Price: زمانی که بازی ها پیچیده شوند RAM کنسولهای PS4 و Xbox One کافی نخواهد بود

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox-one-ps4,Q-0-391032-22.jpg

کنسول های نسل هشتم دو شرکت مایکروسافت و سونی از حافظه بسیار بالایی برخوردار هستند که نسبت به گذشته تغییر بزرگی به خود دیده است. سازندگان در گذشته هنگام کار با کنسول های قدیمی با مشکلات محدودیت RAM همیشه دست و پنجه نرم می کرده اند. آقای Dennis Price به عنوان کارگردان هنری Murdered Soul Suspect معتقند که با پیچیده شدن بازی ها، سازندگان باز هم همین مشکل را خواهند داشت. ایشان در توضیحات خود به GamingBolt گفته اند:
من به مدت 15 سال است که کارهای گرافیکی برای تولیدی ها انجام می دهم و شاهد افزایش حافظه های سخت افزاری به مرور زمان بوده ام. تکنولوژی های بسیار زیادی وجود دارد (شناخته شده و نشده) که به خاطر محدودیت های سخت افزاری امکان بهره برداری از آنها وجود ندارد. هنگامی که موانع کنار زده شوند، این خلاء سریعا پر می شود. در یک کلام، بله با کمبود حافظه مواجه خواهیم شد.
با تمام این توضیحات جالب خواهد بود که سازندگان چگونه از میزان RAM موجود در کنسول های جدید (5GB قابل استفاده در Xbox One و طبق گزارشات 4.5GB تا 5.5GB هم برای PS4) استفاده خواهند کرد. این مقدار حتی از RAM موجود در PC های متوسط هم فراتر است و در آینده سازندگان با API و ابزارهای بهتر می توانند بیش از پیش حافظه را به کار بگیرند.
Murdered Soul Suspect در ماه ژوئن برای PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One و PC منتشر خواهد شد. نظر شما درباره صحبت های آقای Price چیست؟ به نظر شما چقدر زمان می برد که شاهد چنین چیزی باشیم؟
Gamingbolt

چرت و پرت‌...

خواسته حرفی زده باشه...

وقتی ک شرکتا تونستن با ۵۱۲ مگابایت رم ، روی نسل هفتم چ کارا ک نکنن... روی این نسل ک دیگه میترکونن...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

حالا مثلا پونزده دیقه آخر گیمــ پلی رو نداشتیمــ و نمی تونستیمــ بین بازی و OS به سرعت سوییچ کنیمــ، کنسولمون، کنسول نسل بعدی نمی شد!؟
بودنش نسبت به نبودنش می ارزه(می ارزیده) که سونی و هم مایکروسافت این قابلیت رو گذاشتن رو کنسولاشون.........(آدم یه یه کلیپ خفن از یه مچ مالتی killzone:sf رو آپلود کنی هم خودت خیلی حال می کنی هم جلوی دیگران خودی نشون میدی و...........+pewds از همین راه بود که شد اینی که هست)

پس اره اگر این 15 دقیقه نبود کنسولم نسل بعد نبود.......

کلا فکر می کردمــ قدرت سخت افزاری و عناوین انحصاری PS4ـه که می تونه این کنسول رو مقابل رقبا مطرح کنه ولی ظاهرا بدون سرویس هایی مثل Netflix و hulu کلا حرفی برای گفتن نداشتهـ ... !!

عناوین انحصاری که 100درصد.....ولی اون سرویسا یه چیزی مثل پیش نیاز هست اصلا یه چیزی هست که باید باشه...........

پس معیار شما برای انتخاب بین PC و کنسولــ ، OSـه ؛ که اگر بر وفق مراد نبود PC رو انتخاب کنبد!
ببخشید اونوقت با PC الان نمی شه مثلا 15 دقیقه آخر گیمــ پلی رو داشت!؟ راستی تا حالا کلید ویندوز رو هنگامــ بازی تو PC زدین!؟ مثل هلو سوییچ می کنه بین گیمــ و OS!
بین pc و کنسول که انتخاب نداریم!!!!!!
شما هر وقت یه pc به نسبت خوب داشتی تازه میری سراغ کنسول و این حرفا........این اصلا یه چیز اثبات شدست......

