Price: زمانی که بازی ها پیچیده شوند RAM کنسولهای PS4 و Xbox One کافی نخواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox-one-ps4,Q-0-391032-22.jpg

کنسول های نسل هشتم دو شرکت مایکروسافت و سونی از حافظه بسیار بالایی برخوردار هستند که نسبت به گذشته تغییر بزرگی به خود دیده است. سازندگان در گذشته هنگام کار با کنسول های قدیمی با مشکلات محدودیت RAM همیشه دست و پنجه نرم می کرده اند. آقای Dennis Price به عنوان کارگردان هنری Murdered Soul Suspect معتقند که با پیچیده شدن بازی ها، سازندگان باز هم همین مشکل را خواهند داشت. ایشان در توضیحات خود به GamingBolt گفته اند:
من به مدت 15 سال است که کارهای گرافیکی برای تولیدی ها انجام می دهم و شاهد افزایش حافظه های سخت افزاری به مرور زمان بوده ام. تکنولوژی های بسیار زیادی وجود دارد (شناخته شده و نشده) که به خاطر محدودیت های سخت افزاری امکان بهره برداری از آنها وجود ندارد. هنگامی که موانع کنار زده شوند، این خلاء سریعا پر می شود. در یک کلام، بله با کمبود حافظه مواجه خواهیم شد.
با تمام این توضیحات جالب خواهد بود که سازندگان چگونه از میزان RAM موجود در کنسول های جدید (5GB قابل استفاده در Xbox One و طبق گزارشات 4.5GB تا 5.5GB هم برای PS4) استفاده خواهند کرد. این مقدار حتی از RAM موجود در PC های متوسط هم فراتر است و در آینده سازندگان با API و ابزارهای بهتر می توانند بیش از پیش حافظه را به کار بگیرند.
Murdered Soul Suspect در ماه ژوئن برای PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One و PC منتشر خواهد شد. نظر شما درباره صحبت های آقای Price چیست؟ به نظر شما چقدر زمان می برد که شاهد چنین چیزی باشیم؟
Gamingbolt

فقط یه کنسول فن افراطی که تا حالا از نزدیک پی سی High end ندیده میتونه از اینجور پستا بده گرچه برای رقابت تو کیفیت اجرای بازیها یه سیستم متوسط هم از پس کنسولها برمییاد تو EUROGAMER , و خیلی جاهای دیگه پر از این مقلات مقایسه اییه.انگاری جدیدا مد شده گفته بشه من یه سیستم خفن دارم اما باهاش بازی نمیکنم و کلی هم ضرر کردم اخرشم وای چقدر کنسول بهتره؟!!!!!اصلا چرا رفتی سراغش اونم از نوع High end؟کاشکی حداقل یه مثال دیگه به غیر از bf میزدیاونم این بازی که یه کارت 750 در کیفیت برابر با فریم پایدار از کنسول اجراش میکنه.تفاوت کیفیتی هم ندیدید بین پی سی و کنسول... هان؟؟
حتما هم ما یا مغز نداریم یا توهم فانتزی زدیم که پلتفرم اصلیمون پی سیه؟؟یا شاید شما فکر کردی شما فقط کنسول داری و ما از سر بدبختی رفتیم سراغ پی سی!!!!!
به خدا دفاع نکردن بهتر از بد دفاع کردنه حداقل حرفهای منطقی بزنید که بقیه کنسول فنهای حرفه ایی تر از شما که احترام به فهم شعور دیگران رو قبول دارند روشون بشه بییان وارد بحث بشن بعضی از دلایلی که شما اوردید به قدری غیر حرفه ایی و خنده داره که که اصلا احتیاجی به جواب دادن نیست.
در مورد تفاوت بازیها هم چیزی نمیگم چون خدا رو شکر منبع زیاد هست و حقایق کاملا روشن..
ایشون یعنی جناب لورد سهراب 32 گیگ رم رو لب تاپ بستن !
دوست عزیز جناب لورد سهراب ! هرچند یه لب تاپ های اند داشته باشی شاید به ضرب و زور با دسکتاپی معمولی یا کنسول برابری کنه وقطعا شما رو به زحمت میندازه برای لذت از بازی در PC نمی شه خیلی روی لبتاپ حساب کرد و لو 5 میلیونی پردازنده وگرافیک لب تاپ از نوع هرگز باهمتای خود در دسکتاپ قابل قیاس نیستند

