amir_360
کاربر سایت
خدمت دوستانی که قصد خرید ایفون رو دارن عرض کنم که خود بنده تا قبل از خریدش فکر میکردم که نرم افزار ایپاد در این گوشی شاید بهترین پخش کننده موسیقی در جهان باشه اما در کمال تعجب باید بگم که نه تنها بهترین نیست بلکه در برابر پخش کننده های گوشیهایی مثل اچ دی و واکمن سونی اریکسون هیچ حرفی برای گفتن نداره !!! جالبه که بدونید ایپاد حتی فاقد اکولایزر دستی جهت تنظیم صداست که خودش عیب بزرگیه . هدفون خود گوشی که واقعا کیفیت افتضاحی از لحاظ باس(بیس) صدا داره و هیچگونه بیسی در اهنگها نمیشنوید و شاید با بهترین هدفونها بتونید خودتونو متقاعد کنید که اهنگتون کمی کیفیت داره که بازهم در برابر واکمن و یا پلیر ppc (شخصا اچ دی رو با ایفون مقایسه کردم) کاملا کم میاره البته شاید از لحاظ بلندی صدا برتر باشه اما از لحاظ تفکیک صداها و بیس صدا پایینتره که شاید از نداشتن اکولایزر و تنظیمات دستی هم باشه .
سلام به همگی عرض شود کاملا حرف شما به نظره بنده اشتباه است و همونطور که در پست های بالای خودتون گفتین کار باهاش سخته فکر کنم هنوز توانایی کار با هاشو ندارین که این حرف رو میزینین
شما هر اکولایزری رو میتونی تو itunes انجام بدی به صورت دستی بعد که گوشی رو sync میکنی با نام دلخواه اکولایزر تو گوشی ثبت میشه
مورد دیگه که اون دوستمون فرزاد گفت هم اشتباه هست در مورد ریختن آهنگ اصلا فرقی با ipod touch نداره ایشون هم فکر کنم اطلاع ندارن که چه جوری باید drag &drop کنن وگرنه در آیفون بدون ساخت playlist میشه عمل درگ و دراپ رو انجام داد
در مورد حرف بعدی شما که میگین واقعا هیچ حرفی برای گفتن نداره (در مورد هدست هاش)
شما برو از همونی که گوشی رو خریدی هدست ارجینال رو بگیر که کیفیت و باس رو متوجه بشی 100%هدست ارجینال رو برداشتن چون برای دوست های من هم همین کار رو کردن و کیفیتش واقعا ضعیفه در مقابل اصلش
شما که گوشیت آنلاک فکتوریه میتونم بپرسم دیگه چه مشکلی داری ؟!
M33FT هم واقعا مطلب خوبی گذاشته ممنون
مطلب آخر :افرادی که به حد کافی اطلاع ندارن خواهشا الکی با اطلاعات غلط و من درآوردی آیفون و اپل رو نکوبند نمونش همون دوستمون که میگه سیاست شرکت های آمریکایی انداختنه! پیشنهاد میکنم شما برو اول ببین چند نوع سیاست در فروش کالا داریم بعد بیا بگو کدوم سیاست مد نظرت هست