Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

نه بهزاد جان حرف من رو نگرفتی من نمیگم مو ها مسنوعی میگم بدطراحی شده یعنی وقتی پرنس تکون می خوره موها همکه تکون میخوره میره تو صورت

ولي به نظر من نسبت به نسخه 1 بازي مصنوعي بود.....نسخه 1 در طراحي گرافيكي شخصيت موفق تر بود(مثلا انگشتان دست)

خب رهام جاج بگو ما اصلا حرف نزنیم دیگه ما هر چی گفتیم تو زدی تو دهنمون خب بابا نظر دارم میدم اصلا تاپیک درباره بدی هاشم هست نه فقط خوبیهاش
ما نگفتیم موتور دوم سه باشه که گفتیم موهاش مشکل داره اگر میشد بهتر باشه اصلا من دیگه عمرن بیام تو این تاپیک

خداحافظ عمرن من دیگه یک حرف درباره پرنس بزنم

آخرین ویرایش:
خب رهام جاج بگو ما اصلا حرف نزنیم دیگه ما هر چی گفتیم تو زدی تو دهنمون خب بابا نظر دارم میدم اصلا تاپیک درباره بدی هاشم هست نه فقط خوبیهاش
ما نگفتیم موتور دوم سه باشه که گفتیم موهاش مشکل داره اگر میشد بهتر باشه اصلا من دیگه عمرن بیام تو این تاپیک

خداحافظ عمرن من دیگه یک حرف درباره پرنس بزنم

نه ميثم جان...رهام منظورش اين هست كه حالا نسبت به اشكالات نمي شه از بازي انتظار گرافيكي مثل بازي دووم رو داشت....قصد ديگه اي هم نداشت

اتفاقا نظراتت جالب و خوبي نسبت به بازي داري....گفتگوي مسالمت آميزي رو هم ادامه بده

خب بهزاد جان منم نگفتم که گرافیک بازی دوم رو داشته باشه که جی تی ای مگه گرافیک بازی دوم رو داشت ولی خب گرافیکش درحد بازیش بود ولی به نظر من گرافیک این بازی درحد این بازی نیست همین من انتضار گرافیک دوم رو که ندارم انتضار گرافیک خوب رو دارم
از نظر اول چشم
ولی دومی رو بهزاد جان نوفهمم
ببینم الان ما بریم تو اتیش این پرنس چرا به دارک تبدیل نمیشه ایا راهی هست هر وقت ما خواستیم تبدیل بشه
بعد من یک جا شنیدم که بعد از به پایان رسیدن بازی شما می تونی تو خیابون ول بگردی راست یا نه

ببینم الان ما بریم تو اتیش این پرنس چرا به دارک تبدیل نمیشه ایا راهی هست هر وقت ما خواستیم تبدیل بشه

قبل از اين كه بازي بياد قرار بود كه پرنس با اتيش تبديل به دارك شه.

توي يكي از تريلر هاي گيم پلي بازي هم من اين تيكه رو ديدم ! پرنس شعله اتيش رو پرت كرد طرف پرده بعد رفت تو آتيش تا تبديل شه به دارك ...

اما باز نميدونم چي شد كه يه دفعه كل بازي تغيير كرد !

آخرین ویرایش:
ولی به نظر من گرافیک این بازی درحد این بازی نیست همین من انتضار گرافیک دوم رو که ندارم انتضار گرافیک خوب رو دارم

خوب دليل اين حس اين هست كه ما خيلي از اين بازي توقع داشتيم...براي خودمون بازي رو زيادي گنده جلوه داديم....ولي اصلا تو كشورهاي ديگه از اين خبرها نبوده!!

سلام سلام سلام
اول از همه آقا میثم چه زود به شما بر می خوره
در هر حال شرمنده خدا وکیلی این دفعه ای قصد اذیت نداشتم×!!!!
شایان جان حق با بهزاد هست
در ضمن گفتم که این گروه برنامه ی مشخصی نداشتند و خودشونم نمی دونستند می خوان چی کار کنند و مدام دست به ریسک می زدند×!!!!
اگر تایپیک های فرم های خارجی رو نگاه کنید هیچ کدوم مثل ما ایرانی ها(مخصوصا بازی سنتری ها)این جوری این بازی رو داغ نکرده بودیم و چون خیلی خیلی خیلی انتظار داشتیم خوب معلوم هست تو ذوق بعضی هامونم خورد;)

رهام جان من از شما عذر می خوام
اخه دو سه مورد بود دیگه قاطی کردم
شایان جان پس اینتور
بهزاد جان من توقع از بازی ندارم همینشم خیلی عالی یعنی اصلا فکر نمیکردم پرنس این باشه اون چیزی که من فکر میکردن نصف این بود
راستی می دونستید بازی دات قبلا یک وبلاگ بوده می دونم ربطی نداره ولی گفتم هرجا بگم میگید ربط نداره ادرس وبلاگشم تا قبل از فورمت هاردم داشتم یادش بخیر باور نمیکنید

اگر تایپیک های فرم های خارجی رو نگاه کنید هیچ کدوم مثل ما ایرانی ها(مخصوصا بازی سنتری ها)این جوری این بازی رو داغ نکرده بودیم و چون خیلی خیلی خیلی انتظار داشتیم خوب معلوم هست تو ذوق بعضی هامونم خورد

البته شخصا تو ذوق من نخورد....چون هر لحظه بازي كردن منو بيشتر جذب اين بازي مي كنه!!
راستی می دونستید بازی دات قبلا یک وبلاگ بوده می دونم ربطی نداره ولی گفتم هرجا بگم میگید ربط نداره ادرس وبلاگشم تا قبل از فورمت هاردم داشتم یادش بخیر باور نمیکنید

درسته

ها کاکا گفتم که یک مجسم بزرگ که با اون که باید با چاقو بکشی پایین اینور اون ور میشه
خب خدا رو شکر منم باز یدات رو از اونجا شناختم
راستی کسی ادرسشو دیگه نداره شاید کسرا اونجا رو ابدیت کنه

ببخشید یک پست بی ربط
مدیران بازی دات کی بودند؟:o:o:o
مجسمه اگر کمکی خواستی تو اون تایپیک بگو;)
آره بهزاد خیلی چیز های داره با بار اول آدم متوجه نمی شه اما خیلی کار شده;)

راستی کسی ادرسشو دیگه نداره شاید کسرا اونجا رو ابدیت کنه

ديگه كسرايي وجود نداره كه بخواد اونو آپديت كنه...بازي دات براي هميشه به خاطره ها پيوست

تاپيك رو هم منحرف نكنيم!!

مدیران بازی دات کی بودند؟

حامد. سامان.مسعود.سپهر.حسين.فرشين.مهدي و...

همين هايي كه الان هم در سايت بعضي هاشون عضو هستند....

حسابي پست ها بي ربط شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or