنجر پرنس رو دزدید گردنبندش رو هم برای پرنس گذاشت. نه برای اینکه یه وقت Infect نشه !
مثلا میخواست بگه که من خنجرو برداشتم.
همین یه تیکه بازی باعث شد تا شما فکر کنید اون گردنبند خیلی مهم بوده ! یا اینکه باعث میشده تا هرکس اون رو داشته باشه Infect نشه !
درصورتی که نه خنجر باعث Infect نشدن پرنس هست. نه گردنبند باعث Infect شدن فرح !
اون مدال پرنس هم در نسخه دوی بازی گردنبند فرح نیست. چون درنسخه یک پرنس زمانو برگردوند به بجایی که هنوز گردنبند رو از فرح نگرفته بود !
اون مدال وقتی پرنس با Sand Creatur ها روبرو میشه. تبدیل میشه به طلسم The Amullet ...
و سازندگان بازی فقط میخواستن یه وسیله باشه که پرنس بتونه توسطش زمانو انگولک کنه !

-سوالت کمي گنگ و نامفهوم اما مگر داهاکا نگهبان زمان نبود (براستي مگر بازي دو پايان نداشت)پس هر کدام ميتواند جواب سوالهاي شما باشد

دریکی از تریلر های بازی به نام PoP Hestory میگه که Prince Created The Dahaka by Rewinding The time شاهزاده با دستکاری زمان داهاکا را آفرید !
و نظر راوی اون تریلر دقیقا مثل نظر منه. شاهزاده در نسخه دو به نظر من در وجودش مبارزه میکرده با توجه به اسمش Warrior Within
او در توهم و خیال و رویا شخصیتی رو خلق میکنه که خود مرگشه ! این شخصیت انقدر در درون پرنس رشد میکنه تا وجود فیزیکی پیدا کنه.
جزیره زمان رو هم نمیشه باور کرد که واقعا وجود داشته باشه !
چطور ممکنه که پرنس بیهوش در اقیانوسی طوفانی زیر آب غرق بشه ! اما توی یک جزیره که اصلا وجود خارجی نمیتونه داشته باشه بهوش بیاد !
...
من چیزی نمیتونم بگم دیگه. یا داستان بازی یه چیزی تو این مایه ها بوده یا اینکه سازندگان بازی یه کم ... :exclaim:
:cheesygri

سلام
لازم نیست خودتونو گیج کنید
اون سفر پرنس از قبل برای کالینا روشن بوده(اون صحبت پرنس با پیرمرد هم در شهر بابیلون بوده) پس وقتی پرنس به نزدیکی های جزیره می رسه سر و کله فرستاده کالینا پیدا میشه که برای کشتن اون اومده
پرنس می اومده برای از بین بردن امپراطور زمان پس طبیعی هست که داشه مامور کشتن پرنس بوده
اما نگهبان زمان وجود داشته باز هم در متن گفتگوی پیر مرد و پرنس به واضح وجود داهاکا اثبات میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or