Multi Platform Prince of Persia: The Lost Crown

908298-summer-game-fest-ubisoft-devoile-prince-of-persia-the-lost-crown-le-retour-inattendu-de...jpg

Prince of Persia: The Lost Crown

Developer: Ubisoft Montpellier

Publisher: Ubisoft

Director: Mounir Radi

Composer: Gareth Coker, Mentrix

Platforms: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Microsoft Windows

(28 دی ماه 1402) Release Date: January 18, 2024

- ما در این بازی نقش قهرمانی جدید به نام سارگون را ایفا خواهیم کرد که یکی از اعضای جوان گارد جاویدان است. سارگون باید برای نجات شاهزاده غسان ربوده شده به همراه برادران خود به شهر نفرین شده کوه قاف سفر کند.

- این بازی در Summer Game Fest 2023 معرفی شد. معرفی این اثر به معنای لغو شدن نسخه Remake شن‌های زمان نمی‌باشد و این عنوان هنوز در حال طی کردن مراحل توسعه خود است.

- این عنوان یک اثر سایداسکرولر دو و نیم بعدی ماجراجویی است که به مدت چهار سال توسط سازندگان سری Rayman‌ در دست توسعه بوده است.

- کارگردان بازی عنوان کرده است که آن‌ها از افسانه‌های ایرانی در خلق این اثر الهامات زیادی گرفته‌اند.

- این بازی اولین عنوان یوبی‌سافت است که به صورت رسمی از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند.

تصاویر:

آخرین ویرایش:
warrior within که با اختلاف بهترینه سری هست و شکی نیست
ولی یوبی باید بوی پول به مشامش بخوره تا بره سمتش
من به این بازی خیلی امیدورام فقط فروش متای خوبی داشته باشه تا یوبی مجبور کنه بره سراغ این سری
هنوزم نمیدونم چی شده که زبان فارسیو گذاشتن روش اون با کیفت درست حسابی 🤔
احتمالا تو تیم ساخت ایرانی هایی بودن و خیلی اسرار کردن سر این قضیه و زورشون رسیده:دی
بعید نیست همین افراد بازخوردهای ایرانی ها نسبت به دیالوگ های ایرانی میراژ رو هم به رده بالایی ها نشون داده باشن برای سندیت دادن به حرفشون:دی

خلاصه هرچی شد دمشون گرم
و البته نمیدونم خودم فارسی میرم یا نه اینو:))
کاش دوبار بخواد بازیش کنیم، یه دورش فارسی برم:)) (اونقدر طولانی نباشه دیگه خواهشا:-" )

---

بازی جز طراحیش، به نظرم از همون نمایش اول سرعت بالا و قابلیت های جالبی نشون داد
هرچی هم جلوتر میریم تعریف ها و نمایش ها جذاب تر میشه

درسته ادامه ای بر POPهای PS2 و یا حتی POP 2008 ، که به سنمون قد میده نیست ...
ولی خود همونا هم یه ریبوت (دو ریبوت) بر عناوین قدیمی بوده
اینم یک ریبوت دیگه

انشاالله موفق بشه بازی، اصلا هم همینو ادامه بدن
و هم یک ریبوت AAA بگیره:x

من متاسفانه نخریدمش و احتمالا صبر میکنم برای تخفیف ها:(
ولی خیلی بهش امید دارم:دی

و اینکه چون بازی دو بعدی هست، با بازی های موبایلی ساده یکیش نکنید:(

احتمالا تو تیم ساخت ایرانی هایی بودن و خیلی اسرار کردن سر این قضیه و زورشون رسیده:D
بعید نیست همین افراد بازخوردهای ایرانی ها نسبت به دیالوگ های ایرانی میراژ رو هم به رده بالایی ها نشون داده باشن برای سندیت دادن به حرفشون:D

خلاصه هرچی شد دمشون گرم
و البته نمیدونم خودم فارسی میرم یا نه اینو:))
کاش دوبار بخواد بازیش کنیم، یه دورش فارسی برم:)) (اونقدر طولانی نباشه دیگه خواهشا:-" )

