Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

ببین شایان جان نمی دونم این حرفم رو قبول داری یا نه ولی:
ببین گل پسر شاید به نظر ما دیگه پرنسی ساخته نشه ولی من مطمئن هستم یوبی سافت هیچ وقت همچین بازی پر درامدی رو ول نمیکنه شاید یک دوسال بگذره تا ساخت نسخه ای جدید ولی مطمئن باش این کار رو خواهد کرد و باز هم بازی پرنس اینجا حداقل تموم نمیشه
اسپیلینترسل و خیلی از بازی های دیگه نمایان گر این حرف بنده هستش یوبی سافت یک شرکت جاه طلب هست و برای همین هم هست که تا العان دوام اورده باید منتظر بود ولی شما هم می تونی با نسخه ی جدیدی که برای پی اس پی اومده سرت رو گرم کنی و خیلی از دوستان دیگه همین نشون دهنده این هست که روزی شاید نسخه اضافه شونده برای سه هم یباد

شما هم می تونی با نسخه ی جدیدی که برای پی اس پی اومده سرت رو گرم کنی و خیلی از دوستان دیگه همین نشون دهنده این هست که روزی شاید نسخه اضافه شونده برای سه هم یباد
میثم جون مگه بعد سه نسخه جدیدی اومده؟

نوشته شده توسط SHvIRUS:
میثم جون مگه بعد سه نسخه جدیدی اومده؟
بله یک نسخه جدید اومده که برای پی اس پی هستش که البته این نسخه اضافه شونده ای هست برای دو با گرافیک و مکان و حرکات وسایل و مراحل جدید برای پرنس که نسخه اصلیش هم نسخه دوم بازی هستش

ببین گل پسر شاید به نظر ما دیگه پرنسی ساخته نشه ولی من مطمئن هستم یوبی سافت هیچ وقت همچین بازی پر درامدی رو ول نمیکنه شاید یک دوسال بگذره تا ساخت نسخه ای جدید ولی مطمئن باش این کار رو خواهد کرد و باز هم بازی پرنس اینجا حداقل تموم نمیشه
اسپیلینترسل و خیلی از بازی های دیگه نمایان گر این حرف بنده هستش یوبی سافت یک شرکت جاه طلب هست و برای همین هم هست که تا العان دوام اورده باید منتظر بود ولی شما هم می تونی با نسخه ی جدیدی که برای پی اس پی اومده سرت رو گرم کنی و خیلی از دوستان دیگه همین نشون دهنده این هست که روزی شاید نسخه اضافه شونده برای سه هم یباد
شاید نسخه ی دیگری از پرینس وارد بازار بشه به دست یه شرکت دیگه ولی فکر نمیکنم UBI این کار رو بکنه و بازی رو ادامه بده.چون SplinterCell یا بازی های دیگه دارن بازم ساخته میشن معنیش اینه که پرینس هم ساخته میشه؟!

در ضمن میثم جان هنوز که یک سال نشده که بازیدات بسته شده که تو به بچه هاش تسلیت میگی:razz:

شاید نسخه ی دیگری از پرینس وارد بازار بشه به دست یه شرکت دیگه ولی فکر نمیکنم Ubi این کار رو بکنه و بازی رو ادامه بده
خب شرکتهای دیگه که اجازه ندارن این بازی رو بسازن !

البته این رو بد نمیگن چون امکان داره بازی رو شرکت دیگه بساز و حقش رو بخر ولی خب فکر نکنم یوبی حاضر باشه بازی پر در امدی رو مثل این بزاره بفروش
اخه اسپیلینترسل هم از شرکت یوبی بود شاید سه نسخه دیگه نمایش پایانی از این بازی بود ولی دیدیم با خیلی جزئیات جدید اومد به بازار
سالش نیست اما یک ماه دیگه سالش هست تو فروردین اردیبهشت
منم برای همین گفتم پیشاپیش

سالش نیست اما یک ماه دیگه سالش هست تو فروردین اردیبهشت
فکر کنم تو خرداد و تیر بود ها...

