Prince of Persia: The Forgotten Sands | PS3

یوبی سافت خودش دید با پرینس قبلی گند زد دیگه دنبالشم نگرفت...هه هه ولی به شدت در انتظار این یکی هستم!
سری Sands of time بخصوص قسمت نخست شاهکار بودن ولی این آخریه خیلی ضد حال بود...همون بهتر که نمی خوان ادامه اش بدن

آخرین ویرایش:
همین جوری!
چرا توی POP 2008 الیکا فارسی صحبت میکرد؟ به نظرت نمی خواستند ایرانی ها رو مقدس نشون بدند؟ :d
این به اون در :d

البه برهان اینم بگم من از سری قبلی فقط 3 رو بازی کردم اونم ا آخراش رفم دیگه حسش نبود! :d
یکی از دلایلی هم که از پرنس آخری خوشم اومد همین محیطش بود!
این بازی چرا خون نداره؟ :d این نداشن خون رو اعصاب و روانم داره یورتمه میره :d

الیکا فقط توی ورد خوندن و اینا فارسی صحبت می کرد که اگر اشتباه نکنم واژه هاش با اینکه بیشتر پهلوی بودن یعنی واژه تازی استفاده نمی کرد که خیلی حال کردم

کسی هم نه میخواد مارو شیطانی جلوه بده نه مقدس بابا ما هم مثل بقیه مردم دنیا حالا شانس داشتیم 1400 سال قبل از ما یک سری آدم سربلند بودن یه تاریخ باحال ساختن که ما فقط باهاش پز بدیم:P

نه من جواب اون دوستمون رو با سؤال دادم! :d ایشون گفت نمی خواستند ما رو شیطانی جلوه بدن منم گفتم توی POP 2008 هم الیکا فارسی صحبت میکرد :d یعنی همین حرفی که شما میزنی :d

تو نقد GT این راضیه رو زیارت کردیم! چرا انقدر بی ریخت بود؟ :d

زودتر براند ادامه ی POP 2008 رو بسازند دلم برای پرنس و الیکا تنگ شده :d

شما منظور منو متوجه نشدی
میگم چرا فقط موجودات اهریمنی فارسی زبان هستن؟
به نظرت نمیخواین به صورت غیر مستقیم به فارسی زبانان توهین کنن؟ ;)
دوست من تو این شماره راضیه(که به نوعی مثل الیکا توانایی جادو داره)هم بعضی جاها فارسی حرف می زنه!در ضمن,تو نسخه ی psp هم در ابتدای بازی پرنس یه شعر فارسی می خونه...

الیکا فقط توی ورد خوندن و اینا فارسی صحبت می کرد که اگر اشتباه نکنم واژه هاش با اینکه بیشتر پهلوی بودن یعنی واژه تازی استفاده نمی کرد که خیلی حال کردم

کسی هم نه میخواد مارو شیطانی جلوه بده نه مقدس بابا ما هم مثل بقیه مردم دنیا حالا شانس داشتیم 1400 سال قبل از ما یک سری آدم سربلند بودن یه تاریخ باحال ساختن که ما فقط باهاش پز بدیم:P

عزىز دلم اوناىى که ۱۴۰۰ پىش بودن ىه تارىخ با حال برا خودشون ساختن ىه مشت عرب سوسمار خور بودن قدمت تمدن در اىران نزذىک به ۷۰۰۰ سال درضمن اصلا مهم نىست که چرا اهرىمن ها فارسى حرف مى زنن مگه تو re4 اسپانىاىى حرف نمىزدن الان همه فکر مىکنن اسپانىاىى ها شىطانن؟ مهم اىنکه چرا prince فارسى بلد نىست!

