پس چرا انقدر راحت رو مال من اجرا شددددددد؟؟؟؟؟
اين نسخه نسخه كامل بازي نيست . مثلا زيرنويس نداره و كنترلش مشكل داره و قسمت گالري ويدئوش هم خاموشه ....
هركي درباره داستان بازي اطلاعات بيشتري ميخواد ايدي من رو add کنه
شرکت مگا سافت این بازی رو بیرون داده بدون نیاز به کشیدن کابل یا حتی disable کردن cdrom حتی nighmare هم نمیخواد خیلی راحت مثل fifa 06 یا nfs میاد من دارم بازی می کنم سیستمم هم 64 بیتی نیست .
اگه به شهرستان های دیگه پست میکنه بده.اگه خواستید شماره بدم بخرید (البته برای اهواز)
ممکنه مثل خیلی از بازی های دیگه وقتی رسیدی به اخر بازی گزینه ها و باز کنه...اي بابا..يعني تكين برداشته ويديو هاي بازي رو كم كرده و ناقص بازي رو بيرون داده![]()
بهزاد جان این برنامه برای قفل های استارفورس پاییت تر از ور÷ن 3.5 هست از 3.5 به بالا احتمال کار کردنش یکم ضعیف میشه و بعضی وقت ها اصلا کار نمیکنه پرنس هم که قفلش 3.6 هست پس احتمال داره که کار نکنه.سلام
يه برنامه پيدا كردم كه تا حدودي براي بعضي از سيستمها نيازي به كشيدن كابل نيست...(سايت dc ادعا كرده)امتحانش بد نيست
SFNightmare
بهزاد جان این برنامه برای قفل های استارفورس پاییت تر از ور÷ن 3.5 هست از 3.5 به بالا احتمال کار کردنش یکم ضعیف میشه و بعضی وقت ها اصلا کار نمیکنه پرنس هم که قفلش 3.6 هست پس احتمال داره که کار نکنه
والا اولش که می خواستیم بریزیم بعد از اینکه دو سه تا میرفت یک ارور میومد مثل همون که اقا کومان داد فقط یک فرقی داشت جای ارور یک چیز جدید نوشته بود اون رو که میزدم از کار میوفتاد بعد دیگه هم نمیشه ریخت بازی رو چه کنم الان که میزنم اینستال بشه ارور