Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

سلام بهزاد جان
خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم×!!!!
پس دارک رو باز هم می بینیم در سری های بعدی(50%)
در مورد سوالم هم همون امتازمون هست که باهاش گالری رو باز می کنیم همون امتایز×!!!!!
من 2700 دارم اما همه چیز باز شده دوستمم 3000 داره مثل من هست×!!!!!
بازم ممنون

سالم آقا میثم
حرفت رو قبول دارم و یک خبر خوش برات
تا یک ماه دیگه حد اکثر باید من رو تحمل کنی بعدش خوشبختانه دیگه اثری از من هیچ جا نمی بینی;)

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
من 2700 دارم اما همه چیز باز شده دوستمم 3000 داره مثل من هست×!!!!!
بازم ممنون

سلام!
مطمئنا هيچكدوم از دوستات اندازه من ندارن ! اين عكسو ببين برا دوستاتم بفرست! :
j74v4l.jpg

تازه الان از اينم بيشتر شده !!!!
:mrgreen:

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
سالم آقا میثم
حرفت رو قبول دارم و یک خبر خوش برات
تا یک ماه دیگه حد اکثر باید من رو تحمل کنی بعدش خوشبختانه دیگه اثری از من هیچ جا نمی بینی;)

شما به دل نگير اين آقا ميثم ما يه ذره قاطي داره ! :mrgreen:

رهام جان من منظوری نداشتم فقط نسیهت بود اخه خودمم بخاطر اینتوری پست زدنم از این سایت اخراج شدم هم از بازی دات ولی هر دو برگشتم
واقعا خیلی زیباست بهزاد جان ولی من همش یوبی سافت رو لعنت میکنم همین دیشب می خواستم برای یکی چیزی رایت کنم کابل رو وسل میکردم برق سیدی رام ها از کار میوفتاد قطع میکردم برق داشت دیگه عصابم بهم ریخته بود تا تونستم درستش کنم بجز این یک موردش اخر بازی

واقعا خیلی زیباست بهزاد جان ولی من همش یوبی سافت رو لعنت میکنم همین دیشب می خواستم برای یکی چیزی رایت کنم کابل رو وسل میکردم برق سیدی رام ها از کار میوفتاد قطع میکردم برق داشت دیگه عصابم بهم ریخته بود تا تونستم درستش کنم بجز این یک موردش اخر بازی

مشكل اينجاست اين اولين و آخرن دردسر براي گيمرهاي ايراني نيست......بلكه اين شروع دردسرها خواهد بود....فكر مي كنم همه بايد به فكر rom هاي اكسترنال باشيم

اره متاسفانه
بهزاد من فهمیدم این پرنس چی این عکس رو ببینید:
http://www.worldvillage.com/wv/gamezone/images/screens/persia1.jpg
می دونید من چند سال پیش پرنس بازی میکردم ولی نمی دونستم این پرنس حالا فهمیدم
برم نسخه یک و دوشم بگیرم بازی کنم تا تاریخچه پرنس رو کامل بازی کرده باشم یادش بخیر پس همین بود اون بازی زیبا یادم نیست برای سگا بود یا کامپیوتر

اصلا من با شما موافق نيستم که دارک پرينس احتمالا تو نسخه بعدي باشه اگه باشه ميشه شکست پروژرو پيش بيني کرد
احتما يه افسانه ديگه به وجود مياد که شايد تو اون از موجودات و شخصيتهاي افسانه اي ايران عزيز هم استفاده بشه
ولي ميتونه باشه چون يه نوع گيم پلي جديد ولي نبايد احتمال داد بعد هيچ جاي داستان گنگ نبود يعني اصلا در پايانش دليلي بر ادامه بازي بر مبناي شنهاي زمان نيست چون به خوشي تموم شد حتي شما ديد که يه فلش بک به اول داستان زده شد اين يعني چي
فرح شاهزادرو نمشناخت و ميگه که تو چه جوري منو ميشناسي شروع ميکنه به تعريف کردن کل ماجرا

نسخه ی 4 رو چند سال پیش تموم کردیم که×!!!!
این پرنس ادامه نداره.......
شن های زمان پروندش بسته شد×!!!!!
پرنس بعدی دیگه زمان رو در دست نداره و اصلا داستانش ربطی به زمان دیگه نداره(البته حدس می زنم گرچه بعید هم نیست عنصر زمان هم برای پرنس جاودانه بشه اگه زمان تو پرنس های بعدی باشه دارک پرنسم هست اما اگر نباشه پرنسی جدید خواهیم دید;))
البته چیز هایی مثل طله ها و این ها تو همه ی پرنس ها بوده پس حذف نمی شه احتمال اینکه بعضی چیز های دیگه هم در سری پرنس پایدار بشند زیاد هست×!!!!
اما به احتمال 70% دیگه فرح و وزیر و شارامان و این ها تموم شد(مثل فرق های Pop:3d و Pop:sot)
و اگر شن های زمان به کل تموم شه باید شاهد یک داستان از یک دیدگاه و زاویه ی جدید حد اقل برای 2007-2008 باشیم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or