Multi Platform Prince of Persia: The Lost Crown

908298-summer-game-fest-ubisoft-devoile-prince-of-persia-the-lost-crown-le-retour-inattendu-de...jpg

Prince of Persia: The Lost Crown

Developer: Ubisoft Montpellier

Publisher: Ubisoft

Director: Mounir Radi

Composer: Gareth Coker, Mentrix

Platforms: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Microsoft Windows

(28 دی ماه 1402) Release Date: January 18, 2024

- ما در این بازی نقش قهرمانی جدید به نام سارگون را ایفا خواهیم کرد که یکی از اعضای جوان گارد جاویدان است. سارگون باید برای نجات شاهزاده غسان ربوده شده به همراه برادران خود به شهر نفرین شده کوه قاف سفر کند.

- این بازی در Summer Game Fest 2023 معرفی شد. معرفی این اثر به معنای لغو شدن نسخه Remake شن‌های زمان نمی‌باشد و این عنوان هنوز در حال طی کردن مراحل توسعه خود است.

- این عنوان یک اثر سایداسکرولر دو و نیم بعدی ماجراجویی است که به مدت چهار سال توسط سازندگان سری Rayman‌ در دست توسعه بوده است.

- کارگردان بازی عنوان کرده است که آن‌ها از افسانه‌های ایرانی در خلق این اثر الهامات زیادی گرفته‌اند.

- این بازی اولین عنوان یوبی‌سافت است که به صورت رسمی از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند.

تصاویر:

آخرین ویرایش:
خب دمو تموم شد. چقدر گیم‌پلی بازی نرم و رَوونه. همه چیز سریع و ریسپانسیو طراحی شده. سیستم کامبت و ایمپکت ضربات خیلی حس خوبی میده. کمبوهای ساده و سارژ اتک و تیرکمون داریم با یه سری ابیلیتی که وقتی نوار آترا پر باشه میتونید ازشون استفاده کنید. پَری کردنش شدیدا ارضا کنندس. علاوه بر اینکه یادگیری زمان‌بندی پَری لازم به نظر میاد، اونقدری لذتبخش هست که پلیر خودش سعی کنه تا قلقش رو بگیره. طراحی محیط خووبه. چندتایی پلتفرمینگ پازل دیدم که خیلی خوب بودن. این سیستم چشم جاویدان که اجازه میده از لوکیشنای مختلف عکس بگیری تو روی مپ ثبت شه، قابلیت به شدت خفن و کاربردی هستش برای سبک مترویدوینیا. شما یه چست میبینی ولی در اون لحظه نمیتونی بهش برسی. دی‌پد پایین رو میزنی ازش عکس میگیره و روی مپ مارک میشه. میتونی بعدا برگردی و بگیریش. تا ۲۰تا عکس همزمان میشه ذخیره کرد روی مپ. وقتی R2 رو نگه داری میدوئه که خیلی خووبه. رفتو آمد تو محیط رو خیلی سریعتر میکنه.

دوبله و زیرنویس فارسی عالیه. واقعا لذت بردم از خوندن متن‌های مختلف که توی بازی پیدا میکنیم و شنیدن دوبله‌ی فارسی کرکترا که کیفیت واقعا خوبی دارن. موسیقی بازی خیلی خووبه. طراحی دشمنا خووبه و تو همین دمو هم تنوع خوبی دارن. درگیری با دشمنا راحت نیست اصلا. باید به موقع اتک بزنید داج بدید و همینطور پَری کنید. دمیج زیادی بهتون میدن با هر ضربه. لول دیزاین و طراحی مپ بازی هم خووبه. کلا مترویدوینیا خیلی مهمه که بتونی این مورد رو خوب و قشنگ دربیاری که به نظر میاد کاملا موفق بودن. در آخر چندتا عکس که واسم جالب بودن رو میذارم داخل اسپویلر.

در کل بازی خیلی خوب و باکیفیته. طرفدارای مترویدوینیا که عاشقش میشن ولی اگه طرفدار این سبکم نباشید، بازی طوری طراحی شده که راحت جذبتون کنه.

اتفاق بسیار ناگواریه ، تو تاریخ گیمینگ برای ما ایرانی ها، اولین و اخرین بازی که زبان فارسی رو بصورت رسمی داشته DARKSIDER 3 بود... خود بازی هم خیلی ترکونده...امید وارم زبان فارسی رو تو بقیه بازی ها ببنیم...

