Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

نوشته شده توسط behzadr:
راستي عكس ها يه مقدار مربوط به شماره هاي قبلي بازي هست.....ولي تكراري نيست....اونها رو هم امشب مي ذارم......
بخاطر عکس های قشنگتون ممنون ولی بیشترشون توی گالری عکسها در بازی هست . یکی دوتاشون هم اسکرین شات دمو هاست ... ;)

بخاطر عکس های قشنگتون ممنون ولی بیشترشون توی گالری عکسها در بازی هست . یکی دوتاشون هم اسکرین شات دمو هاست

چند تا شون توي بازي هست.....فكر نمي كنم بيشتر از 7 يا 8 تا باشه.....تازه خوبه كه به صورت كوچيك گذاشتم....مگه همونهاي تو بازي رو نمي خوايد كه داشته باشيد.....هر كدوم رو هم كه نخواستيد اصلا باز نكنيد
wink.gif

الحق که راست می گی!!!!
من گالری رو کامل باز کردم(عکس ها) و فکر کنم یک کم دیگه برم جلو ویدئو گالری هم باز کنم!!!!
حیف ویدیئو گالریش از اول باز نیست!!!!!
بهزاد بازم عکس بزار حال ندارم از تو گالری با print screen عکس بگیرم!!!!!
++++++++=
بچه ها من نگران وحید هستم!!!!! نکنه.......
نه تریلی مخصوص بهزاد هست به وحید قرض نمی ده بهزاد تریلیش رو:chisygri

من گالری رو کامل باز کردم(عکس ها) و فکر کنم یک کم دیگه برم جلو ویدئو گالری هم باز کنم!!!!

آخر شب مي ذارم....

گالري هم بيشتر از شخصيت ها داره تا از مكان هاي بازي

ويديو گالري هم حدود 6 تا دمو داره....اگه RAD Video Tools داري مي توني بدون داخل شدن به بازي دموها رو ببيني.....

دستت درد نكنه.....اميدوار شدم

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
الحق که راست می گی!!!!
++++++++=
بچه ها من نگران وحید هستم!!!!! نکنه.......
می گم جریان این گالری چیه!؟
من یه بار بازی رو تموم کردم هم گالری عکس رو باز کرد هم ویدئو پس Sand Credits به چه درد می خوره!؟ :neutral:

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

سايه جان

كشتن همه دشمنان بازي به يه جور هست

كشتن اون غول هم روش داره

اول بايد چشمهاي غول رو بزني

از روي سكو ها موقعي كه همون نشان مخصوص زدن ضربات ناگهاني هست(فكر كنم صداي ضربان قلب مي ياد) مي پري و هر موقع كه صفحه تغيير رنگ داد و به نوعي علامت مي ده براي زدن ضربه با نگه داشتن كليك راست و زدن يك بار فقط كليك چپ مي توني كه خودتو به پشتش برسوني ( زدن ضربات چند مرحله هست) و در همين حين نبايد دستتو از روي كليك راست برداري و مجددا همين كار رو باز هم تكرار كن....يعني باز صفحه تغيير زنگ مي ده و بايد با زدن تنها يه كليك چپ بهش ضربه بزني......

يادت باشه كه در همين فواصل هم دستتو روي كليك راست نگه داري و براي زدن ضربه تنها يه كليك كني....چون بيشتر از يه ضر به غول پرتت مي كنه

درسته..... اما....
نيازي به نگه داشتن راست كليك نيست.فقط وقتي صفحه رفت تو توهم دكمه E رو بزن و بقيه اش روهم كه آقاي بهزيد گفت.فقط اون كليك راست رو ول كن!!

اقا بهزاد واقعا ممنون از عكس هاي عاليتون انشالو خدا هر دلت خواست بتون بده

ميگم بچه ها كسي فرماني چيزي داره كه بشه فت رو به ان تي اف اس تبديل كرد ؟؟؟ بدون از دست رفتن اطلاعات ؟؟؟

من ديدم هست ولي احمق شدم يادداشتش نكردم .....

اقا بهزاد واقعا ممنون از عكس هاي عاليتون انشالو خدا هر دلت خواست بتون بده

ميگم بچه ها كسي فرماني چيزي داره كه بشه فت رو به ان تي اف اس تبديل كرد ؟؟؟ بدون از دست رفتن اطلاعات ؟؟؟

من ديدم هست ولي احمق شدم يادداشتش نكردم .....

Run رو از منوي استارت اتخاب كن
تايپ كن cmd
بعد تايپ كن :
convert نام درايو /fs:ntfs

مثلا :
convert d: /fs:ntfs

اینو یکی از دوستان در اون یکی تاپیک پرنس گزاشته بود و فکر میکنم این اطلاعاتت رو پاک نکنه

روشي كه امين گذاشته اطلاعات رو هم مي توني داشته باشي...

نيازي به نگه داشتن راست كليك نيست.فقط وقتي صفحه رفت تو توهم دكمه E رو بزن و بقيه اش روهم كه آقاي بهزيد گفت.فقط اون كليك راست رو ول كن!!

اگه از اول بازي به روش مبارزه عادت كني كشتن اون غول هم راحت ميشه

راستي بازي رو تموم كردم.....نظرمو بعدا مي گم

توي pop2 شمشيرهاي اصلي رو با دست راست ميگرفتي واسلحه هاي كمكي رو با دست چپ .

قشنگي بازي به اين بود كه شمشير هاي دست راست هم عوض ميشد وهر چي جلوتر ميرفتي

شمشير قوي تري ميگرفتي.

ولي توي pop3 توي يه دستت فقط خنجر زمان كه خيلي حال گيريه:cry: :sad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or