Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

بازيه قشنگيه ها ولي قبليش خيلي تكنيكي بود!
تو اين فقط بايد بپري!!!!!!!:cheesygri
يه سوال,وقتي با اون گندهه كه دستش شبيه قيچيه ميجنگيم,به حالت دفاع رو زمين افتاديم چه جوري دفاع كنم!هر دكمه ايو ميزنم بازم اليكا كمك ميكنه و جونش دوباره زياد ميشه!بايد چي كار كنم?:confused::((

آقا ما اين اليكا دستمونه . توي بغلمونه . credit رو هم كه نوشت . كاري ديگه هست بكنيم؟
credit قطع میشه و میتونی بری بیرون الیکا رو بزاری روی اون تخت سنگی بقیه رو هم خودت ببین:دی
يه سوال,وقتي با اون گندهه كه دستش شبيه قيچيه ميجنگيم,به حالت دفاع رو زمين افتاديم چه جوري دفاع كنم!هر دكمه ايو ميزنم بازم اليكا كمك ميكنه و جونش دوباره زياد ميشه!بايد چي كار كنم?
موقع روی زمین افتادی یه سری دکمه نشون میده مثلا اگر شمشیر رو نشون داد کلید چپ موس رو بزن یا اگر دستکش رو انداخت باید R رو بزنی.

پ.ن:این حالت هم به خاطر پورتی بودن بازی هست چون مثلا توی نسخه 360 فکر کنم به جای این عکس ها کلید رو نشون میده مثل B

سلام
من prince of persia جدید را نصب کردم موقعی که میخوام بازی کنم میگه shader v3.0 را نداره
این چیه من گرافیک 512 دارم
عجب مکافاتیه
مدل گرافیکت چیه؟؟؟
فکر کنم Directx بخاد...چون ماله من تو دی وی دی خودش یه نسخه از دایرکس بود که نصبش کردم بازی اجرا شذ

سلام
من prince of persia جدید را نصب کردم موقعی که میخوام بازی کنم میگه shader v3.0 را نداره
این چیه من گرافیک 512 دارم
عجب مکافاتیه

اگه کارت گرافیکت geforce است باید مدل کارت گرافیکت از 6600 به بالا باشد یعنی 6600، 6800 ، 7800و تا بالا
اگر مدل کارت گرافیکت ati است باید x1000 به بالا باشد ، یعنی x1800 و x1900 و x1600 و ...

اگر مدلش از این ها پایین تر باشه اگر 1 گیگ رم هم داشته باشه بازی جواب نمیده.

دوستان تنظیمات گرافیکی رو نمیشه دستی تغییر داد ؟!
توی Option که چیزی نبود !

بايد با استفاده از لانچر بازي تنظيمات رو تغيير بدي . اوجايي كه بازي رو نصب كردي تو پوشه luncher هست .

به طور مثال :

"E:\Prince of Persia\Launcher\Launcher.exe"

آيكون روي دسكتاپ كه بعد از اينستال بازي مياد هم shortcut همين فايله ...

آخرین ویرایش:
سلام
من هم بازی رو تمام کردم
سخت نبود...یعنی اصلا سخت نبود..ولی تجربه جالبی بود که نظیرشو تا به حال ندیده بودم..چند روزی منو درگیر و مشغول کرد...حالا هم که تمام شده با اینکه معایب خاص خودشو داشت باز هم بازی خوبی بود...

من under cover رو نصب کردم و اجرا شد پس گرافیکم shader v3.0 رو ساپورت میکنه

فكر نميكنم uc نياز به shader 3.0 داشته باشه . در كل كارت شما shader 3.0 نيست . زوري كه نميشه كارت رو shader 3.0 كرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or