Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

اون برای کامپیوتر و آمیگا بود×!!!!
اینم یک سری اطلاعاط در مورد پرنس های قبلی;):
نقل از بازی دات:
Prince of Persia 1989 : در حالي كه همگان در اين سال ها يگانه دستگاه بازي موفق را آميگا 500 مي دانستند و افراد معدودي صاحب رايانه بودند ، اين بازي براي آميگا و كاميپيوترهاي شخصي آن زمان روانه بازار شد. نسخه آميگاي اين بازي از گرافيك ، كنترل و نرمش حركات بالاتري از نسخه رايانه آن برخوردار بود . داستان بازي در مورد شاهزاده اي پارسي مي گذشت كه به زندان افتاده و قصد رهايي از زندان را داشت. اين بازي كه اولين پروژه جدي فردي جوان به نام Jordan Mechner بود مورد استقبال بالايي قرار گرفت و در آن دوران حدود بيش از دو ميليون نسخه فروش داشت. اين بازي حالتي ماجراجويانه داشت و در طول بازي با معماهاي زيادي مواجه مي شديد.
pop11.jpg
pop12.jpg

Prince of Persia 2 The Shadow & The Flame 1993 : بعد از آنكه نسخه نخستين مورد استقبال بسيار بالايي قرار گرفت ، سازندگان نسخه دوم آن را چهار سال بعد در اختيار علاقه مندان قرار دادند هرچند كه گرافيك بازي از پيشرفت قابل ملاحظه و چشمگيري برخوردار بود و محيط اطراف از تنوع بيشتري بهره مي برد ، اما بر خلاف فروش بسيار بالا نتوانست رضايت طرفدارانش را جلب كند و به عقيده بسياري از كارشناسان و بازيكنان هرچه قدر كه موارد مختلف در اين نسخه پيشرفت كرده بود اما هيجان حاكم بر آن افت كرده و به هيچ عنوان قابل مقايسه با نسخه اوليه نبود.
pop22.jpg
pop21.jpg

Prince of Persia 3D 1999 : در اين سال ها بازي هاي سه بعدي شديدا مورد استقبال عموم قرار گرفته بود و در واقع نسل جديدي از بازي ها در اواخر دهه نود عرضه شده بود كه در اين بين بازي پرطرفدار Prince of Persia نيز از اين رويه پيروي كرده بود و نسخه جديد را با محيطي سه بعدي در اختيار علاقه مندان قرار داد. هرچند كه بازي از گرافيك بالا و خوبي بهره مي برد اما اين بار در كنترل مشكلات متعدد و فراواني وجود داشت كه عملا انگيزه و رغبت بازيكنان را براي ادامه از بين مي برد و همه اميدها و انتظارهايي كه از اين بازي مي رفت ، نقش بر آب شد
pop32.jpg
pop31.jpg

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
وحید جان تو هم بی زحمت جواب سوال های من رو در صفحه ی قبل بدی ممنون می شم هر کز از دیدگاه خودش می گه;)

باشه ولي بايد جوابهارو کامل بدم براي همين بزار با يه مقاله جواب بدم

اي بابا...شماها همين جوري مقاله مي گيد مي ديد ولي هيچ خبري نيست(به غير وحيد)

شايد هم حق با شماها باشه....يعني يه پرنس جديد و يه داستان جديد

ولي اگه دقت كنيد توي همين شماره 3 ته ايراني بازي بود

بارز ترين نمونه اون رنگي هست كه براي متن و جسم بازي استفاده شده يعني زرد

همون طوري كه گفتم رنگ زرد جز سه رنگ اصلي پرچم ايران بوده...براي همين هم براي اين شماره رنگ زرد انتخاب شده

شهر بابل هم جز امپراطوري قدرتمند ايراني ها بوده و جز 4 پايتخت اصلي حكومت مركزي

استفاده از اسب و ارابه هم فقط بر مي گرده به جريان چاپار ها كه اون زمان يكي از سريع ترين وسيله هاي حمل پيغام بوده

نوع معماري هم بيشتر از ماكت طراحي شده تخت جمشيد .و شهر پارسه بوده كه در موزه اي در كانادا درست شده ....اين موزه هم داره به بازي سازي شهر پارسه مي پردازه كه اكثر اساتيد مطرح ايراني و خارجي در جمع آوري بزرگترين و با شكوه ترين معماري آن رمان شركت مي كنند

احتمال خيلي زياد هم داره كه اگه نسخه اي ادامه دار اين بازي رو فرض كنيم اين بار از خود همين ماكت به عنوان استوديوي مختص ساخت بازي استفاده كنند.....