خب دمو تموم شد. چقدر گیم‌پلی بازی نرم و رَوونه. همه چیز سریع و ریسپانسیو طراحی شده. سیستم کامبت و ایمپکت ضربات خیلی حس خوبی میده. کمبوهای ساده و سارژ اتک و تیرکمون داریم با یه سری ابیلیتی که وقتی نوار آترا پر باشه میتونید ازشون استفاده کنید. پَری کردنش شدیدا ارضا کنندس. علاوه بر اینکه یادگیری زمان‌بندی پَری لازم به نظر میاد، اونقدری لذتبخش هست که پلیر خودش سعی کنه تا قلقش رو بگیره. طراحی محیط خووبه. چندتایی پلتفرمینگ پازل دیدم که خیلی خوب بودن. این سیستم چشم جاویدان که اجازه میده از لوکیشنای مختلف عکس بگیری تو روی مپ ثبت شه، قابلیت به شدت خفن و کاربردی هستش برای سبک مترویدوینیا. شما یه چست میبینی ولی در اون لحظه نمیتونی بهش برسی. دی‌پد پایین رو میزنی ازش عکس میگیره و روی مپ مارک میشه. میتونی بعدا برگردی و بگیریش. تا ۲۰تا عکس همزمان میشه ذخیره کرد روی مپ. وقتی R2 رو نگه داری میدوئه که خیلی خووبه. رفتو آمد تو محیط رو خیلی سریعتر میکنه.

دوبله و زیرنویس فارسی عالیه. واقعا لذت بردم از خوندن متن‌های مختلف که توی بازی پیدا میکنیم و شنیدن دوبله‌ی فارسی کرکترا که کیفیت واقعا خوبی دارن. موسیقی بازی خیلی خووبه. طراحی دشمنا خووبه و تو همین دمو هم تنوع خوبی دارن. درگیری با دشمنا راحت نیست اصلا. باید به موقع اتک بزنید داج بدید و همینطور پَری کنید. دمیج زیادی بهتون میدن با هر ضربه. لول دیزاین و طراحی مپ بازی هم خووبه. کلا مترویدوینیا خیلی مهمه که بتونی این مورد رو خوب و قشنگ دربیاری که به نظر میاد کاملا موفق بودن. در آخر چندتا عکس که واسم جالب بودن رو میذارم داخل اسپویلر.

در کل بازی خیلی خوب و باکیفیته. طرفدارای مترویدوینیا که عاشقش میشن ولی اگه طرفدار این سبکم نباشید، بازی طوری طراحی شده که راحت جذبتون کنه.

مرسی نوید
من چون تا 25م خونه نیستم نتونستم دمو بزنم،
فقط یه چیر تو کل بازی اگه همین چشم جاویدان 20 تا باشه خیلی خیلی کمه،
شاید واسه دمو اینه
شاید واسه هر منطقه اینه
متا هم 87 شده و عالیه

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

سایت همسایه نقد و بررسی گذاشته
زو... جی
میتونین متن کامل و بررسی ویدئویی رو از سایتش ببینین

Prince of Persia: The Lost Crown برخلاف آنچه که پس از معرفی بازی تصور می‌شد، دقیقا همان اثری است که مجموعه شاهزاده ایرانی به آن نیاز داشت؛ یک تجربه مترویدوینیا با چاشنی زیادی از خلاقیت که توانسته است تجربه‌ای تقریبا ۲۵ ساعته و حسابی لذت‌بخش از ماجراجویی با شخصیت سارگون در دل کوه قاف ارائه دهد. بازی از یک طرف داستانی پر پیچ و خم با انواع اتفاق‌های غیرمنتظره را روایت می‌کند و از طرفی دیگر ویژگی‌ها و مکانیک‌های گیم‌پلی آن آنقدر هوشمندانه طراحی شده‌اند که تا آخر بازی جذاب و ارزشمند باقی می‌مانند. چه طرفدار سبک مترویدوینیا و مجموعه شاهزاده ایرانی باشید و چه خیر، Prince of Persia: The Lost Crown از آن دست بازی‌هایی است که هرگز نباید آن را از دست داد و هر علاقه‌مند به ویدیو گیمی می‌تواند مدت‌ها از تجربه آن لذت ببرد.
افشین پیروزی

