Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

سلام به همه دوستان

من فردا میخوام برم آبادان بازی رو بخریم میخواستم بپرسم از چه شرکتی بگیرم خوبه یا فرقی نداره همه شرکتا بازی رو سالم دادند بیرون

راستی کسی از سرزمین خبر نداره که چی کار کرده

بعد این جریان شرکت مگا سیستیم که یه نفر گفته بود بازی رو بدون کابل کشی اجرا کردم چی بود میهش یه خورده توضیح بدید برام خیلی عجیبه

ببخشید بچه ها پست بیهوده شد قبلی دوستان ببخشید
راستی کسی تا حالا تونسته بازی رو بدون کابل کشی اجرا کنه
ببینم اصلا این بازی چه قشنگی داره اینقدر دارید خودتون رو میکشید من هنوز بازی رو نخریتم خدا کنه بازی باحالی باشه اخه من دو نسخه قبلی رو بازی نکردم
ببینم فارسی صحبت نمیکنن

سلام میثم جان

این بازی یکی از بهترین عنان هایی که من تا حالا بازی کردم و از به هیچ عنوان از خریدن این بازی بشومن
نمیشم و ارزش این درد سر ها رو هم داره

نه اگه قرار بود توی بازی فارسی صحبت میکردند دیگه هیچی خودشون چی کار میکردند

سلام

پس چرا انقدر راحت رو مال من اجرا شددددددد؟؟؟؟؟

اين نسخه نسخه كامل بازي نيست . مثلا زيرنويس نداره و كنترلش مشكل داره و قسمت گالري ويدئوش هم خاموشه ....

هركي درباره داستان بازي اطلاعات بيشتري ميخواد ايدي من رو add کنه :

deadly_dark_prince

ای شایان ناغلا
راستی کسی این رو گفتم قبلا یا نه
کسی تونسته این بازی رو بدون اینکه کابل کشی کنه اجرا کنه یا نه مال چه شرکتی بوده

پس چرا انقدر راحت رو مال من اجرا شددددددد؟؟؟؟؟

اين نسخه نسخه كامل بازي نيست . مثلا زيرنويس نداره و كنترلش مشكل داره و قسمت گالري ويدئوش هم خاموشه ....

هركي درباره داستان بازي اطلاعات بيشتري ميخواد ايدي من رو add کنه

اي بابا..يعني تكين برداشته ويديو هاي بازي رو كم كرده و ناقص بازي رو بيرون داده
frown.gif

شرکت مگا سافت این بازی رو بیرون داده بدون نیاز به کشیدن کابل یا حتی disable کردن cdrom حتی nighmare هم نمیخواد خیلی راحت مثل fifa 06 یا nfs میاد من دارم بازی می کنم سیستمم هم 64 بیتی نیست .
اگه خواستید شماره بدم بخرید (البته برای اهواز)
اگه به شهرستان های دیگه پست میکنه بده.

اي بابا..يعني تكين برداشته ويديو هاي بازي رو كم كرده و ناقص بازي رو بيرون داده
frown.gif
ممکنه مثل خیلی از بازی های دیگه وقتی رسیدی به اخر بازی گزینه ها و باز کنه...

سلام

يه برنامه پيدا كردم كه تا حدودي براي بعضي از سيستمها نيازي به كشيدن كابل نيست...(سايت dc ادعا كرده)امتحانش بد نيست

SFNightmare
بهزاد جان این برنامه برای قفل های استارفورس پاییت تر از ور÷ن 3.5 هست از 3.5 به بالا احتمال کار کردنش یکم ضعیف میشه و بعضی وقت ها اصلا کار نمیکنه پرنس هم که قفلش 3.6 هست پس احتمال داره که کار نکنه.

والا اولش که می خواستیم بریزیم بعد از اینکه دو سه تا میرفت یک ارور میومد مثل همون که اقا کومان داد فقط یک فرقی داشت جای ارور یک چیز جدید نوشته بود اون رو که میزدم از کار میوفتاد بعد دیگه هم نمیشه ریخت بازی رو چه کنم الان که میزنم اینستال بشه ارور میده

بهزاد جان این برنامه برای قفل های استارفورس پاییت تر از ور÷ن 3.5 هست از 3.5 به بالا احتمال کار کردنش یکم ضعیف میشه و بعضی وقت ها اصلا کار نمیکنه پرنس هم که قفلش 3.6 هست پس احتمال داره که کار نکنه

من كه گفتم امتحان كنيد....خودمم هم هنوز بازي به دستم نرسيده كه تست كنم

والا اولش که می خواستیم بریزیم بعد از اینکه دو سه تا میرفت یک ارور میومد مثل همون که اقا کومان داد فقط یک فرقی داشت جای ارور یک چیز جدید نوشته بود اون رو که میزدم از کار میوفتاد بعد دیگه هم نمیشه ریخت بازی رو چه کنم الان که میزنم اینستال بشه ارور

فرمت هارد چي هست.....اينو فهميدم كه بايد Ntfsباشه....

.بعد بازي رو از چه شركتي گرفتي

میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or