Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

کسی میدونه این بازی توی مشهد اومده یا نه

نه دوست من...من هم مث شما هنوز بازي به دستم نرسيده

من یه سوال در مورد داستان بازی دارم چرا فرح prince رو به یاد نمیاره

اگه يادت باشه در آخر بازي نسخه 1 هم فقط يه ملاقات با هم داشتن....در ثاني فرح پرنس رو مي شناسه

بالاخره اين بازي رو تموم كردم

به نظر من اين بازي نسبت به شماره قبل قشنگتر كه نشده بود اگر يه خرده بازي طولاني تر شده بود بازي به گند كشيده ميشد كلا من اصلا با اين شماره حال نكردم

نميدونم اين يوبي سافت چه اصرار داره هر بازي داره بايد سالي يه دونه ازش بده جديدا همش هم با شكست روبرو ميشن نمونش Splinter cell 3 ,ghost recon2,BIA 2 و حالا هم پرنس (البته به نظر پرنس با شكست مواجه نميشه)

بازي نسبت به شماره هاي قبل فرقي نداره و يه چيز بين شماره 1و2 بود البته اون وجه پليد پرنس كه در بازي باهاش صحبت ميكرد خيلي مسخره بود

كلا بازي بازم بياد ماندني و تك است و دوباره منو ياد خاطرات گذشته انداخت اما اوني كه من انتظار داشتم نبود و حدود 10 ساعت بازي بود

حيف افسانه بيادماندني Prince of persia

(اين يه نظر شخصي بود اميد وارم كسي ناراحت نشه و نميخوام از بازي كردن اون ناميدتون كنم انشاالله بررسي بازي هنگامي كه بقيه هم بازي روتموم كردن)

با عرض سلام و خسته نباشيد
ببخشيد اين پست رو اينجا مي زنم
به نظر من با احداث يک چت روم در سايت مي توان بسياري از مشکل ها رو حل نمود
اللخصوص مشکل هايي نظير ابراز سليقه ها و پست هاي بيهوده و ...
و اگر برايتان قادر هست لطفا يک اي ميل به من بزنيد و فرق Forum با Comment سايت يا وبلاگ با Messege هاي يک سايت يا وبلاگ(مثل صفحه اول سايت بازي سنتر) رو توضيح بديد
اميدوارم با اين کار متوجه بشوم که آيا مسيرم رو اشتباه آمدم يا خير
و به مهض اطلاع از اشتباه اومدن مسيرم ديگر کاري مي کنم که ديگران با مشکل بر خورد نکنند و اينجا يا هر جاي ديگري که بروم جو آنجا و قوانين آنجا را به هم نريزم و سبب ناراحتي دوستاني نشوم
با تشکر فراوان

ببينم رهام جان...مشكل چيه دوست من....باز اتفاقي افتاده.

اگه منظورت تذكر مديران هست كمي مراعات از طرف ما لازم هست...بهتره كه جو رو همچنان حفظ كنيم

به نظر من اين بازي نسبت به شماره قبل قشنگتر كه نشده بود اگر يه خرده بازي طولاني تر شده بود بازي به گند كشيده ميشد كلا من اصلا با اين شماره حال نكردم

نميدونم اين يوبي سافت چه اصرار داره هر بازي داره بايد سالي يه دونه ازش بده جديدا همش هم با شكست روبرو ميشن نمونش Splinter cell 3 ,ghost recon2,BIA 2 و حالا هم پرنس (البته به نظر پرنس با شكست مواجه نميشه)

بازي نسبت به شماره هاي قبل فرقي نداره و يه چيز بين شماره 1و2 بود البته اون وجه پليد پرنس كه در بازي باهاش صحبت ميكرد خيلي مسخره بود

كلا بازي بازم بياد ماندني و تك است و دوباره منو ياد خاطرات گذشته انداخت اما اوني كه من انتظار داشتم نبود و حدود 10 ساعت بازي بود

بازي رو تموم كردي
eek.gif
من هنوز رنگ بازي رو هم نديدم ولي تو تموم كردي

فعلا جوابي برات ندارم و نه مي تونم داشته باشم....بايد بازي رو انجام بدم تا بتونم مثبت و يا منفي بودن حرفهاتو ثابت كنم....