اخه اسپیلینترسل هم از شرکت یوبی بود شاید سه نسخه دیگه نمایش پایانی از این بازی بود ولی دیدیم با خیلی جزئیات جدید اومد به بازار
چون قابلیت ادامه دادن رو داره ولی پرنس اگه کشش بدن به جر همون نسخه ی قبل چیزه زیادی نمیشه از توش دراورد.

نه بابا چی چی خرداد برو تو سایت ببین حامد تو خرداد یک اطلاعیه زده که سایت خراب شده حد اقل دو یا سه هفته قبلش خراب شد تو اردیبهشت خیلی دیگه بخواد دیر باشه
فکر نمیکنم اینقدر هم می تونست طول بده بازی رو ولی داد خدارو چه دیدی یک هو پرنس هم مثل همین شد

فکر میکنم درست میگی ولی خب زیاد هم مم نیست از بازی دات به جز خاطره دیگه هیچی باقی نمونده
++++
حالا که میبینی میتونه ... چون یه نسخه ی مجزا داره از بازی میده بیرون که سام تو زندان هست....ولی پرنس رو چه طور؟؟؟چه طور میخواست ادامش بده؟؟؟؟
به نظر من پرنس نسخه ی جدیدی ازش منتشر میشه میگین نه پس صبر کنید ولی زیاد صبر کنید...

ببخشید این الان چی هست نسخه ای از بازیدات من که هرچی داشتم رو هارد قبلی موند ترکید رفت
واقعا خاطره لحظه لحطه خاطره با مدیر ها صحبت کنم یک تاپیک به عنوان خاطرات بازی دات بزنیم
_________
ما هم که میگیم میاد ولی امکان داره بجاز سر در اوردن از زندان این دفعه سر اروپا در بیاره
ولی خدا کنه هرچی شد برای ساخت نسخه 4 سبک سیاق 3 رو داشته باشه من با 2 و 1 اصلا حال نکردم خیلی محیطش بد بود مخصوصا 2

ببخشید این الان چی هست نسخه ای از بازیدات من که هرچی داشتم رو هارد قبلی موند ترکید رفت
واقعا خاطره لحظه لحطه خاطره با مدیر ها صحبت کنم یک تاپیک به عنوان خاطرات بازی دات بزنیم
یه خاطره بود که گفتم بزارمش تا حال و هوای بازی دات بگیردتون.

ما هم که میگیم میاد ولی امکان داره بجاز سر در اوردن از زندان این دفعه سر اروپا در بیاره
ولی خدا کنه هرچی شد برای ساخت نسخه 4 سبک سیاق 3 رو داشته باشه من با 2 و 1 اصلا حال نکردم خیلی محیطش بد بود مخصوصا 2
تنها مشکلش اینجاست که پرنس بازیش قابل مانور دادن نیست و نمیشه یهدفه سر از زندان در بیاره اونم تو اروپا!!!!
من که عاشق نسخه ی 2 هش هستم و زیاد با نسخه ی 1 حال نکردم با اینکه واقعا هم عالی بود.شماره 3 هم بازی نکردم...

ای بابا بازی دات کجایی
اره اون که مزاح بود
میگم حالا بیخیال دستگاه بشو بازی کن بره خیلی تریپ
شما سه رو بای کن محیطش رو با دو اصلا سه یک چیز دیگست

شما سه رو بای کن محیطش رو با دو اصلا سه یک چیز دیگست
دوست دارم ولی کابل کشون نمیزاره...
35.gif

سلام دوستان
من خيلي وقت هست حتي به لينك هاي مرتبط با سايت ها سر نزدم
ولي يه خبر شنيدم و اون اينكه يه نسخه از بازي شاهزاده با امكان مولتي پلير مي خواد روانه بازار بشه....شما ها هم چيزي شنيديد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or