Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

بهزاد به خاطر عکس های صفحه ی قبل و دو صفحه قبل ممنون . گل کاشتیییییییییییی
ای شیطون اینا رو از کجا گیر اوردی
39.gif
خیلی با حال بود

حيف اين ايميج شاك هم فيلتر شده بود......چون 6 تا پوستر هم آپلود كرده بودم...امشب دوباره اين كارو مي كنم

نوشته شده توسط SHvIRUS:
سلام

امروز يه بار ديگه بازي رو تموم كردم ! دفعه قبل انقدر هيجان داشتم كه فقط خوبي هاي بازي رو ديدم اما اين دفعه از يه سري چيزا واقعا حالم بهم خورد !

حركات پرينس كه عين همون نسخه دو بود.

موسيقي بازي تركيبي از نسخه يك و دو بود.

مراحل بازي بشدت كوتاه بود.

پرينس ديگه اون پرينس خشن نسخه دو نبود و جذبه اي كه توي warrior within داشت رو نداشت !!!!

پرینس صداش دیگه مثل warrior within خشن نبود .

ظاهر پرینس در دمو ها مثل sot بود ولی در بازی عین Warrior within !!!

داستان بازی بشدت بچگونه بود ! اصلا نمیشه داستان ww رو با این مقایسه کرد !

وزیر وقتی immortal شد خیلی خیلی مسخره شد . با اون رنگ زرد و کله کچلش !

صدای وژدان پرینس زیاد جالب نبود. تیکه هاش هم اعصاب خورد کن بود.

در بازی اصلا به جزییات توجه نشده بود.

گرافیک بازی خیلی ضعف داشت و فقط جلوه های ویژه گرافیک خوب بود.

زاویه دوربین از دو نسخه قبل هم بد تر شده بود.

و .... (این داستان ادامه دارد)
من متحول شدم شایان!
بنظر من نباید همیشه طرف پر لیوان رو دید!:rolleyes:
فکر کنم یک گروه دیگه این بازی رو ساخته (به احتمال زیاد گروه پرنس ۱ !!!)
----------------------
بهزاد عکسات خیلی قشنگند
بنظرم بهتر بود لینکشونو می زاشتی :idea: :rolleyes:

بنظرم بهتر بود لینکشونو می زاشتی

يعني مي خواي بگي عكس ها قلابي هست!!!

بعد هم من اين عكس ها به دستم مي رسه....

حالا چرا لينك مي خواي....باور كن جديد هاش همين ها بود....

نوشته شده توسط behzadr:
يعني مي خواي بگي عكس ها قلابي هست!!!

بعد هم من اين عكس ها به دستم مي رسه....

حالا چرا لينك مي خواي....باور كن جديد هاش همين ها بود....
نه من منظورم این بود که لینک عکسایی که آپلود می کنی رو بزار تا شکل صفحه بهم نریزه

چه عجب پس بالاخرا کار خودم رو کردم
wink.gif

منظورم بازی کردن پرنس هست بهزاد جان

خوب اينم از محاسن دوستي مونه ديگه....تاثير مستقيم روي رفتارها....

چه عجب پس بالاخرا کار خودم رو کردم
wink.gif

منظورم بازی کردن پرنس هست بهزاد جان

خوب اينم از محاسن دوستي مونه ديگه....تاثير مستقيم روي رفتارها....

من منظورم این بود که لینک عکسایی که آپلود می کنی رو بزار تا شکل صفحه بهم نریزه

خوب شد دوست من...

جوابيه اي براي دوست عزيزمون SHviRus

امروز يه بار ديگه بازي رو تموم كردم ! دفعه قبل انقدر هيجان داشتم كه فقط خوبي هاي بازي رو ديدم اما اين دفعه از يه سري چيزا واقعا حالم بهم خورد !

حركات پرينس كه عين همون نسخه دو بود.

البته تفاوت در حد همون اسپید کیلها بود و آویزون شدن از زنجیر البته باید بگم که کومبو ها از لحاظ بصری زیباتر و قابل قبولتر بودن.

موسيقي بازي تركيبي از نسخه يك و دو بود

با این هم تا حدودی موافق ولی باید بگم من که از نوع موسیقی نسخه ی 2 چیزی تو این بازی متوجه نشدم

مراحل بازي بشدت كوتاه بود.

یه نکته اضافه کنم یه نگاه کنید به بازی کواک4 بعد از چند تا مرحله بکش بکش یه مرحله ی کوتاه هدف گیری یا راه رفتن میزاشت که خیلی جالب بود و از خستگی فکری جلوگیری میکرد تا حدودی این اتفاق در مورد پرنس افتاد منتها ناشیانه در بعضی تیکه حدودا سه ربع ساعت طول می کشید تا برسی به حوضچه ها اما یکیش از یه دیوار بالا می رفتی می رسیدی به حوضچه ی بعدی.

پرينس ديگه اون پرينس خشن نسخه دو نبود و جذبه اي كه توي warrior within داشت رو نداشت !!!!

