به نظر من که اصلا موفق نمیشه:smile:

ارزش اورجینال خریدن نداره همون پایرت خورش میکنیم بهتره![]()

:biggrin1:
شما یکم جو گیر شدیکه به اقتضای سنتون هست!
این بازی نه مایه افتخار ایرانیاس نه خیلی به تاریخ ایران ربط داره و بلکه توهین هایی هم توش هست! من موندم شاهزاده پارسی چرا انقدر آدم با اسم عربی دور و برش داره؟
نمیدونی من چند سالمه حد اقل چیزی نگو

من که از اول خوشم اومده بود از این بازی:biggrin1: به خاطر این که به شدت همه چیز توی بازی به سه گانه SOT نزدیک شده و حتی داستان هم تا حدودی مربوط هست. در کل بی صبرانه منتظر بازی هستم و امیدوارم که بتونه اکثر طرفداراش رو راضی کنه و در کنارش امتیازات معقولی رو هم بگیره.نه کم کم داره خوشمون میاد!
میارزه DI رو بدم بگیرمش!
شمام کسی نگفت بچه ایی کلا پسرا تو سن بین 15 تا 20 سال یکم زود جو گیر میشن و اگه ناراحت شدید عزر میخوام!
من که از اول خوشم اومده بود از این بازی:biggrin1: به خاطر این که به شدت همه چیز توی بازی به سه گانه SOT نزدیک شده و حتی داستان هم تا حدودی مربوط هست. در کل بی صبرانه منتظر بازی هستم و امیدوارم که بتونه اکثر طرفداراش رو راضی کنه و در کنارش امتیازات معقولی رو هم بگیره
اگه DI رو داری که بده بره و این رو بگیر شک نکن. این به نظرم خیلی باحال تر از DI هست. اگر هم بازی نداری یا نمی خوای DI رو بدی بره میل خودته دیگه:biggrin1: من خودم بستگی داره که FIFA و GTA رو بخوام بخرم یا نه. اگه اینا رو روی PS3 بگیرم احتمالا روی Xbox تجربه می کنم این بازی رو:biggrin1:نمیدونم دو دلم 70 تومن بدم براش یا برم رو 360 بازی کنمتو چی میگی برهان چیکار کنم؟