کیفیت تکسچرا و تعداد چند ضلعیای بازیای نسل جدید 10 برابر نسل قبل شده کافیه یه نگاه مختصر به tech renderپی دی افا یا پاور پوینتایی که سازنده ها منتشر میکنن بندازین رزولوشن تکسچرها و تعدادشونو با نسل قبل مقایسه کنید مثلا تو بازی نسل جدید رایز فقط 128 مگ حجم shadow map داره یعنی فقط با سایه های بازی نصف رم گرافیکی ps3 پر میشه.

چرت و پرت‌...

خواسته حرفی زده باشه...

وقتی ک شرکتا تونستن با ۵۱۲ مگابایت رم ، روی نسل هفتم چ کارا ک نکنن... روی این نسل ک دیگه میترکونن...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

بازیای شاخه نسل قبل نهایت روی 720 اجرا میشدن(اونم تو ps3 حالا)

1080 تعداد پیکسلاش فقط 2.25 برابره حالا تکسچرای با رزولوشن و کیفیت بالاترهم به کنار که خودش داستانیه......
+
دوباره میگم الان کنسولای این نسل این 8 گیگ ram+v-ram هست در حالی که الان شما مثلا titanfall رو بخوای روی insane رو pc اجرا کنی فقط باید 3 گیگ حافظه ی vram داشته باشید.....

دیگه خودتون تا تهش برید............

من هم High end PC دارم هم کنسول نسل جدید و High end gaming laptop ولی تنها بازیهایی که توی این High end PC کردم title هایی بودن که روی کنسول وجود نداشتن(Witcher 2) بگذریم که توی این سالها خرجی که اون لپ تاپ و کامپیوتر خونگی رو دستم گذاشتم شاید 10 برابر(به صورت خوشبینانه) بیشتر از اون دو تا کنسولی بود که طی 2 سال اخیر خریدم(Vita & Playstation 4) و بگذریم که روی کاغذ باید کنسول های من رو غورت بدن درسته(32GB در مقابل 8GB) ولی واقعیت اینه که PC پلتفرم ایده عالی برای گیمینگ نیستش، دستیابی به بازیهای اورجینال توی بازار ایران سخت هستش، حجم بازیهایی که روی DVD عرضه میشن و یهو 7 تا دیسک هستن خیلی نامعقول هستش(بازی Blu-ray برای PC اصلا داریم؟:d) و در نهایت یه بازی رو میگذاری توی دستگاه یه ساعت نصبش میکنی هزار جور ورد و جادو واسش میخونی که اجرا بشه و مشکل نداشته باشه و بعد میشینی با کیبورد و ماوس که Uncomfortable ترین وسیله برای بازی هستن انجامشون میدی! (حتی برای بازیهای شوتر)....بگذریم که PC ویروس میگیره، سرعت OS ش میاد پایین بعد از یه مدت، هزار جور بدبختی داره و Maitenance ش قیمتش سر به فلک میکشه! من وقتی Battlefield 4 رو روی PC که 5 ملیون تومن هزینه برده اجرا میکنم و کیفیت کار خیلی با کنسولی که 2 ملیون و خورده ای خریدم فرقی نمی کنه، هیچوقت مغز خر نخوردم که برم دنبال اون PC حالا شما بگو باید بری Tweak ش کنی و هزار جور باهاش ور بری! حتی خود Digital Foundry سعی کرده بودن که از همه بازیها یه 60 فریم ایده آل 1080 بگیرن و 4 ساعت سیستم رو Optimise کرده بودن و آخر سر هم موفق نشده بودن در تمام Instance های بازی به اون 60 فریم برسن و سیستمی که داشتن باهاش کار میکردن یه سیستم Ultra high end بود.....حالا شما بگو PC روی کاغذ 4 برابر کنسول نسل جدید قویتره...خب که چی؟ مهم اینه که من تا به حال نتونستم از اون 4 برابر قدرت بهره واقعی ببرم(بالاترین بهره شاید مثبت 10% باشه) یعنی به یک و نیم برابر هم راضی هستیم ولی وجود نداره همچین کیفیتی!

