Prince of Persia: The Forgotten Sands | PS3

تو یک تریلر دیگه هم اون غول گرامی فارسی صحبت میکنه! اولش نفهمیدم چی گفت(موقع احظار دشمن :d ) شاید ورد میخونده :d ولی بعدش گفت : " دختر سلیمان(راضیه) رو پیدا کنید و بکشید!
لهجه ی این از الیکا بهتر بود :d

ولی 2008 باحالتر بود :-" :d

لینک تریلری که فارسی میگه رو میدی ؟

اگه ویدیو از 2008 هم داری که فارسی حرف بزنه بده 2008 رو حالم بد شد بازی نکردم :دی

البته اینی که شما گزاشتی فکر کنم یکی دیگست!
به هر حال این همونیه که من دیدم فقط فکر کنم ***** ـه !
اون 2008 هم وقتی میزدی که الیکه نور بفرسته و راه رو نشون بده فارسی صحبت میکرد! *

مبارزاتش یه جوری شده
تو شماره های قبلی تعداد دشمنایی که همزان مبارزه میکردی کمتر بود و حرکات اکروباتیک بیشتر
یه گله دشمن میریزه :sick:
اینی که من دیگه مبارزاتش افتضاح بود (به نظر من :-")

مبارزاتش یه جوری شده
تو شماره های قبلی تعداد دشمنایی که همزان مبارزه میکردی کمتر بود و حرکات اکروباتیک بیشتر
یه گله دشمن میریزه :sick:
اینی که من دیگه مبارزاتش افتضاح بود (به نظر من :-")

مخصوصا مبارزات شلوغ کردن (قبلا گیمر ها انتقاد میکرن مبارزات خسته کنندس);)
به نظر من هم تنوع حرکات اکروباتیک با شمشیرش کمتر شده ولی مبارزاش شلوغ خوبه:smile:

تو یک تریلر دیگه هم اون غول گرامی فارسی صحبت میکنه! اولش نفهمیدم چی گفت(موقع احظار دشمن :d ) شاید ورد میخونده :d ولی بعدش گفت : " دختر سلیمان(راضیه) رو پیدا کنید و بکشید!
لهجه ی این از الیکا بهتر بود :d

ولی 2008 باحالتر بود :-" :d
خوب تو به خاطر شرایط سنی که الان داری(شدم مثل صدرا:biggrin1:lol) و اون موقع هم داشتی از این بازی بیشتر خوشت اومد. دلیل اصلیش هم این بود که گرافیک بازی هنری بود و محیط های شادی داشت صد البته که محیط های تاریک و خوفناک هم در بازی بود. ولی واقعا Sands Of Time یک چیزی بود فراتر از شاهکار. من که ازش خیلی خیلی خوشم میومد. معماهای سخت، نبردها جذاب و محیط های پیچیده. به به:biggrin1: یادش بخیر.
دلیلی هم که من به این بازی امید دارم این است که تا حدودی به همون دوران نزدیک شده. البته بعید می دونم که به اون موفقیت برسه ولی به عنوان یک POP میتونه پاسخ گوی سلیقه من باشه:biggrin1:

یه سوالی برای من پیش اومده :biggrin1:
تو این تریلر که فارسی حرف میزنه چرا پرنس (که ایرانیه) فارسی حرف نمیزنه؟ :biggrin1:
اونوقت غول و دیو این جور چیزا که نماد اهریمن و پلیدی هستن فارسی صحبت میکنن؟ :-"
یکم مشکوک میزنه ;)

یه سوالی برای من پیش اومده :biggrin1:
تو این تریلر که فارسی حرف میزنه چرا پرنس (که ایرانیه) فارسی حرف نمیزنه؟ :biggrin1:
اونوقت غول و دیو این جور چیزا که نماد اهریمن و پلیدی هستن فارسی صحبت میکنن؟ :-"
یکم مشکوک میزنه ;)

کجاش مشکوکه:confused:
اگه پرنس هم فارسی حرف میزد که به غیر از فارسی زبانان کسی نمیفهمید بازی چی به چی;)
در ضمن سری pop خیلی طرفدر داره و باید همرو راضی کنه:love:
فقط تنها کاری که میتونستن بکنن ولی نکردن:biggrin1:این بود که در قسمت زبان ها فارسی هم میزاشتن

کجاش مشکوکه:confused:
اگه پرنس هم فارسی حرف میزد که به غیر از فارسی زبانان کسی نمیفهمید بازی چی به چی;)
در ضمن سری pop خیلی طرفدر داره و باید همرو راضی کنه:love:
فقط تنها کاری که میتونستن بکنن ولی نکردن:biggrin1:این بود که در قسمت زبان ها فارسی هم میزاشتن
شما منظور منو متوجه نشدی
میگم چرا فقط موجودات اهریمنی فارسی زبان هستن؟
به نظرت نمیخواین به صورت غیر مستقیم به فارسی زبانان توهین کنن؟ ;)

همین جوری!
چرا توی POP 2008 الیکا فارسی صحبت میکرد؟ به نظرت نمی خواستند ایرانی ها رو مقدس نشون بدند؟ :d
این به اون در :d

البه برهان اینم بگم من از سری قبلی فقط 3 رو بازی کردم اونم ا آخراش رفم دیگه حسش نبود! :d
یکی از دلایلی هم که از پرنس آخری خوشم اومد همین محیطش بود!
این بازی چرا خون نداره؟ :d این نداشن خون رو اعصاب و روانم داره یورتمه میره :d

شما منظور منو متوجه نشدی
به نظرت نمیخواین به صورت غیر مستقیم به فارسی زبانان توهین کنن؟ ;)

نه مطمئن باش به ایران ها توهین نمیکنند;)

همین جوری!
البه برهان اینم بگم من از سری قبلی فقط 3 رو بازی کردم اونم ا آخراش رفم دیگه حسش نبود! :d
یکی از دلایلی هم که از پرنس آخری خوشم اومد همین محیطش بود!
این بازی چرا خون نداره؟ :d این نداشن خون رو اعصاب و روانم داره یورتمه میره :d

خون داره بازی ولی مثل لجن میمونه .تو تریلر اخری مشخص هستش;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or