Prince of Persia: The Forgotten Sands | PC

70ss_preview_POPFS_Palac.jpg

نام جدیدترین قسمت از بازی Prince of Persia است که داستان آن در فاصله The Sands of Time و Warrior Within (قسمت اول و دوم) رخ می دهد.
داستان بازی از جایی شروع می شود که پرنس به قصد دیدن برادر خود به مکانی به نام ازاد سفر می کند. اما پرنس بعد از سفر متوجه می شود که نیرو های بسیار قوی شهر را به احاطه خود در اورده اند و قصد از بین بردن حکومت برادر وی را دارند. پرنس مجبور می شود که از قدرت زمان خود استفاده کند تا پادشاهی از بین نرود. طبق گفته های تهیه کننده این بازی هیچ ارتباطی با فیلم The Sands of Time ندارد.
همانند سری SOT این بار شما با دشمنان زیاد روبرو می شوید و همچنین قدرت ها اکروباتیک بسیاری در بازی وجود دارد. در کل قدرت های بسیاری به پرنس در این شماره اضافه شده است.
این بار بازی این بار هم دارای تم شب های عربی است و دیگر از تم گرافیکی دو سال پیش استفاده نمی کند. Ubisoft قول یک تجربه بلاک باستر بزرگ را به بازیکنان داده است. این بازی از موتور بسیاری قوی Anvil ( موتور استفاده شده در سری Assassins Creed و Prince of Persia دو سال پیش ) استفاده می کند.
در بازی قدرتی به نام Mastery Over Nature اضافه شده است که سازندگان اطلاعات زیادی ان فاش نکرده اند. در بازی شما قابلیت کنترل زمان و طبیعیت و دشمنان خود را دارا هستید.
نکته دیگر در مورد خشن شدن بازی است زیرا درجه بازی توسط PEGI مثبت 16 سال اعلام شده است در حالی که POP سال 2008 دارای درجه بندی مثبت 12 سال بود.
تیم سازنده این اثر همان تیم اصلی سازنده این سری در بخش Ubisoft Montral هستند.

این بازی همزمان با عرضه فیلم Prince of Persia : The Sands of Time در می 2010 عرضه خواهد شد.

عکسهایی از بازی

اگه یکی به من کمک کنه ممنون میشم
بازی برای من اصلا اجرا نمیشه
وقتی روی ایکنش کلیک میکنم صفحه سیاه میشه بعد این پنجره باز میشه
95592391392934163548.jpg
بعد که اولیه رو میزن این میاد
41933753749197951405.jpg
چند لحظه بعدم بسته میشه کلا

سلام منم دقیقا همین مشکل رو داشتم
البته از قبلش از یه سری DLL ها هم ایراد گرفت که اونارو از نت دان کردم
اما بعد از اینکه کرک رو نصب کردم همین ارور رو داد
ویندوز من هم سونه
ببینم شما هم بازی رو دانلود کردید؟؟

سلام منم دقیقا همین مشکل رو داشتم
البته از قبلش از یه سری DLL ها هم ایراد گرفت که اونارو از نت دان کردم
اما بعد از اینکه کرک رو نصب کردم همین ارور رو داد
ویندوز من هم سونه
ببینم شما هم بازی رو دانلود کردید؟؟
آره دقیقا همین شما گفتی
من هم مشکل DLL داشتم ولی یادم رفته بود که پوشه به نام Fix داره که باید نصبش کنم وقتی نصبش کردم درست شد ولی الان توی اجرا این مشکل و داره
آره دانلود کردم :d

میگم هیچ راهی نداره کاراکتر اتزیو رو توی نسخه PC باز کنیم؟ کسی کدش رو داره؟
اول از save هاتون کپی بگیرید
بعد این رو دانلود کنید
http://cs.rin.ru/forum/download/file.php?id=10764
بعد 4.save رو به جای مال خودتون بذارید

من این بازی رو ندارم و نمی تونم چک کنم ببینم کار می کنه و در ضمن مسئولیت این کار با خودتونه .

اگه یکی به من کمک کنه ممنون میشم
بازی برای من اصلا اجرا نمیشه
وقتی روی ایکنش کلیک میکنم صفحه سیاه میشه بعد این پنجره باز میشه
95592391392934163548.jpg
بعد که اولیه رو میزن این میاد
41933753749197951405.jpg
چند لحظه بعدم بسته میشه کلا
کسی نمیتونه به من کمک کنه

سلام دوستان خسته نباشید این کرک رو بریزید تا آخر بازی میتونید برید نه میخواد بازی رو از اول نصب کنید نه میخواد سیو هاتونو پاک کنید من تاآخر بازی رفتم تست شدس

http://gf.wiretarget.com/prince_of_persia.htm

ممنون دوست عزیز، منم یه جایی گیر کرده بودم و با این کرک مشکلم حل شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or