نمره 9

نقاط قوت

+ ارائه داستانی پرجزییات و مملو از اتفاق‌های غافلگیر‌کننده

+ طراحی جهان شگفت‌انگیز با تنوع محیطی بالا

+ سیستم مبارزه‌های غنی با انواع و اقسام حرکات و ضربه‌ها

+ پیاده‌سازی درست عناصر مترویدوینیا و لذت‌بخش بودن گشت و گذار

+ طراحی درست جنبه‌های پلتفرمینگ و ارائه چالش شیرین در قالب آن‌ها

+ موسیقی و صداگذاری‌های باکیفیت

+ باس فایت‌های هیجان‌انگیز و چالش‌برانگیز

نقاط ضعف

- ریتم بازی در اوایل آن کمی کُند است

- جزییات فنی گرافیک می‌توانست بهتر باشد

- حس شدن جای خالی حالتی مثل باس راش

کسی از وضعیت زبون فارسی روی سوئیچ خبری داره؟ اونجام به همین شکله؟
الان می خوام بخرم، ترجیح میدم hand held رو بخرم، بیشتر حال میده اونطوری

• Like
Reactions: blak
کسی از وضعیت زبون فارسی روی سوئیچ خبری داره؟ اونجام به همین شکله؟
الان می خوام بخرم، ترجیح میدم hand held رو بخرم، بیشتر حال میده اونطوری
دوبله و زیرنویس فارسی تو همه ی نسخه ها یکیه و عالیه
با خیال راحت بخر

دوبله و زیرنویس فارسی تو همه ی نسخه ها یکیه و عالیه
با خیال راحت بخر

1705012011141.png
توی سایت که چیزی نگفته
ببینم دمویی چیزی داره دانلود کنم ببینم چند چنده...

ویرایش:
demo‌ رو دانلود کردم و نسخه‌ی سوئیچ، فارسی رو کامل ساپورت می کنه

photo_2024-01-12_02-23-44.jpg

هم hand held‌ هم docked کیفیت تصویر خوبه، هر دو 60fps هم هستن و بسیار روون
بازی دو بعدی روی سوئیچ یه چیز دیگه ست
همینجا پیش خرید شد رفت پی کارش :D
دمشون گرم واقعاً
فارسی رو می بینم کیف می کنم

آخرین ویرایش:
بازی عجیب خوبه. روون ترین مترویدوانیایی هست که به شخصه تو این دو نسل اخیر بازی کردم. واقعا راضیم از همه چیش.
در مورد صداگذاری ها... حقیقتا دوبله انگلیسی بازی یه سر و گردن بهتر از فارسیشه. صداها هم بیشتر به کاراکترها میخوره تو دوبله انگلیسی(البته دوبله ایرانی اوراد/ارد خیلی خوبه :دی ). در کل اما، همین که بازی دوبله فارسی داره خودش خیلی غنیمته.
توصیه می کنم اگر براتون امکان پذیر هست بازیو بخرین. شاید بگید تاثیری نداره؛ اما یه سیو که از شما اپلود میشه تو کلاود، قشنگ مشخص می کنه که شما زبان فارسی استفاده کردید یا نه.
امیدوارم بازی خوب بفروشه و همچنین برای پرنس های بعدی هم دوبله فارسی ببینیم.

دمو رو منم تموم کردم از همه نظر عالی بود.
ایراد بخوایم بگیم تا حدودی گرافیک فنی و اتفاقا بر خلاف دوستان برای من یکم عدم روون بودن بازی در پرش ها و پلتفرمینگ و همینطور یه جاهایی در شمشیر زدن به انمی ها. اما به طور کلی عالیه و از ترجمه و دوبله هم لذت بردم. یه تیکه از منو برای رد کردن کات سین، حروف فارسی به هم ریخته بود. :D
بعد از سلطان بلسفمس در این سبک، این گیم هم بخاطر داستان پارسی و زبانش بریم برای پلتش البته نه به این زودی ها.

بازی با اینکه 2D هست ولی اصلا خطی نیست و یه محیط گسترده مثل بازی های rpg داره

آهنگهای متن قدیمیه ایرانیش هم به همراه محیط باستانی ایرانی عالی کار شده فقط گرافیک فنی میتونست خیلی بهتر باشه

• Like
Reactions: blak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or