Multi Platform Prince of Persia: The Lost Crown

908298-summer-game-fest-ubisoft-devoile-prince-of-persia-the-lost-crown-le-retour-inattendu-de...jpg

Prince of Persia: The Lost Crown

Developer: Ubisoft Montpellier

Publisher: Ubisoft

Director: Mounir Radi

Composer: Gareth Coker, Mentrix

Platforms: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Microsoft Windows

(28 دی ماه 1402) Release Date: January 18, 2024

- ما در این بازی نقش قهرمانی جدید به نام سارگون را ایفا خواهیم کرد که یکی از اعضای جوان گارد جاویدان است. سارگون باید برای نجات شاهزاده غسان ربوده شده به همراه برادران خود به شهر نفرین شده کوه قاف سفر کند.

- این بازی در Summer Game Fest 2023 معرفی شد. معرفی این اثر به معنای لغو شدن نسخه Remake شن‌های زمان نمی‌باشد و این عنوان هنوز در حال طی کردن مراحل توسعه خود است.

- این عنوان یک اثر سایداسکرولر دو و نیم بعدی ماجراجویی است که به مدت چهار سال توسط سازندگان سری Rayman‌ در دست توسعه بوده است.

- کارگردان بازی عنوان کرده است که آن‌ها از افسانه‌های ایرانی در خلق این اثر الهامات زیادی گرفته‌اند.

- این بازی اولین عنوان یوبی‌سافت است که به صورت رسمی از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند.

تصاویر:

آخرین ویرایش:
یه ۱۰-۱۵ روزی هست شروع شده! پلتفرمت چیه؟
رو Xbox چرا نیست پس؟
تو کاتالوگ یوبیسافت پلاس که نیست تو استورم میرم گزینه‌ای نمیده!
__
اینطور که متوجه شدم فقط برای خریدارا پریلود هست. کسی رو از Ubi+ بخواد بازی کنه همون ۲ روز دیگه باز میشه براش!

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Philip Marlowe
رو Xbox چرا نیست پس؟
تو کاتالوگ یوبیسافت پلاس که نیست تو استورم میرم گزینه‌ای نمیده!
__
اینطور که متوجه شدم فقط برای خریدارا پریلود هست. کسی رو از Ubi+ بخواد بازی کنه همون ۲ روز دیگه باز میشه براش!
برای ubi+ همون موقع عرضه بازی میاد ولی میتونی بازی رو با اپ موبایل xbox پریلود کنی. کاری که خودمم کردم

• Like
Reactions: Erehx
من دموش بازی کردم حقیقتا به جز چهره شخصیت اصلی که مبارز سرزمین پارس هست(شخصیت مهمی نیست) بقیه ی چیزهاش خیلی ریشه ای کار شده می شه گفت پارسی ترین POP تاریخ رو شاهد هستیم اسامی قدیمی ایرانی طرح و نقش های ایران باستان داستان های قدیمی ایرانی اسامی پادشاهان ایرانی❤️
من حتی با این کلمه فارس و فارسی که عربی شده پارس و پارسی هست خیلی مشکل دارم
توی این بازی اکثرا از پارس و پارسیان استفاده می شه چیزی که من عاشقشم

کلا چقدر تاریخ ایران جذاب و گیرا هست و به خاطر تغعیف شدید ایران اصلا بهش توجهی نمی شه می شه باهاش کلی فیلم یا بازی فوق جذاب ساخت

الان بررسی دیجیتال فاندری دیدم چنتا نکته مهم داشت

اول اینکه بازی باید به یوبی اکانت شما حتما متصل بشه و فقط نسخه سوییچ قابلیت دور زدن این مورد رو داره
نکته بعدی اینکه همون طوری که خودمم گفتم نسخه سوییچ خیلی خوب پورت شده و 1080 پی 60 فریم اجرا می شه که افت فریم هاش هم به ندرت هست و خود دیجیتال فاندری هم برای سوییچ اونم یک بازی ترد پارتی معجزه خوندش چرا که انچنان با نسخه PS5 که خیلی ازش قوی تره گرافیکش فرقی نداره و عین مورتال کمبت 1 نشده داستان
خوبی 60 فریم بودن سوییچ هم اینکه افراد بیشتری می تونن با شبیه ساز تجربه ش کنن چون به مراتب سبک تر می شه با سیستم های ضعیف تری می شه بازیش کرد
نکته خوب دیگه اینکه خبری از TAA توی هیچ نسخه ای نیست و خبری از مات شدن تصویر به خاطرش نیست
بازی هم گفته عالی پالیش شده و مشکل خاصی در کل نداره

خودشم اولش کلی از تغییر رویکرد یوبی خوشحال شده و گفته احتمالا بازی مورد علاقه ش که طی 10 سال اخیر یوبی سافت منتشر کرده

خوبی 60 فریم بودن سوییچ هم اینکه افراد بیشتری می تونن با شبیه ساز تجربه ش کنن چون به مراتب سبک تر می شه با سیستم های ضعیف تری می شه بازیش کرد
اگه توی کل صنعت ویدیو گیم، یه بازی باشه که گیمر ایرانی باید و باید و باید بخرش و حتماً دنبال آپلود شدن سیوش با زبان فارسی توی کلاود باشه همینه
اینکه با این وضع معلوم الحالمون یه شرکت پیدا شده و برای ما زبون فارسی رو اضافه کرده کم چیزی نیست. سالها مینالیدیم که چرا همه جا عربی هست اما فارسی نیست. بفرما اینم بازی فارسی، اینم گوی و میدان!
حمایت کنیم، قطعاً حمایتمون می کنن و از این به بعد آروم آروم بیشتر میشن بازیهای با دوبله و یا حداقل زیرنویس فارسی رسمی
حمایت نکنیم، برمیگردیم به همون خونه ای که بودیم (و البته هستیم) و هیچکی بهمون اهمیتی نمی داد.

