:

ما که هنوز موفق به ديدن مقاله اقا رهام نشديمنوشته شده توسط behzadr:اي بابا...شماها همين جوري مقاله مي گيد مي ديد ولي هيچ خبري نيست(به غير وحيد)
شايد هم حق با شماها باشه....يعني يه پرنس جديد و يه داستان جديد
ولي اگه دقت كنيد توي همين شماره 3 ته ايراني بازي بود
بارز ترين نمونه اون رنگي هست كه براي متن و جسم بازي استفاده شده يعني زرد
همون طوري كه گفتم رنگ زرد جز سه رنگ اصلي پرچم ايران بوده...براي همين هم براي اين شماره رنگ زرد انتخاب شده
شهر بابل هم جز امپراطوري قدرتمند ايراني ها بوده و جز 4 پايتخت اصلي حكومت مركزي
استفاده از اسب و ارابه هم فقط بر مي گرده به جريان چاپار ها كه اون زمان يكي از سريع ترين وسيله هاي حمل پيغام بوده
نوع معماري هم بيشتر از ماكت طراحي شده تخت جمشيد .و شهر پارسه بوده كه در موزه اي در كانادا درست شده ....اين موزه هم داره به بازي سازي شهر پارسه مي پردازه كه اكثر اساتيد مطرح ايراني و خارجي در جمع آوري بزرگترين و با شكوه ترين معماري آن رمان شركت مي كنند
احتمال خيلي زياد هم داره كه اگه نسخه اي ادامه دار اين بازي رو فرض كنيم اين بار از خود همين ماكت به عنوان استوديوي مختص ساخت بازي استفاده كنند.....

در مورد بازي نميدونم چون ما که تصميم گيرنده نيستيم ولي بخ نظرت پروژه شنهاي زمان ديگه کليشه اي نشده
منم فکر میکنم ادامش بده اما نه به این زودی....ولي اين كه آيا ساخت اين سري بازي باز هم ادامه داره من 99% حتم دارم كه بله...چون اين بازي حالا يكي از پرطرف دار ترين پروژه هاي يوبي هست و هرگز اين كمپاني بازي هاي مطرح خودشو تو آرشيو نمي ذاره خاك بخوره
نوشته شده توسط behzadr:موافقم...خود من هم موافق هستم كه داستاني جديد رو تجربه كنم....
ولي اين كه آيا ساخت اين سري بازي باز هم ادامه داره من 99% حتم دارم كه بله...چون اين بازي حالا يكي از پرطرف دار ترين پروژه هاي يوبي هست و هرگز اين كمپاني بازي هاي مطرح خودشو تو آرشيو نمي ذاره خاك بخوره