ppc یا iphone

بله فکر میکنم پلمب اصلیه و شکی هم توش ندارم . یکی از اشناها که از المان اومده بود و دو تا ایفون اورده بود رو مقایسه کردم و دقیقا مثل هم بودن و هدفون و ... همشون یکیه و همچنین پلمشون .اگه شما منبع و یا سندی بر اصلی نبودن هدفون و یا پلمب این ایفونها داری رو کن تا ما هم مطلع بشیم .
عزیز شما از کجا فهمیدی که من با ایتونز نمیتونم کار کنم ؟ این جریان اکولایزر که گفتم نه تنها اینجا بلکه توی سایتهای تخصصی ایفون هم با تردید و اختلاف نظر همراه هستش . همین الان هم اگه فکر میکنید که خیلی حرفه ای و مجرب هستید نحوه اضافه کردن اکولایزر دستی به لیست اکولایزر گوشی رو شرح بدید .
من کار با ایتونز رو پیشرفته نمیدونم بلکه خیلی دست و پاگیر و بد قلق میدونم . الان همه چی بسمت استفاده اسان و کاربر پسند میره نه اینکه همه چیز رو پیچیده کنه . نکنه که شما بصورت خدادادی کار با ایفون و ایتونز رو یاد گرفتی که فکر میکنی دیگران از این نعمت بی بهره اند !!! عزیز دل تو هم رفتی توی چهار تا فروم یاد گرفتی و الان اومدی ادعای اطلاعات بالا میکنی .
و در اخر هدف من از این بحثای ناشیانه اینه که دوستان بی اطلاع در دام تعریفهای پر زرق و برق امثال شما نیفتن و پولشونو با داشتن اطلاعات کافی خرج کنن حالا میخواد ایفون باشه و یا
من مطمعنم ایشون رفته تو فروم یه چیزی شنیده درباره ی عوض کردن هدفون ها ppc .
برادر من علم غیب هم که داری:laughing::laughing:
نه خیر بنده از فرومی ندیدم .. شما اگه یه سر اومدی تهران بیا پاساژ پایتخت من روشنت کنم
اولا به شعور کسایی که این مطالب رو میخونن توهین نکن کسی نه با حرفا های تو نظرش عوض میشه(اگه تصمیم خرید داشته باشه)نه با حرف های من که میگی میان تعریف های شما رو میخونن میرن پول الکی خرج میکنن
دوما من فکر کنم 3تا پست زدم اونم چون دیدم خیلی پرتی از ماجرا دیگه بزور همون 3تا رو زدم که توش نه ppc هه تو رو کوبیدم نه آیفون رو ازش تعریف کردم و الکی بالا بردم
سوما من خودمو با اطلاعات نمیدونم فکر میکنم این شمایی که این احساس رو داری 100 پست ملت جواب درست و قانع کننده دادن بهت دوباره تو رو حرفتی میای 1000 تا جوابه چرت که اصلا ربطی به موضوع نداره میدی
چهارما الان میخوای از منو بقیه که آیفون دارن چی بشنوی بگو ما بهت بگیم راحت شی
باشه آیفون خیلی گوشی آشغالیه خوبه؟
:laughing::-"

اولا به شعور کسایی که این مطالب رو میخونن توهین نکن کسی نه با حرفا های تو نظرش عوض میشه(اگه تصمیم خرید داشته باشه)نه با حرف های من که میگی میان تعریف های شما رو میخونن میرن پول الکی خرج میکنن

فلسفه ایجاد انجمن میدونی چیه احیاناً ؟!

دوما من فکر کنم 3تا پست زدم اونم چون دیدم خیلی پرتی از ماجرا دیگه بزور همون 3تا رو زدم که توش نه ppc هه تو رو کوبیدم نه آیفون رو ازش تعریف کردم و الکی بالا بردم
سوما من خودمو با اطلاعات نمیدونم فکر میکنم این شمایی که این احساس رو داری 100 پست ملت جواب درست و قانع کننده دادن بهت دوباره تو رو حرفتی میای 1000 تا جوابه چرت که اصلا ربطی به موضوع نداره میدی
چهارما الان میخوای از منو بقیه که آیفون دارن چی بشنوی بگو ما بهت بگیم راحت شی
باشه آیفون خیلی گوشی آشغالیه خوبه؟
:laughing::-"

