Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

خوب toloum اونجا که شما می گید من خودم اول فکر می کردم باید فرار کرد و رفت ولی از هر راهی بالا می رفتم به هیچ جا نمی رسیدم. اونجا باید اول هوا رو پاک کنید بعد ادامه بدید( حالا وقتی پاک شد خودتون متوجه می شید) اون قسمت چند تا راه هست که از در و دیوار بالا برید البته صورت دقیقش تو ذهنم نیست ولی فکر می کنم اگه همه اون راه هارو برید و اون چیزهایی که رو دیوارن و فکر کنم تو مایه های چرخ دنده بودند رو بکشید هوا پاک میشه و مرحله هم رد میشه!

جناب vahid_ba من خودم وقتی که یکی از تریلر های بازی رو قبل از اومدنش دیدم خیلی تعجب کردم چون تو پیشنما هایی که خونده بودم در مورد گرافیک توضیح داده شده بود! منم خودم هدف یوبی سافت رو از این تریلر با این سبک گرافیک نفهمیدم.

ولی چیزی که مشخصه اینه که هنر بازی در این نیست که گرافیکش مثل کرایسیس باشه! به نظر من این سبک گرافیک واقعا جلوه و فضای خاصی به بازی داده نسبت به نسخه های دیگه پرنس تنوع بسیار خوبی بوده و از اون تم همیشگی در اومده و به نظر من خیلی هم موفق عمل کرده.

سلام - دوستان من همه مراحل غول سنگی را رفتم جز یکی از آنها که وقتی از سکوی سبز رنگ که روی دیوار را میره را میگم بالا میرم میرسم به یک بالکن مانند که دور تا دور باتلاقه و هیچ راهی برای رسیدن به سکوی سبزی که روی دیوار هست نیست آیا کسی می دونه باید چکار کرد ؟

آقای toloum اصلا نفهمیدم کجا رو می گید.

MehrdadCreed اونجا باید آب ها رو طوری به وسیله ی اهرم ها هدایت کنید که سه حوض پایین (هم سمت چپ و هم سمت راست) پر بشن و مهم نیست که همشون پر بشن و فقط از هر طرف سه تای پایینی مهم هستن. وقتی که این کار رو کردید سطح آب بالا میاد و دیگه راه مشخص میشه! کار سختی نیست و یه مقدار وقت بذارید حل میشه! من خودم خیلی سریع راه رو پیدا کردم. به طور کلی قسمت های فکری و ادونچر بازی در سطح بالایی نیستن و به راحتی حل میشن.

درود
دوستان من نسخه ps3 رو خريدم و كلي هم حال كرديم و ياد گرفتيم كه همهچيز يه بازي گرافيك نيست
گرافيك بازي جاي تحسين داره و واقعا توي ذهن ماندگار ميشه دست يوبي درد نكنه و داستان هم كه كاملا ايرانيه و شخصيت ها و اسامي هم همين طور كه حاصل زحمات jordan mechner مي باشد.:love:
درسته كه بازي از نبود غول اخر درست وحسابي و روند ( خيلي كم) تكراري رنج ميبره و اين ها توي بازي prince تقريبا عادي بوده و از سه گانه ي قبلي به ارث برده ولي واقعا بازي عاليه و ارزش خريدن و نگه داري توي ارشيو رو داره
دوستاني كه قصد خريدن بازي رو داره شك نكنند و اينو بدونند كه بازي street fightrer كه ملت خودشونو براش مي كشند و توي سايت ها تبليغ ميشه گرافيكش اينجوريه .
اميدوارم كه در شماره ي بعدي هم تنوع و هم مراحل و راه مخفي و غول اخر زياد بشه .

بچه ها دیدین تو بازی دیگه هیچ سربازی برای کشتن نیست و فقط باید با غول ها بجنگیم.راستی اون نورهای آبی که میخوریم برایه چی هستن؟یه عددی هست که نوشته اگه به اون عدد نرسیم چی میشه؟یه سواله دیگه.هر مرحله که جلو میریم هیچ قدرته جدیدی به پرنس اضافه نمیشه؟

بچه ها دیدین تو بازی دیگه هیچ سربازی برای کشتن نیست و فقط باید با غول ها بجنگیم.راستی اون نورهای آبی که میخوریم برایه چی هستن؟یه عددی هست که نوشته اگه به اون عدد نرسیم چی میشه؟یه سواله دیگه.هر مرحله که جلو میریم هیچ قدرته جدیدی به پرنس اضافه نمیشه؟

Light Seed هستش اونا به الیکا قدرت میده ! یعنی با اون دانه ی نور میتونه مراحل رو آزاد کنه !
پرینس قدرت داره چیزی بهش اضافه نمیشه اگه بتونی توی مبارزات کمبو ها رو بزنی خیلی قشنگ میشه !!!!

