با عرض سلام و خسته نباشيد
ببخشيد اين پست رو اينجا مي زنم
به نظر من با احداث يک چت روم در سايت مي توان بسياري از مشکل ها رو حل نمود
اللخصوص مشکل هايي نظير ابراز سليقه ها و پست هاي بيهوده و ...
و اگر برايتان قادر هست لطفا يک اي ميل به من بزنيد و فرق Forum با Comment سايت يا وبلاگ با Messege هاي يک سايت يا وبلاگ(مثل صفحه اول سايت بازي سنتر) رو توضيح بديد
اميدوارم با اين کار متوجه بشوم که آيا مسيرم رو اشتباه آمدم يا خير
و به مهض اطلاع از اشتباه اومدن مسيرم ديگر کاري مي کنم که ديگران با مشکل بر خورد نکنند و اينجا يا هر جاي ديگري که بروم جو آنجا و قوانين آنجا را به هم نريزم و سبب ناراحتي دوستاني نشوم
با تشکر فراوان
بالاخره اين بازي رو تموم كردم
به نظر من اين بازي نسبت به شماره قبل قشنگتر كه نشده بود اگر يه خرده بازي طولاني تر شده بود بازي به گند كشيده ميشد كلا من اصلا با اين شماره حال نكردم
نميدونم اين يوبي سافت چه اصرار داره هر بازي داره بايد سالي يه دونه ازش بده جديدا همش هم با شكست روبرو ميشن نمونش Splinter cell 3 ,ghost recon2,BIA 2 و حالا هم پرنس (البته به نظر پرنس با شكست مواجه نميشه)
بازي نسبت به شماره هاي قبل فرقي نداره و يه چيز بين شماره 1و2 بود البته اون وجه پليد پرنس كه در بازي باهاش صحبت ميكرد خيلي مسخره بود
كلا بازي بازم بياد ماندني و تك است و دوباره منو ياد خاطرات گذشته انداخت اما اوني كه من انتظار داشتم نبود و حدود 10 ساعت بازي بود
حيف افسانه بيادماندني Prince of persia
نوشته شده توسط behzadr:بازي رو تموم كرديمن هنوز رنگ بازي رو هم نديدم ولي تو تموم كردي![]()
فعلا جوابي برات ندارم و نه مي تونم داشته باشم....بايد بازي رو انجام بدم تا بتونم مثبت و يا منفي بودن حرفهاتو ثابت كنم....
ولي اون جوريكه شما گفتي هم حسام جان فكر نمي كنم باشه...نمي دونم
ما تازه شروع کردیم شما تموم کردید شما دیگه آخرشیدبالاخره اين بازي رو تموم كردم
بریم یه سیستم نفتی بخریم شاید تونستیم اجراش کنیمآقا من یه چیزه جالب میخوام وگوئم یکی از دوستای من pop3 رو روی سیستم p3 800 بدون اینکه کابلاها رو در بیاره و بدون اون برنامه snighmare هم اجرا کنه بازی کرده یعنی قفل star force کشک دیگه من شنیده بودم روی سیستمهای 64 بیتی اینا رو لازم نداره ولی روی سیستمهای 32 بیتی اونم p3 800 نشنیده بودم
نوشته شده توسط MGS:بالاخره اين بازي رو تموم كردم
به نظر من اين بازي نسبت به شماره قبل قشنگتر كه نشده بود اگر يه خرده بازي طولاني تر شده بود بازي به گند كشيده ميشد كلا من اصلا با اين شماره حال نكردم
نميدونم اين يوبي سافت چه اصرار داره هر بازي داره بايد سالي يه دونه ازش بده جديدا همش هم با شكست روبرو ميشن نمونش Splinter cell 3 ,ghost recon2,BIA 2 و حالا هم پرنس (البته به نظر پرنس با شكست مواجه نميشه)
بازي نسبت به شماره هاي قبل فرقي نداره و يه چيز بين شماره 1و2 بود البته اون وجه پليد پرنس كه در بازي باهاش صحبت ميكرد خيلي مسخره بود
كلا بازي بازم بياد ماندني و تك است و دوباره منو ياد خاطرات گذشته انداخت اما اوني كه من انتظار داشتم نبود و حدود 10 ساعت بازي بود
حيف افسانه بيادماندني Prince of persia
(اين يه نظر شخصي بود اميد وارم كسي ناراحت نشه و نميخوام از بازي كردن اون ناميدتون كنم انشاالله بررسي بازي هنگامي كه بقيه هم بازي روتموم كردن)
نگاه كن اشكال از سيديت كه خرابهنوشته شده توسط Miesam:http://sayeh2222.persiangig.com/111111.JPG
یکی به ما کمک کنه
خوب مشلا اصلی اینه که شماره های قبلش رو بازی نکردین مگه نه فکر نکنم زیاد مشکل باشه.کنترل بازی رو باید بگم واقعا افتضاح حالا نمی دونم من قبلا نسخه های پرنس رو بازی نکردم اینتوری یا اینکه واقعا سخت بد
راستی کسی رمز نداره من یکی حال حوصله ندارم این رو بدون رمز با این کنترل رد کنم