بی ادبی و بی نزاکتی شما رو نادیده میگیرم ولی این رو بدون که توی تموم این پستهات نتونستی یه دلیل قانع کننده واست ادعاهات بیاری .شما که ادعا میکنید که اول و اخر ایفون هستید یه عکس و یه لینک از معرفی هدفون اصلی ایفون بذارید تا ما هم از دانشتون فیض ببریم . ایفون گوشی خیلی ناقصیه که اپل داره کم کم با سری جدید و همچنین آپدیتهای جدید کمبودهاشو حل میکنه . تو هنوز نتونستی بگی که کدوم قسمت از ایفون (بغیر از مولتی تاچ بودنش) از ppc بهتره . هر وقت تونستی دلیل بیاری بیا اینجا تا باهات بحث کنم .
عزیز دل من خودمم ایفون دارم و نگفتم که اشغاله بلکه میگم که نسبت به ppc کمبود داره و دوستان باید بدونن تا انتخابشون درست باشه .

iPhone ممکن بود بگید که قبل از اومدن OS 3.0 خیلی اشکالات داشت که بعضی هاش هم واقعا عجیب بود (Copy Paste هم نداشت)؛ اما الان دیگه با اومدن OS 3.0 خیلی از اون کمبود هاش رفع شده؛ دوستان دارن خیلی کم لطفی میکنن.

یه عامل دیگه هم تو محبوبیت و برتری iPhone ؛ App Store هست که واقعا محشره و جالبه تازه همه بعد از اینکه دیدن Apple برای iPhone این سرویس رو راه انداخت اونا هم راه افتادن! Microsoft Windows Mobile marketplace، Nokia Ovi Store و یکی هم واسه Blackberry .این Palm Pre هم که جدیدا معرفی شده کاملا مشخصه که همه ایده هاش رو از Apple کپی کرده.

دیگه فکر کنم همه هم قبول داشته باشن گوشی های Windows Mobile مزخرفترین چیزش همین خود Windows Mobile هستش. که دست سامسونگ و HTC و اینا درد نکنه با نمیدونم TouchWiz و TouchFLO قابل تحملش کردن، دیگه تابلوه iPhone توی user interface انقلاب کرده. مایکروسافت واقعا کم آورده جلو iPhone. حالا میگن صبر کنید تا Windows Mobile 7 میخواد کولاک کنه :دی ولی عمرا مایکروسافت بتونه به iPhone برسه.

حالا همه این چیزا به کنار؛ واسه ایرانی جماعت نه iPhone به درد میخوره نه گوشی های Windows Mobile. (جدی iPhone بدون App store ?) :دی فقط Symbian!

دیگه فکر کنم همه هم قبول داشته باشن گوشی های Windows Mobile مزخرفترین چیزش همین خود Windows Mobile هستش. که دست سامسونگ و HTC و اینا درد نکنه با نمیدونم TouchWiz و TouchFLO قابل تحملش کردن، دیگه تابلوه iPhone توی user interface انقلاب کرده. مایکروسافت واقعا کم آورده جلو iPhone. حالا میگن صبر کنید تا Windows Mobile 7 میخواد کولاک کنه :biggrin1: ولی عمرا مایکروسافت بتونه به iPhone برسه.
اخه شما داری میگی ایفون اینه ویندوز اینه!دلیل بیار!
در ضمن ویندوز به درد همه نمیخوره و استفاده از اون برای کم سن سالها اصلا توصیه نمیشه.

الان خودم touch pro دارم ولی در کل راضی نیستم چون چند تا مشکل داره که واقعا حال ادم رو می گیره
یکی کندی گوشی هستش در مقابل iphone
پ این کند بودن بعضی وقتا مشکل ساز می شه تا حالا برام پیش امده که داشتم با برنامه ای کار می کردم زنگ خورده گوشی یک دفعه رفته تو کما
یک نواخت بودن محیط
برنامه برای ویندوز زیاده ولی کار کردن خیلی سخته حتما باید در هر موقعیت قلم رو در یارین و این کار تو خونه لذت بخشه ولی تو تاکسی دانشگاه!!!!!!

