Prince Of Persia - X360 Version

من شوخی نمیکنم جدآ الان POP : SOT رو نصب کردم!
تا وقتی هم اینو یک بار دیگه بازی نکنم این POP جدیدرو تهیه نخواهم کرد.
از خصوصیات POP جدید هم کاملا با خبر هستم.

خوب چه کاریه ؟؟؟
حالا حتما باید این نسخه ی قدیمیشو بازی کنی؟؟
نکنه میخوای داستانشو بفهمی؟؟؟اره؟؟

بابا ول کنید این گیم اسپاتو ! سر قضیه kane & lynch من یکی که به امتیاز های این سایت اهمیت نمیدم . :-"
فقط مدال هایی که به بازی ها میده رو قبول دارم ! ;)

بابا ول کنید این گیم اسپاتو ! سر قضیه kane & lynch من یکی که به امتیاز های این سایت اهمیت نمیدم . :-"
فقط مدال هایی که به بازی ها میده رو قبول دارم ! ;)

اصلا ما چکار داریم به سایتا
ما خودمون بازی میکنیم نظر میدیم نه؟؟؟؟؟:)

آدم بعضی چيز هارو که ميشنوه واقعاً شوکه ميشه !!
اهورا مزدا يعنی به نام خداوند دانا و توانا.
البته off topic هست ولی اهورا مزدا = خداي بزرگ ايرانيان باستان و زردشتيان خالق زمين و آسمان و آفريدگان . امشاسپندان و ايزدان نيز آفريده اويند او عين قدرت و دانش و منبع خير و راستي و تقدس و تقوي است

من به دقت به تمام جملاتی که الیکا میگفت گوش کردم
وقتی Y را میزنیم الیکا با جادو مسیر را نشون میده و اگه خیلی خیلی با دقت گوش کنین جملاتی فارسی مثل "مسیر درست را نشان بده" و "راه راست" را میگه (البته نه فارسی کامل، مثل این خارجیا میگه که 4تا کلمه فارسی یاد گرفتن)

سلام دوستان من میخوام بازی رو بگیرم. میخواستم ببینم مثل سری قبل پرنس هست یا بهتر شده؟ در کل ارزش خرید رو داره(هم از لحاظ بازی و هم از لحاظ امتیازی)؟

سلام دوستان من میخوام بازی رو بگیرم. میخواستم ببینم مثل سری قبل پرنس هست یا بهتر شده؟ در کل ارزش خرید رو داره(هم از لحاظ بازی و هم از لحاظ امتیازی)؟
دوست من.. دوستان توضیح دادن من نمیدونم چرا اینقدر این دست اون دست می کنید بازیش فوق العاده هست بگیریش 100%;)

جدا بازیش جذابه :love:
طراحی هنری و سبک گرافیکی خیلی باحاله تو این زمونه که همه بازی ها با انریل انجین همش سیاهی و تاریکی نشون میدن این بازی با محیط و رنگ بندی نسبتا شادش خیلی به دل میشینه;)

سری های قبلیش هم جذاب بودند.دوستان نشستند بازی می کنند که نمیاند اینجا نظر بدند.:-"یکم درباره ی بازی توضیح بدید.کات سن هم داره؟ریل تایمه یا سی جی؟دیگه دارم کف و خون قاطی می کنم.پس چرا نمیاد؟
راستی همین طوری با یه نظر سنجی سرپایی بگید که کدوم سری پرنس را بیشتر دوست داشتید؟من که :
اول:POP WW
دوم:POP T2T
و سوم:POP SOT
و هنوز این آخری را بازی نکردم ببین چه جوریه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or