اون سازنده هم نغ اضافه میزنه(با اون بازی مسخره اش):d

این سری که من سیستمم رو ارتقا دادم یه سری بخش هاش رو سری آخر بودش، بخاطر اینکه تنها چیزی که من رو میکشوند به PC که بازیهای MMO بودن که از این نسل به کنسول ها هم اومدن، شما بهتره بگی عمر PC به عنوان پلتفرم بازی به سر اومده نه کنسول:d

من هم High end PC دارم هم کنسول نسل جدید و High end gaming laptop ولی تنها بازیهایی که توی این High end PC کردم title هایی بودن که روی کنسول وجود نداشتن(Witcher 2) بگذریم که توی این سالها خرجی که اون لپ تاپ و کامپیوتر خونگی رو دستم گذاشتم شاید 10 برابر(به صورت خوشبینانه) بیشتر از اون دو تا کنسولی بود که طی 2 سال اخیر خریدم(Vita & Playstation 4) و بگذریم که روی کاغذ باید کنسول های من رو غورت بدن درسته(32GB در مقابل 8GB) ولی واقعیت اینه که PC پلتفرم ایده عالی برای گیمینگ نیستش، دستیابی به بازیهای اورجینال توی بازار ایران سخت هستش، حجم بازیهایی که روی DVD عرضه میشن و یهو 7 تا دیسک هستن خیلی نامعقول هستش(بازی Blu-ray برای PC اصلا داریم؟:d) و در نهایت یه بازی رو میگذاری توی دستگاه یه ساعت نصبش میکنی هزار جور ورد و جادو واسش میخونی که اجرا بشه و مشکل نداشته باشه و بعد میشینی با کیبورد و ماوس که Uncomfortable ترین وسیله برای بازی هستن انجامشون میدی! (حتی برای بازیهای شوتر)....بگذریم که PC ویروس میگیره، سرعت OS ش میاد پایین بعد از یه مدت، هزار جور بدبختی داره و Maitenance ش قیمتش سر به فلک میکشه! من وقتی Battlefield 4 رو روی PC که 5 ملیون تومن هزینه برده اجرا میکنم و کیفیت کار خیلی با کنسولی که 2 ملیون و خورده ای خریدم فرقی نمی کنه، هیچوقت مغز خر نخوردم که برم دنبال اون PC حالا شما بگو باید بری Tweak ش کنی و هزار جور باهاش ور بری! حتی خود Digital Foundry سعی کرده بودن که از همه بازیها یه 60 فریم ایده آل 1080 بگیرن و 4 ساعت سیستم رو Optimise کرده بودن و آخر سر هم موفق نشده بودن در تمام Instance های بازی به اون 60 فریم برسن و سیستمی که داشتن باهاش کار میکردن یه سیستم Ultra high end بود.....حالا شما بگو PC روی کاغذ 4 برابر کنسول نسل جدید قویتره...خب که چی؟ مهم اینه که من تا به حال نتونستم از اون 4 برابر قدرت بهره واقعی ببرم(بالاترین بهره شاید مثبت 10% باشه) یعنی به یک و نیم برابر هم راضی هستیم ولی وجود نداره همچین کیفیتی!

این سری که من سیستمم رو ارتقا دادم یه سری بخش هاش رو سری آخر بودش، بخاطر اینکه تنها چیزی که من رو میکشوند به PC که بازیهای MMO بودن که از این نسل به کنسول ها هم اومدن، شما بهتره بگی عمر PC به عنوان پلتفرم بازی به سر اومده نه کنسول:d

پست ماه bc:

کیبورد و ماوس که Uncomfortable ترین وسیله برای بازی هستن انجامشون میدی! (حتی برای بازیهای شوتر)..

دستیابی به بازیهای اورجینال توی بازار ایران سخت هستش

کلا حرفات پره تناقضه ! دستیابی به بازیهای ارجینال کجاش سخته ؟ میخوای همین الان لینک سایتارو بدم بگیرید تنها لازمش اینه که CD-Key یا Gift بازیرو بگیرید و تو اوریجین ، استیم یا هر چیز دیگه ای وارد کنید و بازی رو از بیرون بگیرید نصب کنید میشه اوریجینال ! قیمتاشم از قیمتای سر به فلک کشیده ی PS 4 و XOne بهتره !

