Prince of Persia: The Forgotten Sands | X360 Version

راجبه سیاه پوستیه زنه ! ایرانی های اصیل پوستشون برنزه و چشمشون هم آبی هست !
بعد اینو شما از کجا فهمیدی؟؟ نژاد ایرانیا در اون زمان اریایی بوده. که خب ویژگیهای نژاد اریایی هم کاملا مشخصه؛ پوست سفید و چشما و موهایی به رنگ روشن! ولی این وضعیت بسته به شرایط جغرافیایی تغییر میکنه.مثلا خب تو مرکز ایران اکثرا دارای پوستهای تیره هستن و تو شمال ایران، اکثرا پوست سفید دارن و چشمای روشن!

یوبی سافت خدا لعنتت کنه که نمیای یه خرج درست بکنی و سری پرنس رو از این بیشتر خراب نکنی
خدا لعنتت کنه که یکی از محبوب ترین بازی های این سبکو همش خراب می کنی
و باز هم خدا لعنتت کنه

میترسم بلاهایی که سر ip پرنس اورد سر اساسینز کرید هم بیاره :(

یوبی سافت خدا لعنتت کنه که نمیای یه خرج درست بکنی و سری پرنس رو از این بیشتر خراب نکنی
خدا لعنتت کنه که یکی از محبوب ترین بازی های این سبکو همش خراب می کنی
و باز هم خدا لعنتت کنه

میترسم بلاهایی که سر ip پرنس اورد سر اساسینز کرید هم بیاره :(
خدا نکنه زبونتو گاز بگیر! اگه همچین بلایی سر AC بیارن من خودم با یه عملیات انتحاری کل شرکتشونو نابود میکنم. من روز اول میخواستم برم بخرم برام کار پیش اومد نگرفتم. رفتم گیم سنتر دیدم افتضاحه. 20 بار سجده نظر کردم که اکلی 3 تومن پول ندادم.:laughing:

منم امروز موفق شدم بازی رو زیارت کنم که زیاد به دلم نچسبید مخصوصا گیم پلی افتزاح و غیب شدن جسدها در کمتر از نیم ثانیه گرافیک پایین و.... نمیدنم چی بگم کاش ادامه همون قبلی رو با همون گرافیک میساختن واقعا از یوبی بعید بود این حرکت البته لازم بهذکره که محیطش منو یاد شماره اول انداخت که خیلی برام خاطره انگیز بود

آخرین ویرایش:
بعد اینو شما از کجا فهمیدی؟؟ نژاد ایرانیا در اون زمان اریایی بوده. که خب ویژگیهای نژاد اریایی هم کاملا مشخصه؛ پوست سفید و چشما و موهایی به رنگ روشن! ولی این وضعیت بسته به شرایط جغرافیایی تغییر میکنه.مثلا خب تو مرکز ایران اکثرا دارای پوستهای تیره هستن و تو شمال ایران، اکثرا پوست سفید دارن و چشمای روشن!
از روی هوا حرف زدم ! :laughing: ملومه از رو کتاب ! منم که گفتم پوسته تیره و زنگ چشم روشن

بعد می گفتین چرا از تریلر ها بد میگید!!
خب همینه دیگه!
دیگه اینقدر هم تو سرش نزنید!!
خدا نکنه زبونتو گاز بگیر! اگه همچین بلایی سر AC بیارن من خودم با یه عملیات انتحاری کل شرکتشونو نابود میکنم. من روز اول میخواستم برم بخرم برام کار پیش اومد نگرفتم. رفتم گیم سنتر دیدم افتضاحه. 20 بار سجده نظر کردم که اکلی 3 تومن پول ندادم.:laughing:
خب شد شما نمی خواستی نسخه ی PS3 ــش رو بخری!:biggrin1:

خب منم امروز بازی رو خریدم...فارسی توش زیاد حرف میزنن...جالب بود.

خود بازی هم خوبه...من زیاد بازی نکردم...نیم ساعت اولش که سرجمع خوب بود. کلا همون حال و هوای سری قبل برام زنده شد.بازی خوبیه به نظرم.طرفدار پرنس باشید بهتون حال میده....

خوب من هم بالاخره بازیش کردم!همون که قبلا گفته بودم!بازی برای طرفداران اصلیش عالیه و یک خاطره خوب را زنده می کنه!همین که به حال و هوای شن ها برگشته برای من کافیه!من دیگه به امتیازات اهمیت نمی دم!از وقتی که بازیی که به نظرم باید 10 یا حداقل نزدیک 10 می گرفت,یعنی آلن اون نمرات را دادن,دیگه هیچ کدوم از نمراتشون برام اهمیت نداره!من بازیی می کنم که خوشم بیاد!همون طور که از pop2998 خوشم اومد و بازی کردم و همونطور که از lost:via domus خوشم اومد!
راستی,من با این لگدش خیلی حال کردم!باحال بود...
پ.ن:می گم کسی موزیک تم بازی را داره؟خیلی حماسی بود...

دوستان یک جا گیر کردم . هر چی می پره نمی تونه اون چوب رو بگیره . عکسشم گذاشتم :

http://up.iranblog.com/Files/65c38c561cd545df8d51.jpg

خب دوست عزیز شما باید اول اون اهرمی که پایین است را بچرخونی تا پشت اونجایی که نیزه داره جلوت در بیاد بعد بتونی ازش بری بالا بعد که اینکار رو کردی باید سمت راست بری از همین زاویه ای که عکس گرفتی
کلا راهنمایی کردن تو اینجور بازی ها یکم سخته;)

میگن تو ورژن پی اس پی پرنس شعر فارسی خونده و بسیار روون هم اونو خونده :biggrin1:
تو ورژن 360 هم همین طوره ؟ :biggrin1:
نسخه ی psp کلا فرق می کرد!من چند تا شات دیدم ازش تقریبا دو بعدی ساخته بودنش1البته اونهم باحال بود و یه تنوعی بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or