من بیشتر واسه شما متاسفام چون هیچی از آیفون سر در نمیارید و از رو هوا فقط حرف میزنید
آیفون الان هیچ مشکلی نداره اجرای فایل های Office خیلی وقته با برنامه Files حل شده تازه مشکل هم نیست MAC رو چه به برنامه های مایکروسافت ؟
دوم اینکه این گوشی فارسی داره خوبش داره رو انواع و اقسام فونت ها ! :
اینم عکس که دیگه اینقدر حرف های خنده دار از شما شنیده نشه :
سوم اینکه فرم ور 3 آیفون بهش عربی اضافه میشه که میشه دیگه عین نوکیا ها !
بحث CPU هم نکن که دیگه هر کی ندونه خود شما بهتر از همه میدونه که آیفون چه قدرت پردازشی داره و از همه گوشی های حال حاظر سر تره ( توجه داشته باش که آیفون 2 سال پیش اومد )
در ضمن گوشی های دو سال پیش رو بیار تو ذهنت خیلی دوست دارم بدونم کودوم گوشی بوده که اون موقع دوربینش بیشتر از 2 و یا 3.2 مگاپیکسل بوده ؟ غیر از N95 !
و اینکه دو سال پیش کودوم گوشی همچین کیفیت LCD رو داشته ؟
شما اصلا در نظر نگرفتی که آیفون الان 2 سال اومده بعد نشستی با گوشی هایی که حداقل 1 سال بعدش اومده مقایسه میکنی ؟ بعد اگه اینا LCD رو نخوان بهتر از آیفون بزنن چی رو باید بهتر از اون بزنن ؟ نه من خیلی دوست دارم اینو بدونم چون 100% هیچ جوابی نخواهی داشت !
در کل شما 800 رو نمی دی پای آهنگ گوش کردن و بازی کردن پای خیلی چیزای جذاب تر میدی که فقط اگه یه بار احساسش کنی مطمئنا" بیخیالش نمیشی
من موظف نیستم کسی رو از گمراهی به راه راست هدایت کنم !!! ولی بهتون میگم کاملا طرز فکرتون اشتباه هست ! ( البته من کسی نیستم که بخوام اینا رو به شما بگم ولی محض یاد آوری گفتم بد نیست بگم )
در نهایت من هنوز رو حرفم هستم شما و امثال شما نمیتونن گوشی آیفون رو درک کنن چون هیچ اطالاعاتی ازش ندارن و سر خود حرف میزنن !
راسته که میگن بازیای PSone رو اجرا میکنه؟ :confused:
بله که راسته بازی های Genesis , NES , N64 رو هم اجرا میکنه !