بعد میشینی با کیبورد و ماوس که Uncomfortable ترین وسیله برای بازی هستن انجامشون میدی! (حتی برای بازیهای شوتر)....بگذریم که PC ویروس میگیره، سرعت OS ش میاد پایین بعد از یه مدت، هزار جور بدبختی داره و Maitenance ش قیمتش سر به فلک میکشه
!

واقعا این قسمت حرفت خنده داره ! میشینید پای موس و کیبورد های 10 تومنی فراسو میگید Uncomfortable هستش ! شما که 5 میلیون پول سیستم و این قدر کنسول دادین 300-400 تومن هم خرج کیبورد و موس کنید تا راحت بشه براتون! در ضمن الان عهد بوق نیست که، اگر عشق کنترلر هستین کافیه تبدیل بگیرید و تموم ! من خودم فن Xbox هستم و طرف PC نیستم ولی خداییش یکم واقع بینتر باشید ! بازیای آنلاین رو PC خیلی خیلی خیلی بیشتر میچسبه تا XBL و PSN کافیه بازیایی مثل WoW و Dota 2 و Team Fortress و ... بازی کنید تا بدونید چی میگم !

بازیها همشون پیشرفت سرسام آوری هم از نظر موتور گرافیک هم از نظر طراحی و ... داشتن با این سرعتی که صنعت گیمینگ داره پیشرفت میکنه این کنسولا فوقش تا 4 سال آینده پاسخگو هستن

کلا حرفات پره تناقضه ! دستیابی به بازیهای ارجینال کجاش سخته ؟ میخوای همین الان لینک سایتارو بدم بگیرید تنها لازمش اینه که CD-Key یا Gift بازیرو بگیرید و تو اوریجین ، استیم یا هر چیز دیگه ای وارد کنید و بازی رو از بیرون بگیرید نصب کنید میشه اوریجینال ! قیمتاشم از قیمتای سر به فلک کشیده ی PS 4 و XOne بهتره !

گفتم سخته، نگفتم غیرممکنه، اون Cd-key هم برای همه بازیها گیر میاد ولی آیا برای همه بازیها دیسک هم گیر میاد؟ من نمی تونم Titanfall ی که 50 گیگابایت هستش رو دانلود کنم و وقتی دیسکش گیر نیاد بیخیال میشم، بعد قیمت های بازی اورجینال PC هم بالاست عزیزم من بازی SWOTR رو بعد از دو ماه گشتن توی یه مغازه توی شهرک غرب پیدا کردم یارو بهم 150 هزارتومن فروخت:d

واقعا این قسمت حرفت خنده داره ! میشینید پای موس و کیبورد های 10 تومنی فراسو میگید Uncomfortable هستش ! شما که 5 میلیون پول سیستم و این قدر کنسول دادین 300-400 تومن هم خرج کیبورد و موس کنید تا راحت بشه براتون! در ضمن الان عهد بوق نیست که، اگر عشق کنترلر هستین کافیه تبدیل بگیرید و تموم ! من خودم فن Xbox هستم و طرف PC نیستم ولی خداییش یکم واقع بینتر باشید ! بازیای آنلاین رو PC خیلی خیلی خیلی بیشتر میچسبه تا XBL و PSN کافیه بازیایی مثل WoW و Dota 2 و Team Fortress و ... بازی کنید تا بدونید چی میگم !

شما از کجا میدونی من فراسو استفاده میکنم؟:d (بگذریم که تا یکی دو سال پیش ماوس و کیبوردم قراضه بودن) من کلا به نظر بازی با کیبورد و ماوس اصلا لذتبخش نیست هرچقدر هم این کیبورد و ماوس "خفن" باشن. کنترلر هم هزار جور دردسر داره، یه سری بازیهای کرک شده که اصلا سیستم گیم پد رو از روشون برداشتن(همین Witcher) بعد دسته Xbox خیلی بهتر با ویندوز کار میکنه که تا من بیام بهش عادت کنم پیر شدم. بعد اون پایین هم گفتم دلیل اینکه من PC رو هر دو سه سال یه بار ارتقا میدم همین بازیهای MMO و آنلاین هستش....حالا نه صرفا WOW یا TF ولی مثل Guild wars و SWOTR که از این به بعد بازیهای MMO هم روی کنسول ها میان(ESO که بهترینشون هست توی امسال برای کنسول هم هست)

