من كه هيچ مشكلي نداشتم
فك كنم مادبوردت ويروسيه ها !
مگه خودت نگفتي همينو!!....اين جمله خودت نيست ماني؟
اونو بچه ها گفتن
دارک پرنس مگه در وجود ما نیست؟؟؟؟چطور در بابل بوده و این همه ویرانی به بار آوردی؟؟؟؟
البته فكر كنم اين در دموي شماره 2 يه جور گمراه كننده بوده كه همه حواسها سمت وزير نره....به موجود سومي هم فكر كنيم....والا اصلا دارك پرنس همزمان با شنهاي زمان به وجود اومد
اصلا دارک پرنس کی بود؟؟؟؟
از کجا اومده بود و چرا اومده بود؟؟؟؟
شايد بشه گفت پرنس هم يه جوري درگير طلسم شنهاي زمان شد....ولي اين تيكه خالي بندي بود...پرنس نه مدال داشت و نه خنجر...پس طبيعتا بايد يه هيولا مي شد...حتي وقتي خنجر رو گرفت مثل وزير نزد به خودش....پس اينجا يه كم به پرنس لطف شد كه دو گانه شد و شخصيتي از درون خودش پديدار شد
بعد از اینکه کایلینا خنجر رو از ما گرفت زنجیر از دور دسمون باز شد اصلا جریان زنجیر چی بود؟؟؟؟
زنجير يه نوع طلسم بود...يعني به جسم پرنس وارد شده بود....وقتي كه كالينا هم خنجر رو گرفت ديگه به نوعي از شر طلسم هم پرنس رو خلاص مي كنه
بعدش صدای کشیده شدن زنجیر اومد و بعد هم دارک پرنس ما رو زد؟؟؟؟
نه ...ببين باز هم تو خيال پرنس يه ندا و يه نوع ترس به وجود اومد....يعني اينكه گرچه طلسم از بين رفته ولي هنوز هم دارك پرنس وجودش هست....حالا شايد با رسوخ در بدن يكي ديگه بتونه خودش يه شخصيت جديد درست كنه(اينو تو فرم اصلي سايت خوندم)
تو مدتی که تو توهم بودیم دارک پرنس داشته ما رو نسخیر می کرده؟؟؟؟
با توجه به استدلال اينكه شنهاي زمان قدرت شيطاني داشته پس اين دارك پرنس هم يه جور قدرت شيطاني بوده كه منحصرا در بدن پرنس به وجود نمي اومد...ديدي كه اصلا شبيه پرنس نبود..فقط در جسم اون بوده و پرنس هم اجبارا بايد اونو تحمل مي كرده....ولي موفق هم نمي شده كه جسم پرنس رو هم تسخير كنه
ببين....دارك پرنس اصلا وجود خارجي نداشته...چون در وجود خود پرنس بوده پس بايد پرنس مي مرد تا اونم بميره....ولي اين جوري كه بوش مي ياد اون قدرت شيطاني از جسم پرنس خارج شده ولي مي تونه در بدن هر كس ديگه اي باشه(مثلا خوبه بره تو بدن داهاكا.....چه شود!)
کلیپ های کمیک آخرش خیلی خنده دار بود
واي پسر.....منكه كلي خنديدم....مخصوصا اون يكي كه با شمشير مي خوره به دستش و مي زنه زير گريه....كلي خنديم....اصلا من هم گريه ام گرفت
در ضمن این Sand ها به چه دردی می خوره؟؟؟؟من یک دونه بیشتر از شمشیرارو باز نکردم ربطی داره به اون؟؟؟؟
منظورت همون باز نگه دارنده هاي زمان هست....منظورت چيه؟