Prince of Persia: The Forgotten Sands | PS3

ارزش اورجینال خریدن داره:mad:
چون من برای ps3 میخرم:love::biggrin1:
شما یکم جو گیر شدی :دی که به اقتضای سنتون هست!;)
این بازی نه مایه افتخار ایرانیاس نه خیلی به تاریخ ایران ربط داره و بلکه توهین هایی هم توش هست! من موندم شاهزاده پارسی چرا انقدر آدم با اسم عربی دور و برش داره؟

من تریلرش رو دیدم زیاد خوشم نیمد! نه اینکه بگم بد باشه ولی خوب توپ نبود! از POP 2008 بیشتر خوشم اومد! :d ولی احتمالا میگیرمش! :d

بازی چرا روز تولد من می خواد بیاد؟ :d

شما یکم جو گیر شدی :دی که به اقتضای سنتون هست!;)
این بازی نه مایه افتخار ایرانیاس نه خیلی به تاریخ ایران ربط داره و بلکه توهین هایی هم توش هست! من موندم شاهزاده پارسی چرا انقدر آدم با اسم عربی دور و برش داره؟

من جو گیر نشدم:mad:نمیدونی من چند سالمه حد اقل چیزی نگو:-"
اگه profile من یه نگاه بکنی به راحتی میفهمی که من فقط ps3 دارم.و خوب بازم مشخصه که برای اون میگیرم
من کاری ندارم به این که افتخوار ایرانیاس یا نه:-"
مهم اینه که سبکش دوست دارم:love:

آخرین ویرایش:
نه کم کم داره خوشمون میاد! :دی
میارزه DI رو بدم بگیرمش!
شمام کسی نگفت بچه ایی کلا پسرا تو سن بین 15 تا 20 سال یکم زود جو گیر میشن و اگه ناراحت شدید عزر میخوام!

نه کم کم داره خوشمون میاد! :دی
میارزه DI رو بدم بگیرمش!
شمام کسی نگفت بچه ایی کلا پسرا تو سن بین 15 تا 20 سال یکم زود جو گیر میشن و اگه ناراحت شدید عزر میخوام!
من که از اول خوشم اومده بود از این بازی:biggrin1: به خاطر این که به شدت همه چیز توی بازی به سه گانه SOT نزدیک شده و حتی داستان هم تا حدودی مربوط هست. در کل بی صبرانه منتظر بازی هستم و امیدوارم که بتونه اکثر طرفداراش رو راضی کنه و در کنارش امتیازات معقولی رو هم بگیره.

ویرایش این Video رو هم ببینید. برای IGN هست. قشنگ مشخص هست که نکات قدیمی و جذاب گیم پلی به همراه جادوهای جدیدی اضافه شده به بازی که بسیار لذت بخش تر میشه.

من که از اول خوشم اومده بود از این بازی:biggrin1: به خاطر این که به شدت همه چیز توی بازی به سه گانه SOT نزدیک شده و حتی داستان هم تا حدودی مربوط هست. در کل بی صبرانه منتظر بازی هستم و امیدوارم که بتونه اکثر طرفداراش رو راضی کنه و در کنارش امتیازات معقولی رو هم بگیره

نمیدونم دو دلم 70 تومن بدم براش یا برم رو 360 بازی کنم :دی تو چی میگی برهان چیکار کنم؟

نمیدونم دو دلم 70 تومن بدم براش یا برم رو 360 بازی کنم :دی تو چی میگی برهان چیکار کنم؟
اگه DI رو داری که بده بره و این رو بگیر شک نکن. این به نظرم خیلی باحال تر از DI هست. اگر هم بازی نداری یا نمی خوای DI رو بدی بره میل خودته دیگه:biggrin1: من خودم بستگی داره که FIFA و GTA رو بخوام بخرم یا نه. اگه اینا رو روی PS3 بگیرم احتمالا روی Xbox تجربه می کنم این بازی رو:biggrin1:

تو یک تریلر دیگه هم اون غول گرامی فارسی صحبت میکنه! اولش نفهمیدم چی گفت(موقع احظار دشمن :d ) شاید ورد میخونده :d ولی بعدش گفت : " دختر سلیمان(راضیه) رو پیدا کنید و بکشید!
لهجه ی این از الیکا بهتر بود :d

ولی 2008 باحالتر بود :-" :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or