ایشون یعنی جناب لورد سهراب 32 گیگ رم رو لب تاپ بستن !
دوست عزیز جناب لورد سهراب ! هرچند یه لب تاپ های اند داشته باشی شاید به ضرب و زور با دسکتاپی معمولی یا کنسول برابری کنه وقطعا شما رو به زحمت میندازه برای لذت از بازی در PC نمی شه خیلی روی لبتاپ حساب کرد و لو 5 میلیونی پردازنده وگرافیک لب تاپ از نوع هرگز باهمتای خود در دسکتاپ قابل قیاس نیستند

من راجع به لپ تاپ حرف نزدم، این رو داشتم راجع به Desktop PC میگفتم عزیزم.:)

جناب لُرد سُهراب، شمایی که با پچ و آپدیت بازی روی PC مشکل داری و واست کاره سختی هست (که در حال حاضر همه بازی‌ها به راحتی و بدون مشکل اجرا می‌شن و خیلی خیلی راحت هم پچ می‌شن، حتی نسخه‌های کرک شده هم اکثراً بدون مشکل اجرا می‌شن)، شمایی که با ماوس و کیبورد مشکل داری و بلد نیستی گیم‌پد 360/PS3 رو به PC وصل کنی (که این کار هم به راحتی شدنی هست)، شمایی که اهل خرید دیجیتال و استفاده از تخفیف‌های بی‌نطیر استیم نیستی، شمایی که از قابلیت مادپذیر بودن بازی‌های PC استفاده‌ای نمی‌بری، شمایی که Backward Compatibility واست مهم نیست (که باعث می‌شه به بازی‌های نسل‌های قبل به راحتی و بدون دردسر دسترسی داشته باشی و لازم نیست منتظر بمونی تا ناشر هوس کنه نسخه HD و FHD بازی‌های قدیمی رو واسه کنسول جدیدی که خریدی منتشر کنه) و در نهایت شمایی که دوست داری سالانه پول اشتراک آنلاین بدی، اشتباه کردی که 5 میلیون پای PC خرج کردی، PC Gaming واسه شما نیست.

آخرین ویرایش:
من هم PC و Console گيمر هستم ولي هيچي نميتونه جاي Steam رو براي من بگيره:d
يكي از نكات مثبت PC نسبت به Console Mod هاي بازي ها هست.
دوما براي PC Gaming نبايد هزينه اي ماهيانه پرداخت بشه مثلا همين Steam كه از هر نظر نگاه كنيم كامل تر از Console هاست و مجانيه.حالا درسته روي كنسول بازي مجاني ميده ولي معمولا براي من كه نفعي نداشته نصفشون قديمي بودن.
من هم High end PC دارم هم کنسول نسل جدید و High end gaming laptop ولی تنها بازیهایی که توی این High end PC کردم title هایی بودن که روی کنسول وجود نداشتن(Witcher 2) بگذریم که توی این سالها خرجی که اون لپ تاپ و کامپیوتر خونگی رو دستم گذاشتم شاید 10 برابر(به صورت خوشبینانه) بیشتر از اون دو تا کنسولی بود که طی 2 سال اخیر خریدم(Vita & Playstation 4) و بگذریم که روی کاغذ باید کنسول های من رو غورت بدن درسته(32GB در مقابل 8GB) ولی واقعیت اینه که PC پلتفرم ایده عالی برای گیمینگ نیستش، دستیابی به بازیهای اورجینال توی بازار ایران سخت هستش، حجم بازیهایی که روی DVD عرضه میشن و یهو 7 تا دیسک هستن خیلی نامعقول هستش(بازی Blu-ray برای PC اصلا داریم؟:d) و در نهایت یه بازی رو میگذاری توی دستگاه یه ساعت نصبش میکنی هزار جور ورد و جادو واسش میخونی که اجرا بشه و مشکل نداشته باشه و بعد میشینی با کیبورد و ماوس که Uncomfortable ترین وسیله برای بازی هستن انجامشون میدی! (حتی برای بازیهای شوتر)....بگذریم که PC ویروس میگیره، سرعت OS ش میاد پایین بعد از یه مدت، هزار جور بدبختی داره و Maitenance ش قیمتش سر به فلک میکشه! من وقتی Battlefield 4 رو روی PC که 5 ملیون تومن هزینه برده اجرا میکنم و کیفیت کار خیلی با کنسولی که 2 ملیون و خورده ای خریدم فرقی نمی کنه، هیچوقت مغز خر نخوردم که برم دنبال اون PC حالا شما بگو باید بری Tweak ش کنی و هزار جور باهاش ور بری! حتی خود Digital Foundry سعی کرده بودن که از همه بازیها یه 60 فریم ایده آل 1080 بگیرن و 4 ساعت سیستم رو Optimise کرده بودن و آخر سر هم موفق نشده بودن در تمام Instance های بازی به اون 60 فریم برسن و سیستمی که داشتن باهاش کار میکردن یه سیستم Ultra high end بود.....حالا شما بگو PC روی کاغذ 4 برابر کنسول نسل جدید قویتره...خب که چی؟ مهم اینه که من تا به حال نتونستم از اون 4 برابر قدرت بهره واقعی ببرم(بالاترین بهره شاید مثبت 10% باشه) یعنی به یک و نیم برابر هم راضی هستیم ولی وجود نداره همچین کیفیتی!

اون سازنده هم نغ اضافه میزنه(با اون بازی مسخره اش):d

این سری که من سیستمم رو ارتقا دادم یه سری بخش هاش رو سری آخر بودش، بخاطر اینکه تنها چیزی که من رو میکشوند به PC که بازیهای MMO بودن که از این نسل به کنسول ها هم اومدن، شما بهتره بگی عمر PC به عنوان پلتفرم بازی به سر اومده نه کنسول:d
اتفاقا در اشتباهي:d
بازي اورجينال فراون براي PC پيدا ميشه حتي با قيمت هاي بهتر.
PC پلتفرم Digital هست خبري از ديسك نيست ديگه، اكثرا به صورت Digital خريد ميكنن.
Keyboard/mouse از كي تا حالا بد شددن؟:d بهترين وسيله براي گيمر هاست. كلا اين نظرت واقعا اشتباس ، Keyboard/Mouse بهترين وسيله اي هستن كه براي بازي هاي FPS وجود داره. بگذريم كه كنترلر هم ميشه وصل كرد :d ايا رو كنسول گرامي Mouse/Keyboard كار ميكنه؟! نه:d چرا بين PC و Console Cross gaming نداريم ؟ چون پلير هاي PC كنسول گيمر هارو با Keyboard/Mouse نابود ميكنن:d
Virus اينا هم كه با يك Anti virus خوب مشكلي نخواهيد داشت ، الان ٣ ساله PC من ويروس نداره جادو ميكنم؟:d
BF4 هم واقعا بين PC و PS4 فرق داره.
--
PC هم عمرش هيچ تموم نميشه اينقدر بازي در سبك هاي مختلف داره كه هميشه باقي ميمونه، كنسول ها هستن كه هر ٥-٦ سال يكبار عوض ميشن:d
هيچوقت بازي هايي مثل DOTA و Starcraftو... رو كنسول نميبيني:d
حتي MMO ها روي كنسول شديدا از نظر من خنده داره چون MMO تعداد زيادي دكمه لازم داره.
نمونش FF MMO كه تازگي روي كنسول هاي جديد اومده با كنترلر بازي كردنش سخته ميتوني Keyboard/Mouse وصل كني.

آخرین ویرایش:
جناب لُرد سُهراب، شمایی که با پچ و آپدیت بازی روی PC مشکل داری و واست کاره سختی هست (که در حال حاضر همه بازی‌ها به راحتی و بدون مشکل اجرا می‌شن و خیلی خیلی راحت هم پچ می‌شن، حتی نسخه‌های کرک شده هم اکثراً بدون مشکل اجرا می‌شن)، شمایی که با ماوس و کیبورد مشکل داری و بلد نیستی گیم‌پد 360/PS3 رو به PC وصل کنی (که این کار هم به راحتی شدنی هست)، شمایی که اهل خرید دیجیتال و استفاده از تخفیف‌های بی‌نطیر استیم نیستی، شمایی که از قابلیت مادپذیر بودن بازی‌های PC استفاده‌ای نمی‌بری، شمایی که Backward Compatibility واست مهم نیست (که باعث می‌شه به بازی‌های نسل‌های قبل به راحتی و بدون دردسر دسترسی داشته باشی و لازم نیست منتظر بمونی تا ناشر هوس کنه نسخه HD و FHD رو واسه کنسول جدیدی که خریدی منتشر کنه) اشتباه کردی که 5 میلیون پای PC خرج کردی، PC Gaming واسه شما نیست.

شما کل پوینت حرف من رو از دست دادی عزیزم، من توی همون پست اول گفتم اون PC که من جمع کردم و طی سالیان ارتقا دادم(یا کلا یا جزئا) برای عنوان هایی بود که روی کنسول عرضه نمی شدن. همه پلتفرم ها استفاده خودشون رو دارن ولی این برتری بی چون و چرایی که به PC همیشه چسبونده میشه یکم از دید من بی منطق هستش، به هزار و یک دلیل که یه سریش رو من نام بردم و اون بازیسازی هم که میاد ایراد میگیره اون استعداد بهره برداری از سخت افزاری که در اختیارش هست رو نداره، و باید یه جوری خبر ساز بشه برای خودش و یه سری هم پشت سرش جمع شدن الان 7-8 سال مخ مارو میخورن که کنسول فلانه کنسول بساره، من از وقتی که X360 اومد توی همه سایت ها میبینم که همه میگن "این کنسول ها کلا 3 سال جواب میدن" و "این نسل، نسل آخر کنسول های بازی هستش"، نه تنها این اتفاق نیوفتاد بلکه بهترین عنوان های نسل پیش هم پاشون به PC باز نشد، PC چیز بدی نیست اگر یکی دوست داره با ماوس و کیبورد بازی کنه، دوست داره(و سرعت و حجم اینترنتیش رو داره) که با استیم همه بازیهارو دیجیتال خریداری کنه، پول داره که سیستم خودش رو به بهترین نحو ممکن ارتقا بده و آخر از همه میتونه غید عنوانهای انحصاری کنسول هارو که بهترین بازیهای هر نسل هستن رو بزنه، چرا که نه....هیچ جنگی این وسط نیستش، من به عنوان یه مصرف کننده که تکنولوژی یکی از سه تا چیز جذابی هستش که تو این دنیا به نظرم وجود داره(بقیه چیزا مزخرف و خسته کننده هستن) نظر خودم رو گفتم و دلایلم هم از تجربه شخصی بوده، حالا اینکه واقعا سطح Devotion شما و دوستان به یه پلتفرم زپرتی مثل بقیه پلتفرم ها چرا اینقدر زیاده و اینقدر نیاز میبینید که اعصاب خودتون رو واسه اینکه من باهاتون مخالفم بهم بریزید یه بحث جداست که مربوط به این تاپیک نمیشه.

- - -ویرایش - - -

Virus اينا هم كه با يك Anti virus خوب مشكلي نخواهيد داشت ، الان ٣ ساله PC من ويروس نداره جادو ميكنم؟:d
BF4 هم واقعا بين PC و PS4 فرق داره.
--
PC هم عمرش هيچ تموم نميشه اينقدر بازي در سبك هاي مختلف داره كه هميشه باقي ميمونه، كنسول ها هستن كه هر ٥-٦ سال يكبار عوض ميشن:d
هيچوقت بازي هايي مثل DOTA و Starcraftو... رو كنسول نميبيني:d
حتي MMO ها روي كنسول شديدا از نظر من خنده داره چون MMO تعداد زيادي دكمه لازم داره.
نمونش FF MMO كه تازگي روي كنسول هاي جديد اومده با كنترلر بازي كردنش سخته ميتوني Keyboard/Mouse وصل كني.

خب من فکر میکنم که کارهای شیطانی میکنم که با آنتی ویروس هم باز ویروس میگیرم:d Jks....
منم نگفتم که بینشون فرق نبود که مرد حسابی:d ، گفتم فرق بینشون اونقدر فاحش نبود. حالا خوبه خودت میای B4 رو آنلاین با PS4 میزنی با تانک سر مرز میشینی هرکی رد شد رو میترکونی(به صورت ناجوانمردانه):d
خب PC هم مثل کنسول باید هر چند سال آپدیت بشه دیگه، من همین 2 سال و نیم پیش سیستمم رو ارتقا داده بودم به (یه چیزی نزدیک به آخرین چیزی که available بود) ولی همین چند ماه پیش مجبور شدم هم رم رو ارتقا بدم هم کارت گرافیک و Cpu رو عوض کنم.
منم گفتم که PC پلتفرم بازی MMO بودش که، اگر MMO های روی PC نبودن من به احتمال زیاد همون ماس ماسکی که 10 سالگی داشتم الان جلوم بود فقط واسه اینکه باش برم اینترنت و فیلم تماشا کنم و کتاب PDF بخونم. MMO دکمه زیاد نیاز داره شکی نیست ولی الان interface همین FFXIV رو ببین، به نظر من متود کنترل رو خوب Implement کردن روی دسته کنسول....شاید نیاز به یکم تمرین داشته باشه تا عادت کنی.

شما کل پوینت حرف من رو از دست دادی عزیزم، من توی همون پست اول گفتم اون PC که من جمع کردم و طی سالیان ارتقا دادم(یا کلا یا جزئا) برای عنوان هایی بود که روی کنسول عرضه نمی شدن. همه پلتفرم ها استفاده خودشون رو دارن ولی این برتری بی چون و چرایی که به PC همیشه چسبونده میشه یکم از دید من بی منطق هستش، به هزار و یک دلیل که یه سریش رو من نام بردم و اون بازیسازی هم که میاد ایراد میگیره اون استعداد بهره برداری از سخت افزاری که در اختیارش هست رو نداره، و باید یه جوری خبر ساز بشه برای خودش و یه سری هم پشت سرش جمع شدن الان 7-8 سال مخ مارو میخورن که کنسول فلانه کنسول بساره، من از وقتی که X360 اومد توی همه سایت ها میبینم که همه میگن "این کنسول ها کلا 3 سال جواب میدن" و "این نسل، نسل آخر کنسول های بازی هستش"، نه تنها این اتفاق نیوفتاد بلکه بهترین عنوان های نسل پیش هم پاشون به PC باز نشد، PC چیز بدی نیست اگر یکی دوست داره با ماوس و کیبورد بازی کنه، دوست داره(و سرعت و حجم اینترنتیش رو داره) که با استیم همه بازیهارو دیجیتال خریداری کنه، پول داره که سیستم خودش رو به بهترین نحو ممکن ارتقا بده و آخر از همه میتونه غید عنوانهای انحصاری کنسول هارو که بهترین بازیهای هر نسل هستن رو بزنه، چرا که نه....هیچ جنگی این وسط نیستش، من به عنوان یه مصرف کننده که تکنولوژی یکی از سه تا چیز جذابی هستش که تو این دنیا به نظرم وجود داره(بقیه چیزا مزخرف و خسته کننده هستن) نظر خودم رو گفتم و دلایلم هم از تجربه شخصی بوده، حالا اینکه واقعا سطح Devotion شما و دوستان به یه پلتفرم زپرتی مثل بقیه پلتفرم ها چرا اینقدر زیاده و اینقدر نیاز میبینید که اعصاب خودتون رو واسه اینکه من باهاتون مخالفم بهم بریزید یه بحث جداست که مربوط به این تاپیک نمیشه.

اتفاقاً کاملاً منظورتون رو گرفتم. من کاری به این قضیه ندارم که شما مخالف PC Gaming هستی یا موافقش، ولی یه سری چیزا رو به عنوان نقایص PC Gaming بیان کردی، که کاملاً اشتباه بودن. از یه طرف می‌گی ماوس و کیبور واسه شوترها خوب نیست (که خب سلیقه‌ایه)، اما نمی‌دونی گیم‌پد تمام کنسول‌ها به راحتی به PC متصل می‌شه.
از یه طرف می‌گی PC Gaming هزینه‌بر هست، از یه طرف دیگه توجه نمی‌کنی که شما پول اشتراک آنلاین نمی‌دی، تقریباً همه بازی‌‎ها رو ارزون‌تر می‌خری.
یه سری چیزا سلیقه شخصی هست و یه سری چیزا اشتباه محض، شما یه سری حرفاتون اشتباه محض بود.

پ ن: در مورد اون دونلود کردن هم شما خیلی راحت می‌تونی نسخه ستاپ اصلی بازی‌ها رو از فروشگاه‌های داخلی با قیمت 5-10 تومن تهیه کنی، و یه CD-Key واسش تهیه و کنی و خلاص. لازم نیست خودتون حتماً بازی‌ها رو دونلود کنید.

اتفاقاً کاملاً منظورتون رو گرفتم. من کاری به این قضیه ندارم که شما مخالف PC Gaming هستی یا موافقش، ولی یه سری چیزا رو به عنوان نقایص PC Gaming بیان کردی، که کاملاً اشتباه بودن. از یه طرف می‌گی ماوس و کیبور واسه شوترها خوب نیست (که خب سلیقه‌ایه)، اما نمی‌دونی گیم‌پد تمام کنسول‌ها به راحتی به PC متصل می‌شه.
از یه طرف می‌گی PC Gaming هزینه‌بر هست، از یه طرف دیگه توجه نمی‌کنی که شما پول اشتراک آنلاین نمی‌دی، تقریباً همه بازی‌‎ها رو ارزون‌تر می‌خری.
یه سری چیزا سلیقه شخصی هست و یه سری چیزا اشتباه محض، شما یه سری حرفاتون اشتباه محض بود.

پ ن: در مورد اون دونلود کردن هم شما خیلی راحت می‌تونی نسخه ستاپ اصلی بازی‌ها رو از فروشگاه‌های داخلی با قیمت 5-10 تومن تهیه کنی، و یه CD-Key واسش تهیه و کنی و خلاص. لازم نیست خودتون حتماً بازی‌ها رو دونلود کنید.

والا راجع به گیمپد کنسول ها که نمیشه روی PC زیاد حرف زد، مگر اینکه آدم یه گیم پد مخصوص حرفه ای بخره، دسته X360 خیلی خوب روی PC کار میکنه که خب مطمئنم برای کسی که به دسته عادت داره خوبه(من متاسفانه عادت به دسته پلی استیشن کردم) سعی هم کردم هم DS3 و هم DS4 رو روی PC استفاده کنم که متاسفانه همونطور که گفتم یا بازیها ساپورتشون نمی کردن یا دکمه ها خیلی بهم ریخته بود سیستمشون(از اونجایی که باید Emulator استفاده میشد).
اون پول اشتراک آنلاین که چیزی نیست، سالی 40 پوند هستش، بگذریم که این قضیه اشتراک آنلاین با نسل جدید معرفی شد وگرنه از 2006 ما داشتیم روی PS3 مجانی آنلاین بازی میکردیم، جدا از اینکه سرویس پلاس از آدم 40 پوند میگیره ولی اندازه 200 پوند Content مجانی در اختیار آدم میگذاره که به نظر من Trade off خوبی هستش.
من روی Steam بازی زیاد خریدم ولی تفاوت قیمت های عنوان هایی که روی هردو پلتفرم هستن اونقدر فاحش نیستن، درسته بازیهای PC طبیعتا ارزونترن چونکه هزینه تولید بازی فیزیکی وجود نداره روی Steam & Origin ....(باید بازیهای دیجیتالی کنسولی هم اینطور باشه ولی نیست).
اون دانلود هم راجع به یه سری بازیها میشه نه همه، مثلا مثل همون Swotr که گفتم من اول میخواستم کد رو از یه سایت بخرم و بازی کپی رو از یه مغازه ولی بازی کپی رو گیر نیاوردم و با هزار بدبختی دیسک اورجینال گیر آوردم که قیمتش 2 برابر بازیهای PS3 اون موقع بود.
هزینه بر بودن PC هم از این رو گفتم که برای اینکه آدم از یه PC بتونه همونقدری که از یه کنسول کار میکشه کار بکشه باید حداقل دو برابر کنسول(این رو هم باز به صورت خوشبینانه میگم) روی جمع کردن سیستم هزینه کنه و واقعیت قضیه اینه که اون تفاوت گرافیکی اونقدر چیز وحشتناک محسوسی نیست که اون تفاوت چند صد دلاری رو Justify کنه.

یه نکته ی دیگه هم هست که خیلی خیلی بعیده اونم اینکه نسل کنسولها یه جورایی منقرض بشه که خیلی بعیده اونقت دوباره همه رو بیارن به کامپیوتر
در کل چیزی که هست و اینده رو مشخص میکنه فقط و فقط رویکرد و دیدگاه بازی ساز ها با کنسولها و کامپیوتر هست باید دید این پیشرفت روز افزون کامپیوتر باعث میشه اونا دوباره رو بیارن به pc و بیشتر براش ارزش قائل بشن یا نه و اینجوری شاید دوباره بازار کامپیوتر بیش از پیش رونق بگیره
باید صبر کرد و دید
اتفاقا GameSpot هم در رابطه با امکان انقراض نسل کنسول ها نوشته:

آخرین ویرایش:
حالا شما بگو PC روی کاغذ 4 برابر کنسول نسل جدید قویتره...خب که چی؟ مهم اینه که من تا به حال نتونستم از اون 4 برابر قدرت بهره واقعی ببرم(بالاترین بهره شاید مثبت 10% باشه) یعنی به یک و نیم برابر هم راضی هستیم ولی وجود نداره همچین کیفیتی!
شما میتونی صبر کنی تا نهایت 3-4 سال دیگه تا اون موقع اختلاف فاحش گرافیکی رو مشاهده کنی ، این نسل رشد GPU ها و CPU ها سریعتره و انتظار
نداشته باش 8 سال با یه سخت افزار محدود بتونی راحت و بدون افت فریم بگذرونی . احتمالا شما اجرای Far Cry 3 و Crysis 3 که روی کنسول های افسانه ای
شما به زیر 10 فریم میرسیدن ، رو یادت رفته ؟ :d :))
-------------------------------------
ولی واقعیت اینه که PC پلتفرم ایده عالی برای گیمینگ نیستش، دستیابی به بازیهای اورجینال توی بازار ایران سخت هستش، حجم بازیهایی که روی DVD عرضه میشن و یهو 7 تا دیسک هستن خیلی نامعقول هستش(بازی Blu-ray برای PC اصلا داریم؟:d) و در نهایت یه بازی رو میگذاری توی دستگاه یه ساعت نصبش میکنی هزار جور ورد و جادو واسش میخونی که اجرا بشه و مشکل نداشته باشه و بعد میشینی با کیبورد و ماوس که Uncomfortable ترین وسیله برای بازی هستن انجامشون میدی! (حتی برای بازیهای شوتر)
نصب بازیهای اورجینال که مثل آب خوردنه ، فقط کسی که سرعت نتش مثل من خیلی فضایی هست مجبوره نسخه کرکی استفاده کنه تا کمتر دانلود بشه
بازیهای کرکی هم غیر از بازیهای بلیزارد و راک استار یادم نمیاد مشکلی داشته باشم ! . برای خرید بازیهای اوریجینال خدا رو شکر همه ملت ایران Trade میکنن
و کلی سایت هم هست که با قیمت خوب میتونی بخری ، تخفیفات استیم هم که اصلا قابل قیاس با هیچ شبکه ای نیست
چند وقت پیش خبری خوندم که متاسفانه الان لینک ندارم ، MS بین PC و 360 بین پلیرهای Gears 1 یه MAtch انداخت ، متاسفانه دوستان کنسولی بدجور ترور شدن :))
حرفه ای ترین گیمر های جهان روی PC بازی میکنن عزیز . برای مثال هم به مسابقات Dota 2 International و LOL و مقدار جایزه ای که میدن نگاه کن
---------
ولی این برتری بی چون و چرایی که به PC همیشه چسبونده میشه یکم از دید من بی منطق هستش، به هزار و یک دلیل که یه سریش رو من نام بردم
------------------------
دلایل شما که کاملا منطقی هست و اصلا ذره ای خلل هم در اون وارد نیست ;) ولی بطور کلی هیچ پلتفرمی برتری کامل نداره و چه عناوین انحصاری و چه شبکه استیم
برتری های نسبی هستن که ممکنه برای بعضی ها اهمیت نداشته باشه . من نسل قبل بیشتر بازیهای 360 رو بازی کردم و علاقه خاصی به Forza دارم با وجود اینکه
از رانندگی خوشم نمیاد . اما به هیچ وجه لذت PC Gaming رو برای من نداشت .
---------------------
حالا اینکه واقعا سطح Devotion شما و دوستان به یه پلتفرم زپرتی مثل بقیه پلتفرم ها چرا اینقدر زیاده و اینقدر نیاز میبینید که اعصاب خودتون رو واسه اینکه من باهاتون مخالفم بهم بریزید یه بحث جداست که مربوط به این تاپیک نمیشه.
باشه ، ما PC Gamer ها خیلی Devoted و Determined هستیم در انتخاب خودمون :d شما که با PC مشکل داری برادر خب انقدر به اعصاب خودت فشار نیار
از کنسول لذت ببر و از نیمه دوم نسل به بعد عناوین مالتی پلتفرم رو با زیر 10 فریم اجرا کن :x :)) من مشکلی در از دست دادن عناوین انحصاری کنسولها
ندارم :d
----------------------------------------------
بحث پلتفرم سلیقه ای هست و کسی که از نسل 5-6 تا الان PC Gamer بوده و با عناوین انحصاری PC بیشتر حال میکنه منطقی نیست که بره سمت کنسول

این آقا اتفاقاً حرف کاملاً درستی هم زدند. متاسفانه در دنیای کامپیوتر سربار ( overhead ) بودن اطلاعات خیلی بالاست. مخصوصآً این یکی ازمعضلات استفاده از رم به حساب میاد. در حجم اطلاعات بالا به خاطر Datatype اطلاعات. معمولاً ناخواسته فضاهایی از رم هدر میرن. یک مثال ساده بزنم شاید بهتر متوجه بشید. برای ذخیره کردن 1 میلیارد عدد داخل رم که بین 1 تا .100.000.000 هستند، به ازای هر عدد شما تقریباً یک بایت از رم رو از دست میدید. یعنی تنها برای ذخیره سازی 1 میلیارد عدد. 1 میلیارد بایت رو از دست دادید. چیزی نزدیک به یک گیگ!!

هر پردازشی، هر موجودیتی توی کامپیوتر هم نهایتاً به اعداد تبدیل میشه. هر ضلع از کاراکترها شامل مجموعه ای از اعداده. اگر توی نسل قبل شما چند هزار چند ضلعی داشتید و توی این نسل میشه چند صد هزار. علاوه بر اینکه همین افزایش، رم بیشتری میطلبه باید مقدار رمی که دچار overhead میشه رو هم حساب کرد.

من کسی نیستم اما به نظر من نیز در آینده ای نزدیک دوباره سازندگان با کمبود رم مواجه خواهند شد.

والا راجع به گیمپد کنسول ها که نمیشه روی PC زیاد حرف زد، مگر اینکه آدم یه گیم پد مخصوص حرفه ای بخره، دسته X360 خیلی خوب روی PC کار میکنه که خب مطمئنم برای کسی که به دسته عادت داره خوبه(من متاسفانه عادت به دسته پلی استیشن کردم) سعی هم کردم هم DS3 و هم DS4 رو روی PC استفاده کنم که متاسفانه همونطور که گفتم یا بازیها ساپورتشون نمی کردن یا دکمه ها خیلی بهم ریخته بود سیستمشون(از اونجایی که باید Emulator استفاده میشد).
motion joy خیلی راحت و خوبه برای کنترلر ps3 من چند ساله از اون استفاده میکنم تمام دکمه ها هم میشه به دلخواه تغییر داد

دوست خوبم Garret نکته ی خیلی ظریفی رو اشاره کرد :دی

کدوم بازی مثل LoL رو کنسول هر ماه 32 میلیون یوزر داره ؟ کدوم eSport مثل International رو کنسول 1.4 میلیون دلار برای نفر اول و در مجموع 2.8 میلیون دلار جایزه میذاره ؟ همین الانشم خیلی از مسابقات معروف در سطح دنیا مثل MLG ، CPL ، International تمرکزشون رو PC Gaming هستش فقط تعداد تیم هایی که رو PC gaming متمرکزن بشمارید متوجه میشید هر تیمی مثل Fnatic فقط یک بازی رو کنسول انجام میده اونم Halo هستش ( که فکر کنم از سر ناچاریه !)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or