با سلام به همه دوستان
خوب منم قسمت سوم از این سه گانه شاهزاده فارس رو تموم کردم.
اول از همه باید از Ubi به خاطر این بازی زیبا تشکر کرد ، هرچند که از دست ماها که کپی غیر قانونی داریم دل خوشی نداره اما به هر حال...
این قسمت هم برای خودش محاسن و معایبی داشت که من نظرمو میگم
محاسن (نسبت به شماره قبل ):
وجود Dark Prince ، مراحل اسب سواری ، مکالمات جالب Dark Prince با پرنس
طراحی فرح نسبت به شماره اول
معایب ( نسبت به شماره قبل)
طراحی کالینا : خیلی عجیبه ؛ چرا شخصیتی که قبلا طراحی کردن رو دوباره طراحی کردن ؟ و خرابش کردن
صدای کالینا و نبودن حس در روایت داستان
کوتاهتر بودن , آسانتر بودن از بعد مبارزه های عادی به خصوص در قالب شخصیت Dark Prince و همچنین مشخص بودن Life Upgrade ها .
اول بزارید اینو بگم که در این 3 شماره من از pop2:ww بیشتر خوشم اومد
بازی طولانی ؛ مکانهای پیچیده و بزرگ ؛ یک پرنس عصبانی و خشن , sand power های جالب مثل اونی که صفحه قرمز میشد و سرعت شما زیاد میشد ؛ وجود دو زمان در بازی و گره خوردن داستانی بازی در دو زمان در چند جا که خودش خیلی بازی رو جالب کرده بود ، عوض شدن شمشیر شما در طول بازی ؛ و از همه زیباتر وجود داهاکا ، شخصیتی که هم از لحاظ گرافیک و هم داستانی خیلی جالب بود .
مراحلی که مجبور بودید از دستش فرار کنید واقعا جالب بود
در این شماره اکثر این چیزایی که گفتم دیده نمیشد
مهمترین تفاوت این قسمت وجود dark price بود . حسنش این بود که شما همیشه باید با dark سریع بازی میکردید ولی ضعفش این بود که دشمنان dark با دشمنان خود پرنس فرقی نداشتن لذا کشتنشون برای dark خیلی راحت بود .
همچنین میتونستن روی شخصیت dark بیشتر کار کنن . مثلا از لحاظ گرافیکی موهاش اصلا جالب نبود ولی شنهای براق که رو شونش میدرخشید قشنگ بود
موسیقی بازی مثل شماره قبل زیبا بود و خیلی جاها سرعت و هیجان لازم و به شما میداد
گرافیک بازی از لحاظ Effect حرف نداشت . کلا گروهی که روی effect ها کار کرده بودن کارشون عالی بود . محیط ها هم زیبا طراحی شده بودن
ولی کلا pop در گرافیک از لحاظ detail ها و گرافیک چند ضلعی ضعیف بود و این به موتور بازی برمیگرده .
مثلا موهای پرنس زیاد با موهای لارا کرافت در tomb raider سال 99 از لحاظ جزییات فرقی نداشت . و یا detail شخصیت ها .
به نظر من اگر گروه طراحی اینقده در ساخت وبه بازاردادن این بازی بزرگ عجله نمیکرد و وقت بیتشری روی بازی میذاشت و به داستان عمق میبخشید و روی شخصیت ها کار میکرد و یا بازی رو بیشتر با فرهنگ قدیم Persia هماهنگ میکرد بازی یه مراتب بهتر میشد.
البته چون بازی prince of Persia بود و یه جورایی برای ما ایرانی ها مهمتر بود اینا رو گفتم و الا خیلی از بازی های دیگه هم از این اشکالات رنج میبرن ولی برای ما زیاد مهم نیست و به قولی who cares?
۞۩ محمد ۩۞