بازیها همشون پیشرفت سرسام آوری هم از نظر موتور گرافیک هم از نظر طراحی و ... داشتن با این سرعتی که صنعت گیمینگ داره پیشرفت میکنه این کنسولا فوقش تا 4 سال آینده پاسخگو هستن
[/QUOTE]

والا آغاز نسل پیش هم خیلی سازنده ها نغ این رو میزدن که کنسول ها ضعیف هستن ولی هنوز که هنوزه خوش قیافه ترین بازیها مال کنسول ها هستن نه مال PC و شما این رو هم در نظر بگیر که سازنده ها برای اینکه سود خودشون رو Maximise کنن سعی میکنن بازیهاشون رو روی تمام پلتفرم ها طراحی کنن و در نتیجه سعی میکنن با توجه به ضعیفترین پلتفرم(مثلا کنسول های نسل جدید) طراحی کنن در نتیجه ما شاهد همون چیزی خواهیم بود که الان هستیم: PC که سه-چهار برابر قیمت کنسول داره کیفیت گرافیکی بازیش بیشتر از 10% بهتر از نسخه کنسول نیست.

اقا من یه تحلیل حرفه ایی بکنم این قضایارو :d
اول اینکه PC مثل قدیم نیست و بازی ها واقعا خیلی قدرتمند روش اجرا میشن(یه زمانی یکم سخت شده بود) ولی مسئله ی اصلی هنوز پابرجاس یعنی بیشتر از 90 درصد بازی ها برای کنسولها اپتیمایز میشن و نمیشه از همه قدرت PC استفاده کرد خدائیش چه شرکتی میاد (بجز کرایتک)برای هر پلتفرم بازی ها مجزا و مستقل بزنه تا بهترین نتیجه رو بگیره؟؟

نکته دوم اینکه این قضیه پیشرفت وحشیانه PC ممکنه عمر کنسولهارو یکم کوتاه کنه همین ..یعنی ممکنه برسه به جایی که هر 4 یا 3 سال نسل کنسولها عوض بشه رو این قضیه حاضرم شرط ببندم ببین هر سال موبایلها عوض میشن تبلتها هم همینطور هر سال کلی کارت گرافیک و قطعات نو میاد و برای قایسه با کنسولها اصلا ایده ال نیست همین الانشم دارن از pc های اینده سخن میگن که هنوز ساخته نشد پس نباید انتظار داشته باشیم کنسولها از هر نظر بهترین باشن ولی خب باز برمیگردیم به مسئله ایی که بالاتر گفتم همون اپتیمایز اینا..ولی خب کیه که استفاده بکنه

یه نکته ی دیگه هم هست که خیلی خیلی بعیده اونم اینکه نسل کنسولها یه جورایی منقرض بشه که خیلی بعیده اونقت دوباره همه رو بیارن به کامپیوتر
در کل چیزی که هست و اینده رو مشخص میکنه فقط و فقط رویکرد و دیدگاه بازی ساز ها با کنسولها و کامپیوتر هست باید دید این پیشرفت روز افزون کامپیوتر باعث میشه اونا دوباره رو بیارن به pc و بیشتر براش ارزش قائل بشن یا نه و اینجوری شاید دوباره بازار کامپیوتر بیش از پیش رونق بگیره

باید صبر کرد و دید
همگی موفق باشید

گفتم سخته، نگفتم غیرممکنه، اون Cd-key هم برای همه بازیها گیر میاد ولی آیا برای همه بازیها دیسک هم گیر میاد؟ من نمی تونم Titanfall ی که 50 گیگابایت هستش رو دانلود کنم و وقتی دیسکش گیر نیاد بیخیال میشم، بعد قیمت های بازی اورجینال PC هم بالاست عزیزم من بازی SWOTR رو بعد از دو ماه گشتن توی یه مغازه توی شهرک غرب پیدا کردم یارو بهم 150 هزارتومن فروخت:d
الان دیگه کجای دنیا بازی های pc رو میان روی دیسک عرضه می کنن؟؟؟؟

نه استیم همچین چیزی داره ....نه اریجین(تازگیا جمعش کرد رفت).......