به شخصه خودم می گم ایفون بهتره چون خیلی کار باهاش راحت تر هستش
این رو مطمعن هستم خیلی از افرادی که ppc دارن از خود windows هیچ وقت از محیط اصلی اون استفاده نکردن چون واقعا زجر اوره و همه از touch flo استفاده کردن
این و باید قبول کرد که یک گوشی برای یک ادم کاملا حرفه ای هم باید طوری ساخته بشه که وقتی تو خیابون هست و یک sms می خواد بخونه به راحتی بخونه
همه ما در هر زمانی دوست داره از گوشیش استفاده کنه و دسترسی راحت به منو ها خیلی اهمیت داره
و فروش میلیونی ایفون هم یک جورایی این که اپل تو کارش خیلی موفق بوده رو ثابت می کنه

شما کندی گوشی رو می تونی به راحتی با ریختن رام هایی که در سایت xda-developers می سازن برطرف کنی...الان روی HD خودم HD Dutty V.37 رو ریختم و سرعتش نسبت به موقعی که رام آفیشیال داشتم خیلی تغییر کرده و بهتر شده...تو این رام هایی که افراد مختلف می دن بیرون از درایورهای گرافیکی جدید و بهتر نیز استفاده می کنن که واقعا تو دیدن فایل های تصویری تاثیر زیادی دارن(شما به این نکته توجه داشته باشین که این بنچ مارکهایی که در سایت ها میاد با رام های آفیشیال هست)

اگه مشکل شما کندی دوایس شما هست شما بهتره اصلا نرید طرف Pocket PC.چون کسی که میره طرف PPC اول از همه باید اون رو tweak کنه تا پرفورمنسش بره بالا و اون چیزی رو که می خواد بدست بیاره...

در مورد اینکه از محیط اصلی ویندوز موبایل استفاده نکرده ایم،حداقل من یکی استفاده کردم :دی
اون موقع هم که touch flo نبود رابط های کاربریه دیگه ای مثل HTC Home یا نرم افزار های ساخت SPB بود،پس تحقیق کنید بعد حرف بزنید!!!

فلسفه ایجاد انجمن میدونی چیه احیاناً ؟!

بی ادبی و بی نزاکتی شما رو نادیده میگیرم ولی این رو بدون که توی تموم این پستهات نتونستی یه دلیل قانع کننده واست ادعاهات بیاری .شما که ادعا میکنید که اول و اخر ایفون هستید یه عکس و یه لینک از معرفی هدفون اصلی ایفون بذارید تا ما هم از دانشتون فیض ببریم . ایفون گوشی خیلی ناقصیه که اپل داره کم کم با سری جدید و همچنین آپدیتهای جدید کمبودهاشو حل میکنه . تو هنوز نتونستی بگی که کدوم قسمت از ایفون (بغیر از مولتی تاچ بودنش) از ppc بهتره . هر وقت تونستی دلیل بیاری بیا اینجا تا باهات بحث کنم .
عزیز دل من خودمم ایفون دارم و نگفتم که اشغاله بلکه میگم که نسبت به ppc کمبود داره و دوستان باید بدونن تا انتخابشون درست باشه .
توهینی بنده نکردم فکر کنم اصلا به خودت شک داری
من از آیفون تعریف نکردم میفهمی؟!!!! پست های صفحه قبل میتونی تگاه کنی
دوما منم مثه شما ادعا با اطلاعی نکردم
سوما شما درست میگی ppc خیلی بهتره الان راضی میشی یا دوباره یه چیزی میگی :-"

من نمی خوام وارذ بحث بشم ولی چون در صفحه قبل یکی اژ دوستان به یکی از مواردی که بنده بهش اشاره کرده بودم ایراد گرفته بود لازم می دونم مطلبی رو روشن کنم.
فکر کنم به عنوان یک کاربر قدیمی pc بدونم چجوری میشه drag&drop کرد. و تقریبا مطمینم که هرکاری کردم نشد که با این کار موسیقی های مورد نظر رو ایفون منتقل کنم. و چون برام خیلی عجیب بود در اینترنت هم گشتم و دیدم که یا بایذ کل لایبرری رو سینک کرد یا باید پلی لیست ساخت. و چون ایپاد تاچ هم دارم میدونم که سینک کردنشون خیلی باهم فرق داشت و اصلا هم مثل ایپاد نیست. پس فکر کنم دوستمون داره کمی بیش از حد فن بازی در میاره

نظر شخصی من PPC هست.
تو این چند وقت کلی دنبال گوشی بودم که اول میخواستم 5800 بگیرم و بعد پشیمون شدم رفتم دنبال گوشی های ویندوز دار و آیفون , راستشو بخواید آیفون گوشی خوبیه ولی همین الان نگاه کنید به صورت عادی یک گوشی 3g امکانات مختلفی رو نداره شما روز اول که گوشی رو بگیری باید هر روز یک برنامه ای رو روش نصب کنی از راه انداختن بلوتوث بگیر تا فیلم برداری و...
حالا کنار ا همه این مسائل بیشتر به درد کسایی میخوره که کار هایی بجز فیلم برداری کردن یا آهنگ گوش کردن یا بلوتوث بازی داشته باشند.
در هر حال من یک PPC مثل HTC یا Omnia ii رو بیشتر به ایفون ترجیه میدم.
هرچند که 3gs به نظرم اصلاحات خوبی داشته.

