بخاطر عکس های قشنگتون ممنون ولی بیشترشون توی گالری عکسها در بازی هست . یکی دوتاشون هم اسکرین شات دمو هاست
من گالری رو کامل باز کردم(عکس ها) و فکر کنم یک کم دیگه برم جلو ویدئو گالری هم باز کنم!!!!
حیف ویدیئو گالریش از اول باز نیست!!!!!
بهزاد بازم عکس بزار حال ندارم از تو گالری با print screen عکس بگیرم!!!!!
نه تریلی مخصوص بهزاد هست به وحید قرض نمی ده بهزاد تریلیش رو:chisygri
می گم جریان این گالری چیه!؟نوشته شده توسط qx_roham_xp:الحق که راست می گی!!!!
من گالری رو کامل باز کردم(عکس ها) و فکر کنم یک کم دیگه برم جلو ویدئو گالری هم باز کنم!!!!
حیف ویدیئو گالریش از اول باز نیست!!!!!
بهزاد بازم عکس بزار حال ندارم از تو گالری با print screen عکس بگیرم!!!!!
++++++++=
بچه ها من نگران وحید هستم!!!!! نکنه.......
نه تریلی مخصوص بهزاد هست به وحید قرض نمی ده بهزاد تریلیش رو:chisygri
نوشته شده توسط behzadr:سلام
سايه جان
كشتن همه دشمنان بازي به يه جور هست
كشتن اون غول هم روش داره
اول بايد چشمهاي غول رو بزني
از روي سكو ها موقعي كه همون نشان مخصوص زدن ضربات ناگهاني هست(فكر كنم صداي ضربان قلب مي ياد) مي پري و هر موقع كه صفحه تغيير رنگ داد و به نوعي علامت مي ده براي زدن ضربه با نگه داشتن كليك راست و زدن يك بار فقط كليك چپ مي توني كه خودتو به پشتش برسوني ( زدن ضربات چند مرحله هست) و در همين حين نبايد دستتو از روي كليك راست برداري و مجددا همين كار رو باز هم تكرار كن....يعني باز صفحه تغيير زنگ مي ده و بايد با زدن تنها يه كليك چپ بهش ضربه بزني......
يادت باشه كه در همين فواصل هم دستتو روي كليك راست نگه داري و براي زدن ضربه تنها يه كليك كني....چون بيشتر از يه ضر به غول پرتت مي كنه
اقا بهزاد واقعا ممنون از عكس هاي عاليتون انشالو خدا هر دلت خواست بتون بده
ميگم بچه ها كسي فرماني چيزي داره كه بشه فت رو به ان تي اف اس تبديل كرد ؟؟؟ بدون از دست رفتن اطلاعات ؟؟؟
من ديدم هست ولي احمق شدم يادداشتش نكردم .....
ميگم بچه ها كسي فرماني چيزي داره كه بشه فت رو به ان تي اف اس تبديل كرد ؟؟؟ بدون از دست رفتن اطلاعات ؟؟؟
نيازي به نگه داشتن راست كليك نيست.فقط وقتي صفحه رفت تو توهم دكمه E رو بزن و بقيه اش روهم كه آقاي بهزيد گفت.فقط اون كليك راست رو ول كن!!