اگه توی کل صنعت ویدیو گیم، یه بازی باشه که گیمر ایرانی باید و باید و باید بخرش و حتماً دنبال آپلود شدن سیوش با زبان فارسی توی کلاود باشه همینه
اینکه با این وضع معلوم الحالمون یه شرکت پیدا شده و برای ما زبون فارسی رو اضافه کرده کم چیزی نیست. سالها مینالیدیم که چرا همه جا عربی هست اما فارسی نیست. بفرما اینم بازی فارسی، اینم گوی و میدان!
حمایت کنیم، قطعاً حمایتمون می کنن و از این به بعد آروم آروم بیشتر میشن بازیهای با دوبله و یا حداقل زیرنویس فارسی رسمی
حمایت نکنیم، برمیگردیم به همون خونه ای که بودیم (و البته هستیم) و هیچکی بهمون اهمیتی نمی داد.

بايد يجورى بهشون تو سوشال مديا بفهمونيم كه از مبدا داخل خود ايرانم ما خريدار بوديم.

آقا با قیمت خوب برای ایکس باکس چجوری بخریم؟ روی پلاتی نیست قیمت مناسب برخلاف بفیه بازیا‌. زورم میاد BG3 رو که با ۱۰ دلار گرفتم، یهو بیام ۳۶تا بدم پا این :)) هرچند بازی به دلم نشسته و دوستش دارم.

• Like
Reactions: J. Constantine
آقا با قیمت خوب برای ایکس باکس چجوری بخریم؟ روی پلاتی نیست قیمت مناسب برخلاف بفیه بازیا‌. زورم میاد BG3 رو که با ۱۰ دلار گرفتم، یهو بیام ۳۶تا بدم پا این :)) هرچند بازی به دلم نشسته و دوستش دارم.
من با۶.۵ دلار یک ماه یوبی سافت پلاس گرفتم از پلاتی.

بدبختی ما اینقد به روش های غیر مستقیم با ریجنای متفاوت، قند شکن و کوفت زهر مار بازی میخریم که اصلا فک نکنم سازنده ها یه آمار دقیق از ریجن ما داشته باشن که بتونن محاسبه کنن میرزه فارسی بزارن واسه بازیا یا نه.
حس میکنم فقط بخاطر PoP بودن حواسشون به فارسی بوده و احتمالا اولین و آخرین کار فارسی یوبیسافت باشه یا نهایت توی pop های بعدی مگه ادامه بدن این قضیه رو.

بدبختی ما اینقد به روش های غیر مستقیم با ریجنای متفاوت، قند شکن و کوفت زهر مار بازی میخریم که اصلا فک نکنم سازنده ها یه آمار دقیق از ریجن ما داشته باشن که بتونن محاسبه کنن میرزه فارسی بزارن واسه بازیا یا نه.
حس میکنم فقط بخاطر PoP بودن حواسشون به فارسی بوده و احتمالا اولین و آخرین کار فارسی یوبیسافت باشه یا نهایت توی pop های بعدی مگه ادامه بدن این قضیه رو.
منم همین حس رو دارم که به خاطر خود PoP اینکارو کردن.
اینو نمی دونم می شه یا نه اما اگه یه آماری از کسایی که به زبان فارسی بازی کردن داشته باشن اون وقت تعداد افراد فارسی زبانی که بازی رو خریدن دستشون میاد و اونطوری می تونن بفهمن روش حساب کنن یا نه.

بايد يجورى بهشون تو سوشال مديا بفهمونيم كه از مبدا داخل خود ايرانم ما خريدار بوديم.
شما وقتی بازی رو میخری می تونی از سرویس هاش هم استفاده کنی، ساده ترینش بک آپ شدن سیوهات روی کلاود هست. سیو شما تنظیمات مربوط به زبانش فارسیه، این رو می بینن. ipت رو می بینن (درسته شما فرضا با ریجن امریکا/آلاسکا روی ps5 بازی رو خریدی، ولی در زمان آپلود سیو، ip شما توی رِنج ip ایرانه!). زمان و فاصله زمانیت (منطقه زمانی) رو میبینن.
لذا مهم نیست از کجای دنیا و روی چه پلتفرم و با چه ریجنی بخری، مهم اینه که اطلاعات زیادی از شما میره روی سرورهاشون.

در اینکه بازی چون pop هست زبون فارسی هم داره شکی نیست، ولی قبلا هم این سری بازی اومده و فارسی نبوده، لذا شک نکنید وقتی الان استقبال ببینن، میفتن دنبال ایجاد رضایتمندیِ مشتری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or