کلید های ترکیبی !

خوب اینم یه Bounce برای پرنس بازان عزیز اینو تو سایت Gamespot دیدم بد نیست شما هم بدونید !
البته میدونم همتون میدونید :cheesygri

:-":-":-" 52585854 :-":-":-"

:-":-":-"13372805:-":-":-"

این دو عدد رو تو قسمت
Menu -> Extract -> manager character
بزنید میبینید شخصیاتای دوست داشتنی آزاد میشن !!!

ولی بازم میگن هیچ کدومش مثل همین تیپ پرنس 4 حال نمیده خیلی داف کشه پسرررررررررر

مرسی GearOfWar بخاطر کد ها! شخصیت altar بازی assassins creed و شخصیت پرنس 1 باز شد! جالب بود و تنوع خوبی میتونه باشه!

ولی به طور کلی به نظر شما این نوع لباسی که تو پرنس 4 تن این شخصیت بازیه یه خورده شبیه لباس های عربی نیست؟ به نظر من حتی لباس سرباز هایی که اول بازی دنبال الیکا هستند باز هم هیچ شباهتی به لباس های ایران باستان ندارن و حتی سلاح هاشون هم عجیبه! بهتر بود که سازندگان بازی رو این موضوعات بیشتر دقت می کردند.

مرسی GearOfWar بخاطر کد ها! شخصیت altar بازی assassins creed و شخصیت پرنس 1 باز شد! جالب بود و تنوع خوبی میتونه باشه!

ولی به طور کلی به نظر شما این نوع لباسی که تو پرنس 4 تن این شخصیت بازیه یه خورده شبیه لباس های عربی نیست؟ به نظر من حتی لباس سرباز هایی که اول بازی دنبال الیکا هستند باز هم هیچ شباهتی به لباس های ایران باستان ندارن و حتی سلاح هاشون هم عجیبه! بهتر بود که سازندگان بازی رو این موضوعات بیشتر دقت می کردند.
درود
دوست گرامي اگه اون دستمالي كه دور سرش بسته رو ميگي من هم با اون مشكل داشتم ولي از قديمي ها سوال كردم و توي كتاب خوندم كه اون دستمال دور سر رو بهش ميگن (دستار ) كه از قديم ايراني ها براي دو منظور به كار ميبردند : 1. جلوگيري از گرماي تابستان 2. جلو گيري از سرماي زمستان 3. به عنوان يه طناب يا محافظ كمكي و غيره كه هنوز هم در استان كردستان و بعضي شهلر ها استفاده ميشود . به غير از اين بقيه لباس هاي شخصيت ها مشكلي نداره و prince تازه ايراني شده . به قيافه پدر اليكا نگاه كن ميبيني كه هم موي بلند داره وهم ريش يكم بلند (همون جور كه توي حجاري ها ي اماكن باستاني شخصيت يه شاه رو نشون دادن ) شبيه است.

دوست من تو هر جوری حساب کنی سیاستهایی پست این قول ها نهفته هست که هیچ کس نمیتونه منکرش بشه !
ولی در هر صورت این بازی بر میگرده به سال ها پیش سال 41 فکر کنم اره یادم اومد اون موقع ها که با پیکان جوانان حال میکردیم عربستان هم جزو ایران بود تا نزدیکی های هند بابا این کربه 7000 ساله روزی واسه خودش شاخی بوده اینا برای اینکه داستانو واقعی جلوه بدن (سیاستشونه اشغالا) این طوری طراحی کردن ولی اینم قبول کن اگه امامه میپیچیدن دور سرش واسش 2 من ریش میزاشتن یه جور دیگه تو بهشون گیر میدادی !
مهم نیست مهم اینه که اسم ایران همه جا بالاست که الان داران با همین اسم ایران میلیاردا $ میزنن به جیب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or