این بحثی که شما میکنی بحث نت هست که برای بازی های آنلاین نسب بعدم حتی روی کنسول باید نت خوبی داشته باشید نمونش همین TITANFALL بود که 95درصد با نت زیر 1مگ نتونستن بازی کنن....(در ضمن titanfall روی x1 حجمش 16.64 گیگ و روی pc برای دانلود 17.7 گیگ بیشتر نیست)

شما از کجا میدونی من فراسو استفاده میکنم؟:d (بگذریم که تا یکی دو سال پیش ماوس و کیبوردم قراضه بودن) من کلا به نظر بازی با کیبورد و ماوس اصلا لذتبخش نیست هرچقدر هم این کیبورد و ماوس "خفن" باشن. کنترلر هم هزار جور دردسر داره، یه سری بازیهای کرک شده که اصلا سیستم گیم پد رو از روشون برداشتن(همین Witcher) بعد دسته Xbox خیلی بهتر با ویندوز کار میکنه که تا من بیام بهش عادت کنم پیر شدم. بعد اون پایین هم گفتم دلیل اینکه من PC رو هر دو سه سال یه بار ارتقا میدم همین بازیهای MMO و آنلاین هستش....حالا نه صرفا WOW یا TF ولی مثل Guild wars و SWOTR که از این به بعد بازیهای MMO هم روی کنسول ها میان(ESO که بهترینشون هست توی امسال برای کنسول هم هست)
بازی ها شوتر روی خصوصا FPS روی تصورش هم بدون موس و کیبورد برام سخت(مثلا یه بازی سریعی مثل همین TITANFALL با دسته؟؟؟ اصلا نصف لذت بازی از بین میره)..حالا باز 3وم شخص تا یه حدی میره تو کتمb-) (خداییش خیلی با مالتی TLOU حال کردم)

والا آغاز نسل پیش هم خیلی سازنده ها نغ این رو میزدن که کنسول ها ضعیف هستن ولی هنوز که هنوزه خوش قیافه ترین بازیها مال کنسول ها هستن نه مال PC و شما این رو هم در نظر بگیر که سازنده ها برای اینکه سود خودشون رو Maximise کنن سعی میکنن بازیهاشون رو روی تمام پلتفرم ها طراحی کنن و در نتیجه سعی میکنن با توجه به ضعیفترین پلتفرم(مثلا کنسول های نسل جدید) طراحی کنن در نتیجه ما شاهد همون چیزی خواهیم بود که الان هستیم: PC که سه-چهار برابر قیمت کنسول داره کیفیت گرافیکی بازیش بیشتر از 10% بهتر از نسخه کنسول نیست.

ببخشید رزولوشن 720p اونم توی یه تلویزیون مثلا 32 اینچ چجوری میتونه به همون بازی روی pc با تکسچرای با کیفیت تر و رزولوشن 1080 (حتی 4k یا بیشتر) برسه؟؟؟
بله همیشه pc گرون بوده و خواهد بود ولی لازم نیست که حتما pc شما high end باشه به قول خارجی ها first you need to have a decent pc

بله این نسل خیلی جای پیشرفت داره ولی این پیشرفت هم هزینه ی گزافی داره که بازی ساز ها باید بپردازن همونطور که تالان همین کارو میکردن.....
+
نه bf4 ونه حتی titanfall روی کنسول های این نسل به pc نمیرسن.........(که این برابری ممکن در آینده رخ بده)ولی با این سرعتی که پردازنده ها و پردازنده های گرافیکی دارن رشد میکنن من هم فکر نمی کنم عمر این نسل به اندازه ی نسل قبل باشه........

