amir_360
کاربر سایت
برادر من علم غیب هم که داری:laughing::laughing:بله فکر میکنم پلمب اصلیه و شکی هم توش ندارم . یکی از اشناها که از المان اومده بود و دو تا ایفون اورده بود رو مقایسه کردم و دقیقا مثل هم بودن و هدفون و ... همشون یکیه و همچنین پلمشون .اگه شما منبع و یا سندی بر اصلی نبودن هدفون و یا پلمب این ایفونها داری رو کن تا ما هم مطلع بشیم .
عزیز شما از کجا فهمیدی که من با ایتونز نمیتونم کار کنم ؟ این جریان اکولایزر که گفتم نه تنها اینجا بلکه توی سایتهای تخصصی ایفون هم با تردید و اختلاف نظر همراه هستش . همین الان هم اگه فکر میکنید که خیلی حرفه ای و مجرب هستید نحوه اضافه کردن اکولایزر دستی به لیست اکولایزر گوشی رو شرح بدید .
من کار با ایتونز رو پیشرفته نمیدونم بلکه خیلی دست و پاگیر و بد قلق میدونم . الان همه چی بسمت استفاده اسان و کاربر پسند میره نه اینکه همه چیز رو پیچیده کنه . نکنه که شما بصورت خدادادی کار با ایفون و ایتونز رو یاد گرفتی که فکر میکنی دیگران از این نعمت بی بهره اند !!! عزیز دل تو هم رفتی توی چهار تا فروم یاد گرفتی و الان اومدی ادعای اطلاعات بالا میکنی .
و در اخر هدف من از این بحثای ناشیانه اینه که دوستان بی اطلاع در دام تعریفهای پر زرق و برق امثال شما نیفتن و پولشونو با داشتن اطلاعات کافی خرج کنن حالا میخواد ایفون باشه و یا
من مطمعنم ایشون رفته تو فروم یه چیزی شنیده درباره ی عوض کردن هدفون ها ppc .
نه خیر بنده از فرومی ندیدم .. شما اگه یه سر اومدی تهران بیا پاساژ پایتخت من روشنت کنم
اولا به شعور کسایی که این مطالب رو میخونن توهین نکن کسی نه با حرفا های تو نظرش عوض میشه(اگه تصمیم خرید داشته باشه)نه با حرف های من که میگی میان تعریف های شما رو میخونن میرن پول الکی خرج میکنن
دوما من فکر کنم 3تا پست زدم اونم چون دیدم خیلی پرتی از ماجرا دیگه بزور همون 3تا رو زدم که توش نه ppc هه تو رو کوبیدم نه آیفون رو ازش تعریف کردم و الکی بالا بردم
سوما من خودمو با اطلاعات نمیدونم فکر میکنم این شمایی که این احساس رو داری 100 پست ملت جواب درست و قانع کننده دادن بهت دوباره تو رو حرفتی میای 1000 تا جوابه چرت که اصلا ربطی به موضوع نداره میدی
چهارما الان میخوای از منو بقیه که آیفون دارن چی بشنوی بگو ما بهت بگیم راحت شی
باشه آیفون خیلی گوشی آشغالیه خوبه؟:laughing: