Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

xerxes جان اون جا رو رد کردم...
منظورم نقشه هستش...
تو هر مرحله باید 4 تا دایره برم و من 2 تا 4 تا پر کردم بعدش دیگه نمیدونم کجا برم...
جایه اول اول هم میرم برای تعیین نقشه چیزی نیست

تو هر مرحله باید 4 تا دایره برم و من 2 تا 4 تا پر کردم بعدش دیگه نمیدونم کجا برم...
خب به نقشه نگاه کن بالای 4 نقطه یه نقطه دیگه هست که باید با Space علامت بزنی بعد بری اونجا وقتی رسیدی یه در بزرگ هست که الیکا اونو از بین مبره بعد مسیرو ادامه بده میرسی به رئیس ...

دوستان اسکینی که امروز تو بازی آزاد کردم رو داشته باشید ! ( Prototype Skin به معنی اسکین اولیه ، طرح اولیه ! )

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
پ.ن: خوب شد عوض شدن چون زاغارت بودن مخصوصاً الیکا !!!

یه ترینر داره که تعداد نورها رو به 50000 می رسونه .
===============================
پایانش به نظر من اصلا جالب نبود . خیلی هم مبهم بود !

دوست عزیز خوب معلومه ;) چون خواستن مقدمه ای بشه برای شماره بعد .

من از این شماره بیشتر خوشم اومد :biggrin1:

هركي بازي رو تموم نكرده اين مطلب رو نخونه
كي ميتونه بگه اخر بازي چه اتفاقي ميوفته اخه من كه نفهميدم چي ميشه
اهريمن پيروز ميشه؟ اخه هرچي از اول بازي ريشته كرده بوديم اخر بازي خودمون پنبه كرديم:eek:
اخرشو بگين چي ميشه؟

هركي بازي رو تموم نكرده اين مطلب رو نخونه
كي ميتونه بگه اخر بازي چه اتفاقي ميوفته اخه من كه نفهميدم چي ميشه
اهريمن پيروز ميشه؟ اخه هرچي از اول بازي ريشته كرده بوديم اخر بازي خودمون پنبه كرديم:eek:
اخرشو بگين چي ميشه؟
جواب:

اگر دقت کنید الیکا در طول بازی میگه که خودش و مادرش مردن و پدر الیکا برای اینکه اون رو دوباره زنده کنه با اهریمن معامله میکنه و با ازاد کردن اهریمن الیکا رو زنده میکنه. اخر بازی الیکا با دادن جان خودش اهریمن رو دوباره اسیر میکنه ولی پرنس برای اینکه الیکا رو زنده کنه درخت زندگی رو از بین میبره و اهریمن رو ازاد میکنه ولی در ازای اون الیکا رو زنده میکنه. اخرش هم با الیکا میرن به صحرا که این نشون میده حتما بازی ادامه داره

در مورد داستانه اگر تمومش نکردی نخون.

به نظر من آخرش خیلی قشنگ تموم شد. اگر میخواست همه چی به خوبی و خوشی تموم بشه خیلی داستان ساده و سر راستی میشد. واقعا این پایانش سادگی داستانش رو در طول بازی جبران کرده. خصوصا اون Credits در حالی جنازه به بقل وایسادی و پس از اون واقعا جالب و نو بود. به شدت منتظر 2 اش هستم (اگه بیاد که مطمئنا میاد.).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or