(ESO که بهترینشون هست توی امسال برای کنسول هم هست)
ESO با متای 83 بهترین نمونه MMO هست ؟ :| چطور بازی که بزور متای 83 گرفته از عنوانی که بیش از 100 جایزه کسب کرده بهتر هست ؟ :bighug:
از Review ها و مقایسه های حرفه ای که انجام شده کاملا معلومه کدوم عنوان بهتره
از منطقی که بکار میبری واقعا لذت میبرم :d :x
----------------
واقعا دنبال یه دلیل قانع کننده میگردم چرا دسته بهتر از موس در بازیهای شوتر هست ! به شخصه تصور اینکه بخوام با دسته هدشات کنم عذاب آور هست .
همون دسته 360 برای من PC Gamer بس بود :-*

ESO با متای 83 بهترین نمونه MMO هست ؟ :| چطور بازی که بزور متای 83 گرفته از عنوانی که بیش از 100 جایزه کسب کرده بهتر هست ؟ :bighug:
از Review ها و مقایسه های حرفه ای که انجام شده کاملا معلومه کدوم عنوان بهتره
از منطقی که بکار میبری واقعا لذت میبرم :d :x

گفتم امسال:d
شما دوستان هم دهن این متا رو طی کشیدید! یعنی به قول موریارتی توی اون مقاله اش "لعنت به اون کسی که این متاکریتیک رو راه انداخت" :d
- - -ویرایش - - -

ببخشید رزولوشن 720p اونم توی یه تلویزیون مثلا 32 اینچ چجوری میتونه به همون بازی روی pc با تکسچرای با کیفیت تر و رزولوشن 1080 (حتی 4k یا بیشتر) برسه؟؟؟
بله همیشه pc گرون بوده و خواهد بود ولی لازم نیست که حتما pc شما high end باشه به قول خارجی ها first you need to have a decent pc

بله این نسل خیلی جای پیشرفت داره ولی این پیشرفت هم هزینه ی گزافی داره که بازی ساز ها باید بپردازن همونطور که تالان همین کارو میکردن.....
+
نه bf4 ونه حتی titanfall روی کنسول های این نسل به pc نمیرسن.........(که این برابری ممکن در آینده رخ بده)ولی با این سرعتی که پردازنده ها و پردازنده های گرافیکی دارن رشد میکنن من هم فکر نمی کنم عمر این نسل به اندازه ی نسل قبل باشه........

فکر نمی کنین این قضیه Resolution رو خیلی دارین گنده میکنین دیگه؟ تازه من همون پست اولم گفتم که Ultra high end PC رو ساعت ها بعد از Tweak کردن هنوز از خیلی از بازیها نمیشه 1080 با 60 فریم Constant گرفت.....
توی این نسل بازیهای مولتی پلتفرم که روی PC هم هستن بهتر هستن(مثل همه نسل ها!) ولی فرق کجاست؟ فرق اینجاست که به ازای تمام دنگ و فنگ های PC و قیمت بالاتر اصلا در اون حد بهتر نیستن که به چشم بیاد به اون صورت (نمونه بارزش همین Battlefield 4 که یه مقدار خیلی ناچیزی از PS4 بهتر بود) و البته در نظر داشته باشید که این اصلا نشون دهنده ضعف کنسول نیست، این نشون دهنده اینه که سازنده ها وقت نمی گذارن که قدرت کنسول رو بهینه استفاده کنن، وگرنه مثلا Battlefield 4 چی داره که روی PS4 و Xbox One به بهترین شکل ممکن نمی تونه اجرا بشه؟(ارجاع میدمتون به عنوان های انحصاری هر دو کنسول که از نسخه های PC بازیهای مولتی پلتفرم چند برابر بهتر هستن و درست مثل نسل پیش تا آخر این نسل نیز بهتر باقی میمونن)

یه چند وفتیه تو این جور تاپیک های سخت افزاری ملت میاند سیستمشون رو به رخ میکشند! واقعا چه اصراریه برای اثبات حرفمون که کنسول بهتر از PC هست بیاییم اینطوری فخر فروشی کنیم؟:|