ولي اون جوريكه شما گفتي هم حسام جان فكر نمي كنم باشه...نمي دونم

نوشته شده توسط behzadr:
بازي رو تموم كردي
eek.gif
من هنوز رنگ بازي رو هم نديدم ولي تو تموم كردي

فعلا جوابي برات ندارم و نه مي تونم داشته باشم....بايد بازي رو انجام بدم تا بتونم مثبت و يا منفي بودن حرفهاتو ثابت كنم....

ولي اون جوريكه شما گفتي هم حسام جان فكر نمي كنم باشه...نمي دونم

تازه امروز بعدازظهر شاید تو مشهد بازی پخش بشه

بابا این اهواز چند تا شرکت پخش بازی داره یکیش همین سرزمین که همه میشناسین اهوازیه یکی مگا سافت که تو اهواز با هم رقابت دارن یکی ایکس گسم.
ضمنا این بازی اگه بدون کابل کشی و snighmare و از این جور کلکها اجرا میشه البته خود مگا سافت گفته اگه DVD-ROM دارید ممکنه نیاز به کابل کشی نیاز پیدا کنید ولی با سی دی و رایتر که رو دستگاه من و دوستم اجرا شد.

آقا من یه چیزه جالب میخوام وگوئم یکی از دوستای من pop3 رو روی سیستم p3 800 بدون اینکه کابلاها رو در بیاره و بدون اون برنامه snighmare هم اجرا کنه بازی کرده یعنی قفل star force کشک دیگه من شنیده بودم روی سیستمهای 64 بیتی اینا رو لازم نداره ولی روی سیستمهای 32 بیتی اونم p3 800 نشنیده بودم

ما تازه شروع کردیم شما تموم کردید شما دیگه آخرشید
eek.gif

آقا من یه چیزه جالب میخوام وگوئم یکی از دوستای من pop3 رو روی سیستم p3 800 بدون اینکه کابلاها رو در بیاره و بدون اون برنامه snighmare هم اجرا کنه بازی کرده یعنی قفل star force کشک دیگه من شنیده بودم روی سیستمهای 64 بیتی اینا رو لازم نداره ولی روی سیستمهای 32 بیتی اونم p3 800 نشنیده بودم
بریم یه سیستم نفتی بخریم شاید تونستیم اجراش کنیم
بی شوخی این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
161.gif
161.gif

منم پاپ میخوام
175.gif

نوشته شده توسط MGS:

(اين يه نظر شخصي بود اميد وارم كسي ناراحت نشه و نميخوام از بازي كردن اون ناميدتون كنم انشاالله بررسي بازي هنگامي كه بقيه هم بازي روتموم كردن)

اقا جون من اذيت نكن يه سال شبا خواب پرنس و ميدم شب و روز با دوستام داشتيم درباره بازي حرف مي زديم خدا كنه فقط اينجوري كه ميگي نباشه وگرنه ديوونه ميشم

سلام

من همين الان زنگ زدم به يكي از دوستام بازي رو بدون مشكل بازي كرده اينقدر هم از بازي تعريف كرد كه داشتم ديوونه مي شدم مي گفت بهترين شماره پرنس همينه

دوستان من بازی رو بل اخره با کابل کشی از این کار ها اجرا کردم ولی:
کنترل بازی رو باید بگم واقعا افتضاح حالا نمی دونم من قبلا نسخه های پرنس رو بازی نکردم اینتوری یا اینکه واقعا سخت بد
راستی کسی رمز نداره من یکی حال حوصله ندارم این رو بدون رمز با این کنترل رد کنم

کنترل بازی رو باید بگم واقعا افتضاح حالا نمی دونم من قبلا نسخه های پرنس رو بازی نکردم اینتوری یا اینکه واقعا سخت بد
راستی کسی رمز نداره من یکی حال حوصله ندارم این رو بدون رمز با این کنترل رد کنم
خوب مشلا اصلی اینه که شماره های قبلش رو بازی نکردین مگه نه فکر نکنم زیاد مشکل باشه.
البته پرنس اولش اینتوریه. عادت میکنی....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or