اتفاقا من تو این پرنس بیشتر جذبه دیدم تو پرنس قبلی اون برای خودش می جنگید اما الآ برای مردمش نمی دونم اون دموی پرنس 2 یادته موقعی که فهمید نتونسته سرنوشتش رو تغییر بده حالت چهرش داشت باعث می شد من گریم بگیره

پرینس صداش دیگه مثل warrior within خشن نبود .

که چی بشه

ظاهر پرینس در دمو ها مثل sot بود ولی در بازی عین Warrior within !!!

اشکال بزرگ بازی کایلینا ،پرنس و فرح در گیم پلی مثه نسخه های قبلی بودن اما تو دمو ها کاملا متفاوت بودن

داستان بازی بشدت بچگونه بود ! اصلا نمیشه داستان ww رو با این مقایسه کرد !

WW
داستان خاصی نداشت فقط یه موضوع عالی داشت اما دلیل من اینه که من به یه چیزی می گم داستان که لا اقل 50 خط دیالوگ داشته باشه

ولی از یه چیزی خوشم بر عکس رهام سازنده ها فهمیدن چی ساختن چیزی که من دنبالش بودم این بودم که ببینم که سازنده ها یادشون مونده که کارای پرنس تو نسخه 2 باعث شده که نسخه ی اصلا اتفاق نیوفته.

وزیر وقتی immortal شد خیلی خیلی مسخره شد . با اون رنگ زرد و کله کچلش !
کاملا موافق

صدای وژدان پرینس زیاد جالب نبود. تیکه هاش هم اعصاب خورد کن بود.

بهتر از این بود که صدای پرنس رو اکو بدن به اسم صدای وجدان بدن به خوردمون در مورد تیکه هاش کاملا باهات مخالفم چون تنها محرک من برای ادامه بازی همین تیکه ها بود .

در بازی اصلا به جزییات توجه نشده بود.گرافیک بازی خیلی ضعف داشت و فقط جلوه های ویژه گرافیک خوب بود.

من هیچ وقت کلمه گرافیک رو در کنار کریزی اکشن نمی تونم تحمل کنم چون داری با آخرین سرعت کومبو ها رو می زنی بعد بخاطر قدرت گرافیکی بازی فریم بازی افت می کنه

مشکل اینجاس که سازنده های پرنس خودشون نمی دونستن که می خوان که یه اکشن تمام عیار بسازن یا یه بازی اکشن ادونچر حماسی زیبا و بیاد ماندنی

زاویه دوربین از دو نسخه قبل هم بد تر شده بود.

دیگه برا این جواب ندارم ولی هنوز که هنوزه می گم سفتترین کنترل رو شنهای زمان داشت

سلام بهزاد جان مثل همیشه عکسهات بی نظیر بود

sina_unl نقد تو ویا جوابیت خوب بود ولی به نظر من زاویه دوربین خوب بود ولی تفاتها و ایراد های تو دقیق بود و چهره پرنس در دموها جالب نیست گرفته است و جذابیت ندارد.

هر گونه مشكل در بازي (شاهزاده فارس 3) داريد با من در ميان بزاريد

پر طرفدار ترین بازی در ارصه بازیهای فکری و زیبا بازی شاهزاده فارس هستش که حتی در ایران رقابت سر زود تمام کردن این بازی هستش به صورتی که پس از اتمام بازی به صفحه وب سایت رسمی سایت بازی می رود و اسم و فامیل شما رو می نویسه برای اینکه به شما رتبه بده و بگه شما چندمین نفرید که بازی را به اتمام رساندید این به این دلیل است که این بازی آنقدر سخت است که هر کسی از اتمام این بازی مخصوصا این شماره 3 بر نمی آید .
در اینجا آدرس سایت را برای دانلود بازی براتون گذاشتم که البته حجمش خیلی بالاست . ولی می ارزه چون نسخه های که در طی همین هفته که به ایران آمده به دلیل رعایت نکردن فانون کپی راست بازی .. بازی اجرا نمی شود . و شانسی است اجرای بازی ..

در هر حال در سایت اصلی بازی اگر مراجعه کنید من اولین نفری هستم که این بازی را البته در ایران به پایان رسانده ام .. و در کل جهان نفر 14 هستم این هم به آن دلیل است که بازی دیر به ایران رسیده و دیگر کشور ها از من پیشه گرفته اند ولی در ایران اولین نفر هستم ...

در صورت هر گونه مشکل در بازی با من در میان بزارید که کمکتون کنم .. چون من دوست دارم که از کشور ایران باز کسایی باشن که این بازی رو تمام کنن و اسم پر افتخار ایران در این سایت نوشته بشن تا کشور های دیگر بفهمن که ایرانی ها از هیچ کدومشون کم ندارند.

kiarash-shahzadeh.JPG

سلام سلام سلام
بهزاد تو آخرشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی خیلی خیلی شاهکارند
مرسی ممنووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
منتظر بقیه ی عکس هاتم هستم
کسی از وحید خبری نداره؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or