فقط یه کنسول فن افراطی که تا حالا از نزدیک پی سی High end ندیده میتونه از اینجور پستا بده گرچه برای رقابت تو کیفیت اجرای بازیها یه سیستم متوسط هم از پس کنسولها برمییاد تو EUROGAMER , و خیلی جاهای دیگه پر از این مقلات مقایسه اییه.انگاری جدیدا مد شده گفته بشه من یه سیستم خفن دارم اما باهاش بازی نمیکنم و کلی هم ضرر کردم اخرشم وای چقدر کنسول بهتره؟!!!!!اصلا چرا رفتی سراغش اونم از نوع High end؟کاشکی حداقل یه مثال دیگه به غیر از bf میزدی اونم این بازی که یه کارت 750 در کیفیت برابر با فریم پایدارتر از کنسول اجراش میکنه.تفاوت کیفیتی هم ندیدید بین پی سی و کنسول... هان؟؟
حتما هم ما یا مغز نداریم یا توهم فانتزی زدیم که پلتفرم اصلیمون پی سیه؟؟یا شاید فکر کردی شما فقط کنسول داری و ما از سر بدبختی رفتیم سراغ پی سی!!!!!
به خدا دفاع نکردن بهتر از بد دفاع کردنه حداقل حرفهای منطقی بزنید که بقیه کنسول فنهای حرفه ایی تر از شما که احترام به فهم شعور دیگران رو قبول دارند روشون بشه بییان وارد بحث بشن بعضی از دلایلی که شما اوردید به قدری غیر حرفه ایی و خنده داره که که اصلا احتیاجی به جواب دادن نیست.
در مورد تفاوت بازیها هم چیزی نمیگم چون خدا رو شکر منبع زیاد هست و حقایق کاملا روشن..
والا شما منو ندیدی که یهو مثل خودت قاطی کنم پس قضیه فن و اینارو میگذارم که خودت راجع بهش تصمیم بگیری
yahoo_3.gif

بنده قصد بحث کردن با شما رو ندارم در مورد استدلالهای منطقیتونم دوستان جواب دادند.حرفهای من هم بر اساس همون دلایل منطقیتون بود نه قاطی کردن!!در مورد فن بازی هم من هیچی نمیگم هر کی پستا رو بخونه خودش متوجه همه چیز میشه....

آخرین ویرایش:
فقط یه کنسول فن افراطی که تا حالا از نزدیک پی سی High end ندیده میتونه از اینجور پستا بده گرچه برای رقابت تو کیفیت اجرای بازیها یه سیستم متوسط هم از پس کنسولها برمییاد تو EUROGAMER , و خیلی جاهای دیگه پر از این مقلات مقایسه اییه.انگاری جدیدا مد شده گفته بشه من یه سیستم خفن دارم اما باهاش بازی نمیکنم و کلی هم ضرر کردم اخرشم وای چقدر کنسول بهتره؟!!!!!اصلا چرا رفتی سراغش؟
حتما هم ما یا مغز نداریم یا توهم فانتزی زدیم که پلتفرم اصلیمون پی سیه؟؟یا شاید شما فکر کردی شما فقط کنسول داری و ما از سر بدبختی رفتیم سراغ پی سی!!!!!
به خدا دفاع نکردن بهتر از بد دفاع کردنه حداقل حرفهای منطقی بزنید که بقیه کنسول فنهای حرفه ایی تر از شما که احترام به فهم شعور دیگران رو قبول دارند روشون بشه بییان وارد بحث بشن بعضی از دلایلی که شما اوردید به قدری غیر حرفه ایی و خنده داره که که اصلا احتیاجی به جواب دادن نیست.
در مورد تفاوت بازیها هم چیزی نمیگم چون خدا رو شکر منبع زیاد هست و حقایق کاملا روشن..

والا شما منو ندیدی که یهو مثل خودت قاطی کنم پس قضیه فن و اینارو میگذارم که خودت راجع بهش تصمیم بگیری;)
بحث مغز داشتن شمارو باید Psychiatrist تون براتون تایین کنه عزیزم، من نگفتم PC هرکی بازی میکنه مغز نداره، به نظر من وقتی کنسول برای بازی وجود داره PC به عنوان یه پلتفرم برای بازی کردن غیر معقولانه است، به همون دلایلی که گفتم ولی حالا شما دلایل خودت رو داری و دلایل من مسخره است از نظرت دیگه اون به خودت مربوطه، پیش از اینکه کسی رو بشناسید هم واسه خودتون تهمت دروغ و اینا نزنید، Makes you sound like a bitter loser که مطمئنم نیستی، ولی آرامش همیشه شرط قضیه است وقتی داری راجع به مسئله ای صحبت میکنی،، به کسی واسه Excess Testosterone جایزه ندادن هیچ جای دنیا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or