عزىز دلم اوناىى که ۱۴۰۰ پىش بودن ىه تارىخ با حال برا خودشون ساختن ىه مشت عرب سوسمار خور بودن قدمت تمدن در اىران نزذىک به ۷۰۰۰ سال درضمن اصلا مهم نىست که چرا اهرىمن ها فارسى حرف مى زنن مگه تو re4 اسپانىاىى حرف نمىزدن الان همه فکر مىکنن اسپانىاىى ها شىطانن؟ مهم اىنکه چرا prince فارسى بلد نىست!
اولا اینکه تو psp پرنس فارسی بلده.دوما,بازی یه بازیه جهانیه که خیلی تو خارج طرفدار داره,نمی تونند یکاری کنند که شخصیت اول انگلیسی حرف بزنه اونوقت هیچکی نفهمه چی می گه.همین که راتاش که غول اصلیه بازیه اصلا انگلیسی حرف نمی زنه برام جالبه.چه برسه به خوده پرنس...

ببخشید من تصحیح کنم سخنم رو...منظورم این بود که تا 1400 سال پیش افتخار آفریدن یعنی از همون آغاز تمدن آریایی تو ایران تا 1400 سال پیش که تازی ها اومدن;)چون بعد اون بجز دوره های کوتاه تاریخمون فقط ننگ شده زیر دست ترک و مغول

اولا اینکه تو psp پرنس فارسی بلده.دوما,بازی یه بازیه جهانیه که خیلی تو خارج طرفدار داره,نمی تونند یکاری کنند که شخصیت اول انگلیسی حرف بزنه اونوقت هیچکی نفهمه چی می گه.همین که راتاش که غول اصلیه بازیه اصلا انگلیسی حرف نمی زنه برام جالبه.چه برسه به خوده پرنس...

خب میتونیم انتظار داشته باشیم تیکه های پهلویک توی بازی بشنویم(نه فارسی)ولی به قول همین دوستمون چون بازی برای کل جهان عرضه میشه نمی تونیم انتظار داشته باشیم کاراکتر اصلی فارسی حرف بزنه

من نقد بازی رو تو گیم اسپات و آی جی ان خوندم.....
به نظر زیاد جالب نمی اومد کسی بازی رو خریده که اگر خوب بود به منم گزارش بده من برم بخرمش؟

ببخشید من تصحیح کنم سخنم رو...منظورم این بود که تا 1400 سال پیش افتخار آفریدن یعنی از همون آغاز تمدن آریایی تو ایران تا 1400 سال پیش که تازی ها اومدن;)چون بعد اون بجز دوره های کوتاه تاریخمون فقط ننگ شده زیر دست ترک و مغول

خب میتونیم انتظار داشته باشیم تیکه های پهلویک توی بازی بشنویم(نه فارسی)ولی به قول همین دوستمون چون بازی برای کل جهان عرضه میشه نمی تونیم انتظار داشته باشیم کاراکتر اصلی فارسی حرف بزنه

حرف شما درسته ولى اگه دقت کنىن مىبىنىن که تو هالىوود ۹۰ درصد فىلم هاىى که مربوطه به اىرانه ىا مربوطه به تارىخ هر جاىى هست به زبان اون منطقه صحبت مىشه چون بىشتر تاثىر مىزاره مثل stoning of soraya ىا apocalypto ىا pasion of chris

حرف شما درسته ولى اگه دقت کنىن مىبىنىن که تو هالىوود ۹۰ درصد فىلم هاىى که مربوطه به اىرانه ىا مربوطه به تارىخ هر جاىى هست به زبان اون منطقه صحبت مىشه چون بىشتر تاثىر مىزاره مثل stoning of soraya ىا apocalypto ىا pasion of chris

فیلم بله شما وقتی فیلم می بینی وقت داری بشینی زیرنویس رو بخونی ولی موقع بازی کی میتونه زیرنویس بخونه آدم گیج میشه مخصوصا برای فهمیدن دیالوگ هایی که In-game هستن

فیلم بله شما وقتی فیلم می بینی وقت داری بشینی زیرنویس رو بخونی ولی موقع بازی کی میتونه زیرنویس بخونه آدم گیج میشه مخصوصا برای فهمیدن دیالوگ هایی که In-game هستن
توی بازی خیلی کم پیش میاد حرف بزنن ... حرفی که به درد فهمیدن داستان بخوره که معمولاً اصلاً نمیزنن ... اکثر حرفهای مهم تو کاتسین ها هست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or