نوشته شده توسط behzadr:
اي بابا...شماها همين جوري مقاله مي گيد مي ديد ولي هيچ خبري نيست(به غير وحيد)

شايد هم حق با شماها باشه....يعني يه پرنس جديد و يه داستان جديد

ولي اگه دقت كنيد توي همين شماره 3 ته ايراني بازي بود

بارز ترين نمونه اون رنگي هست كه براي متن و جسم بازي استفاده شده يعني زرد

همون طوري كه گفتم رنگ زرد جز سه رنگ اصلي پرچم ايران بوده...براي همين هم براي اين شماره رنگ زرد انتخاب شده

شهر بابل هم جز امپراطوري قدرتمند ايراني ها بوده و جز 4 پايتخت اصلي حكومت مركزي

استفاده از اسب و ارابه هم فقط بر مي گرده به جريان چاپار ها كه اون زمان يكي از سريع ترين وسيله هاي حمل پيغام بوده

نوع معماري هم بيشتر از ماكت طراحي شده تخت جمشيد .و شهر پارسه بوده كه در موزه اي در كانادا درست شده ....اين موزه هم داره به بازي سازي شهر پارسه مي پردازه كه اكثر اساتيد مطرح ايراني و خارجي در جمع آوري بزرگترين و با شكوه ترين معماري آن رمان شركت مي كنند

احتمال خيلي زياد هم داره كه اگه نسخه اي ادامه دار اين بازي رو فرض كنيم اين بار از خود همين ماكت به عنوان استوديوي مختص ساخت بازي استفاده كنند.....
ما که هنوز موفق به ديدن مقاله اقا رهام نشديم
در مورد بازي نميدونم چون ما که تصميم گيرنده نيستيم ولي بخ نظرت پروژه شنهاي زمان ديگه کليشه اي نشده
در مورد رنگ زرد هم بايد بگم حق با شماست

نوشته شده توسط SHvIRUS:
سلام!
مطمئنا هيچكدوم از دوستات اندازه من ندارن ! اين عكسو ببين برا دوستاتم بفرست! :
j74v4l.jpg

تازه الان از اينم بيشتر شده !!!!
:mrgreen:

چرا من دارم! مرحله آخر رو 10 بار تموم کنی از این بیشتر میشه!

در مورد بازي نميدونم چون ما که تصميم گيرنده نيستيم ولي بخ نظرت پروژه شنهاي زمان ديگه کليشه اي نشده

موافقم...خود من هم موافق هستم كه داستاني جديد رو تجربه كنم....

ولي اين كه آيا ساخت اين سري بازي باز هم ادامه داره من 99% حتم دارم كه بله...چون اين بازي حالا يكي از پرطرف دار ترين پروژه هاي يوبي هست و هرگز اين كمپاني بازي هاي مطرح خودشو تو آرشيو نمي ذاره خاك بخوره

ولي اين كه آيا ساخت اين سري بازي باز هم ادامه داره من 99% حتم دارم كه بله...چون اين بازي حالا يكي از پرطرف دار ترين پروژه هاي يوبي هست و هرگز اين كمپاني بازي هاي مطرح خودشو تو آرشيو نمي ذاره خاك بخوره
منم فکر میکنم ادامش بده اما نه به این زودی....
بنظر من اول از همه باید یک Engine یا موتور گرافیکی جدیدی برای بازی بسازند که همین خودش یکی دو سال طول میکشه و دوما یوبی باید یک داستان بسیار جذاب برای بازی بسازه که با توجه به تمدن ایران پیدا کردن یک سوژه و داستان زیبا کار چندان سختی نیست (فقط امیدوارم که دیگه در مورد ساعت شنی نباشه)...البته اگه بتونه تا حدودی در گیم پلی بازی هم یک تحولاتی ایجاد کنه بد نیست البته نمیگم گیم پلیش را تغییر بده فقط میگم یکمی توسعش بده..اما در کل فکر نمی کنم حالا حالا ها شاهد نسخه ی جدیدی از Prince of Persia باشیم

وقفه اي حداقل 2 ساله بين اين سري با سري جديد خواهد بود....بعد از ارايه نسخه اي 2 بعدي بعد از نزديك 3 يا 2 سال شنهاي زمان ساخته شد....

حالا هم بايد داستاني جديد رو طراحي كنند.....فكر مي كنم مثل شنهاي زمان همه چي از نو شروع بشه

موتوري جديد(زمان خودش 1 بود) داستاني جديد

شيوه مبارزه اي نو و ........

نوشته شده توسط behzadr:
موافقم...خود من هم موافق هستم كه داستاني جديد رو تجربه كنم....

آره منم فكر ميكنم كه ادامه داشته باشه !

من هر نقدي يا توضيحي كه از اين بازي خوندم. ديدم كه نوشته شده "نسخه 3 پايان سه گانه شنهاي زمان است" اما هيچ جا نديدم كه نوشته باشه پايان Prince of Perisa باشه ...
به قول شما دستشون توی نسخه جدید باز تر خواهد بود.
دلیل اینکه نسخه سه بد تر از اونی که ما میخواستیم شد این بود که میخواستن داستان بازی یه جوری تموم شه و دلیل اینکه combo های بازی فرقی نکرده بود این بود که میخواستن بازی طبیعی شه. آخه نیم ساعت بعد از پایان POP WW داستان بازی شروع میشد. پرینس توی این مدت کوتاه نمیتونسته قوی تر شه و حرکات جدید یاد بگیره ...
اگه یوبی سافت هم این بازی رو نسازه انقدر این بازی طرفدار حرفه ای داره که بتونن مجددا زندش کنن ... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or