Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

ببين ميثم جان

اول سعي كن به اوني كه شمشير داره ضربه بزني...به خاطر همين اوني كه تبر داره مي خواد تورو بزنه و به خاطر اينه ضربه محكم هست تبر توي زمين گير مي كنه(بايد جاخالي بدي به وسيله بازدارنده زمان) بعد بهش ضربه بزن چون تبرش گير كرده و بعد همين طوري ادامه بده تا بكشيش

نفر بعد رو فرح بهت كمك مي كنه

البته همین درسته.ولی برای فرار کردن نیازی به استفاده از شنها نیست.اینجوری هدر میرن.تو فقط به سمت چپ یا راست بچرخ.
وقتی جون یکی به نصف رسید برای حمله میتونی از speed kill استفاده کنی تا جون اون یکی هم نصف بشه.
ادامه بده...

البته همین درسته.ولی برای فرار کردن نیازی به استفاده از شنها نیست.اینجوری هدر میرن.تو فقط به سمت چپ یا راست بچرخ.

با 3 بار تكرار اين كار راحت ميشه جون اولي رو تموم كرد....باقيشم ديگه به كار نمي ياد

البته بايد قبلش هم سند ها رو پر كرد....

ممنون حل شد بهتر عوض نشه من از همه بچه ها عذر خواهی میکنم بخصوص رهام که الان میاد منو میکشه
راستی من یک چیزی تو بازی کشف کردم
همون جا که دو تا غول هستن زمانی که پرنس و اون تبر داره پرت میشن پایین اون شمیشر داره میاد که پرنس رو با پا بزن اون یک ثانیه قبل از اینکه پا رو بزنه پرنس میگه اخ و اون ور ترم که یک ثانیه میشه دید مقداری خون هستش نمی دونم مال کی

همون جا که دو تا غول هستن زمانی که پرنس و اون تبر داره پرت میشن پایین اون شمیشر داره میاد که پرنس رو با پا بزن اون یک ثانیه قبل از اینکه پا رو بزنه پرنس میگه اخ و اون ور ترم که یک ثانیه میشه دید مقداری خون هستش نمی دونم مال کی

ميثم جون اين مشكل از سيستم خودته !

خب مگه مجبورت كردن با رزولوشن بالا و افكت هاي High بازی کنی؟!

برو توی قسمت گرافیک بازی . بذارش رو Default بعد مشکلت حل میشه. ! سیستمت درپیته چرا از بازی ایراد میگیری؟
wink.gif

چرا Default ؟؟؟؟؟
کمتر هم می شه

نه . ديفائولت بهرتين حالت رو خودش انتخاب ميكنه !

مثلا روي سيستم من كه كارتم 128 5200 هست ديفائولت همه افكت ها رو اف ميكنه و رزولوشن رو تا آخر مياره پايين ... اما يكي كه كارتش 7800 512 مگي باشه رزولوشن رو تا آخر ميبره بالا و افكت ها رو هم آن ميكنه !
wink.gif

چرا کمتر ؟ اصلا بازی رو پاک کن

اينم فكر خوبيه !
eek.gif

============================

راستي رهام جان ميشه عكس بزرگ آواتارتو بذاري؟ خيلي قشنگ بيد
redface.gif

بهزاد جان اخه فقط همین قسمت دیگه هیچ قسمتی
نیست
دستت درد نکنه دیگه کامپیوتر ما شد درپیت

اي بابا ! من شايانم بابا چرا منو بهزاد ميبيني؟!

اقا ببخشید این شباهت اوانتر شایان به شما زیاد ادم قاطی میکنه

خب از اين به بعد امضا رو نگا كن بجاي آواتار ! (آوانتر!!!)
eek.gif

بچه ها ببخشید من داشتم والپیپر ها رو تو یک سایت نگاه میکردم یک والپیپر داده بود
Prince of Persia: Kindred Blades
اسم بازی بود این دیگه چی

اول يوبي سافت اعلام كرد كه اسم بازي اينه ! بعدش نميدونم چي شد كه اسمش رو تغيير دادن به Two Thrones !

============================

رهام جان دستت درد نکنه منتظریم
rolleyes.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or