شما کندی گوشی رو می تونی به راحتی با ریختن رام هایی که در سایت xda-developers می سازن برطرف کنی...الان روی HD خودم HD Dutty V.37 رو ریختم و سرعتش نسبت به موقعی که رام آفیشیال داشتم خیلی تغییر کرده و بهتر شده...تو این رام هایی که افراد مختلف می دن بیرون از درایورهای گرافیکی جدید و بهتر نیز استفاده می کنن که واقعا تو دیدن فایل های تصویری تاثیر زیادی دارن(شما به این نکته توجه داشته باشین که این بنچ مارکهایی که در سایت ها میاد با رام های آفیشیال هست)

اگه مشکل شما کندی دوایس شما هست شما بهتره اصلا نرید طرف Pocket PC.چون کسی که میره طرف PPC اول از همه باید اون رو tweak کنه تا پرفورمنسش بره بالا و اون چیزی رو که می خواد بدست بیاره...

در مورد اینکه از محیط اصلی ویندوز موبایل استفاده نکرده ایم،حداقل من یکی استفاده کردم :دی
اون موقع هم که touch flo نبود رابط های کاربریه دیگه ای مثل HTC Home یا نرم افزار های ساخت SPB بود،پس تحقیق کنید بعد حرف بزنید!!!
شما خیلی کارت درسته تو ppc بنده هم می دونم رام از کجا بگیرم
اینجا بحث اینه یکی دوست داشت از نرم افزار خاصی که برای کارش لازم داره استفاده کنه از ppc
ایا باید بره کله این ریزه کاری هارو یاد بگیره تا کند نباشه!!!!
حرف اصلی اینه که باید بک حالتی باشه که هر کسی بتونه بدون مشکل مشکلش رو حل کنه نه اینکه هروز بره تو سایتای مختلف دنبال رام بگرده یا نرم افزار مکمل
ppc داره برای خودش مثل کامپیوتر تو این دنیا یک ابزار ضروری می شه و باید پاسخ گوی همه باشه و محیطی ساده برای کار همه افراد نه فرد خاصی مثل شما که بره تو نت مشکلش رو خودش حل کنه
ایا یک شخصی می خواد با pcکاره تخصوصیش رو انجام بده باید تمام ریزه کاری های ریجستری اورکلاک یا ... بدونه؟
جواب نه هست چون کاری نداره به این کارا
محیط ppc هم باید اینجوری باشه و windows mobile در این زمینه ضعیف عمل کرده

من نمی خوام وارذ بحث بشم ولی چون در صفحه قبل یکی اژ دوستان به یکی از مواردی که بنده بهش اشاره کرده بودم ایراد گرفته بود لازم می دونم مطلبی رو روشن کنم.
فکر کنم به عنوان یک کاربر قدیمی pc بدونم چجوری میشه drag&drop کرد. و تقریبا مطمینم که هرکاری کردم نشد که با این کار موسیقی های مورد نظر رو ایفون منتقل کنم. و چون برام خیلی عجیب بود در اینترنت هم گشتم و دیدم که یا بایذ کل لایبرری رو سینک کرد یا باید پلی لیست ساخت. و چون ایپاد تاچ هم دارم میدونم که سینک کردنشون خیلی باهم فرق داشت و اصلا هم مثل ایپاد نیست. پس فکر کنم دوستمون داره کمی بیش از حد فن بازی در میاره
فرزاد جان من فن بازی در نیاوردم من نگفتم شما drag&drop بلد نیستی
شما برای drag&dropباید آهنگ مورد نظرتون رو بندازی رو قسمت نواری سمت چپ itunes نه قسمت وسط مشکی رنگ ;)
ایشون اصلا نمیتونه بشنوه یکی به نظرش ایراد بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or