---

بازی جز طراحیش، به نظرم از همون نمایش اول سرعت بالا و قابلیت های جالبی نشون داد
هرچی هم جلوتر میریم تعریف ها و نمایش ها جذاب تر میشه

درسته ادامه ای بر POPهای PS2 و یا حتی POP 2008 ، که به سنمون قد میده نیست ...
ولی خود همونا هم یه ریبوت (دو ریبوت) بر عناوین قدیمی بوده
اینم یک ریبوت دیگه

انشاالله موفق بشه بازی، اصلا هم همینو ادامه بدن
و هم یک ریبوت AAA بگیره:x

من متاسفانه نخریدمش و احتمالا صبر میکنم برای تخفیف ها:(
ولی خیلی بهش امید دارم:D

و اینکه چون بازی دو بعدی هست، با بازی های موبایلی ساده یکیش نکنید:(
احتمالا کار خانم آغداشلوئه:D فکر کنم سر همکاری تو بازی آساسین با هم رفیق فاب شدن بعد هم پیشنهاد داده و...:D
داداش زبونت رو گاز بگیر یعنی چی ترجیحا طولانی نباشه :D

FightinCowboy سولز باز معروف یکی از ژانرهای خیلی مورد علاقش همین مترویدوانیاست خیلی خیلی تعریف بازی رو میکرد نیم ساعت ویدیو پریویو که داده بود یه ضرب داشت تعریف میکرد. تا حالا انقدر تعریف یجا از یه بازی نشنیده بودم.:D

The Switch offers 60 FPS at 720p (handheld) and 1080p (docked), while the Xbox Series X and PS5 can run the game at up to 120 FPS (with a 120Hz TV or monitor) at 4K resolution. Xbox Series S delivers 60 FPS at 1440p, while PS4 Pro and Xbox One X can run the game at 60 FPS in 4K. Finally, PS4, Xbox One, and Amazon Luna offer 60 FPS at 1080p.
سری اس از نسل قبلی ضعیف تره واتتتت؟ 😄

🔳 یکی از ویژگی های جالب Prince of Persia The Lost Crown، استفاده از اسکرین شات بازیکنان برای Map Marker است
یه فیچر خیلی عالی که احتمالا از این به بعد تو بازی های مترویدونیا استفاده بشه،
View attachment 324218
البته این موضوع تو اساسینز کرید های اخیر بوده، ولی خب اینجا احتمالا بیشتر به کار بیاد.

• Like
Reactions: blak
دوستان توصیه می‌کنم اگه تواناییش رو دارین واقعا بازی رو روز عرضه بگیرین یا حتی پیش‌خرید کنین، من کلا خودم هیچ موقع با بازی‌های دو بعدی ارتباط نگرفتم و اکثر این بازی‌ها رو هم بازی نکردم ولی عجیب دارم با این یکی حال می‌کنم، فضای ایرانیش هم به کنار خود بازی واقعا خوب و‌ لذت‌بخشه!
حالا دموش رو بازی کنین متوجه حرفم میشین.

دوستان توصیه می‌کنم اگه تواناییش رو دارین واقعا بازی رو روز عرضه بگیرین یا حتی پیش‌خرید کنین، من کلا خودم هیچ موقع با بازی‌های دو بعدی ارتباط نگرفتم و اکثر این بازی‌ها رو هم بازی نکردم ولی عجیب دارم با این یکی حال می‌کنم، فضای ایرانیش هم به کنار خود بازی واقعا خوب و‌ لذت‌بخشه!
حالا دموش رو بازی کنین متوجه حرفم میشین.
شما چجوری داری بازی میکنی پس؟
برات فرستادن؟

• Like
Reactions: all4u
اگه اشتراک یوبیسافت پلاس داشته باشید میتونید ۳ روز زودتر بازی رو تجربه کنین. قیمت یماهش عملا مفته و حتی از ظرفیتی خود بازی هم ارزونتر درمیاد.
Play Prince of Persia: The Lost Crown 3 days earlier than release on January 15th

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or