Portal 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی با حال بود من تمومش کردم.تنها مشکلش این بود که بعضی از محیط هاش روانی بودن مخصوصا او قسمتای زیر زمینش که انواع مواد استخراج میشد.راستی اخرش چی شد یعنی کلا فقط ما تو دنیایم؟

Last edited by a moderator:
یه مرحله گیر کردم:help:
اونجایی هستی که دنبال اون رباط آبیه میری بعد یهو همه جا دیوار میشه و نمیتونی رد شی و 3 تا رباط تیر انداز هم هست.باید چیکار کنم؟یه دیوار هم بیشتر نداره
میگه یه صداهایی میاد ولی نمیدونه کجاست

یه مرحله گیر کردم:help:
اونجایی هستی که دنبال اون رباط آبیه میری بعد یهو همه جا دیوار میشه و نمیتونی رد شی و 3 تا رباط تیر انداز هم هست.باید چیکار کنم؟یه دیوار هم بیشتر نداره
میگه یه صداهایی میاد ولی نمیدونه کجاست

دوست من و بقیه ی دوستان که گیر کردن !
اگه راهنمایی میخواین لطفا عکس بزارید !

من اینجا گیر کردم نمیدون مرحله چنده
1-دیوارهایی که یهو ظاهر میشن و هیچ راهی نداری که بری
2-دو تا پورتال آبی و نارنجی باز کردم(تنها دیواریه که میتونی روش پورتال باز کنی)
3-اون رباط آبیه یه چشم بهم گفت از این رباط تیراندازها استفاده کنم.ولی نمیدونم دقیق کجا
4-همون دو تا پورتالها با نمای زووم
5-یه لوله ی شیشه ای
6-این چیه؟به این ربط داره؟
ممنون

Image268.jpg

Image269.jpg

سمت چپت از بین دیواره ها یه پورتال به بیرون باز کن و از اون اتاقک خارجش شو

راستی بازی 10 چپتره که هر چپتر از چند تا معما تشکیل شده

:(( :((
چرا نمیتونم عکسارو آپلود کنم:((
چاره ای نیست من اینجا گیر کردم:
تو چپتر 6 فکر کنم 1 یا 2 مرحله جلو میری از روی یک تکه آهن که روی آب هست رد میشی بعد تو دیوار یه پرتال میزنی و یک پرتال هم بالا میزنی میری اون بالا(که یک جای پشتبوم ماننده که جلو سمت چپش یه اتاق سفیده میرم تو اتاق دکمه رو میزنی اون مایع آبیه میریزه رو زمین! بعد زیرش یه پرتال میزنی بعد بالای اون طاق یکی دیگه برای اینکه بپاشه اونجا و...
بعد از اینکه پشت دیواره الکترونیک رفتم اونجا هم برا مایع آبی پرتال زدم بعد پرت میشه سمت راست!
دقیقا اونجایی که روبروش رو دیوار بزرگ نوشته EXIT ولی جای پرتال نداره! کمک کنید:((
دوستان میشه راهنمایی تمام چپتر 6 رو بذارید!درم کفری میشم 3 روزه توش موندم از همه راهها رفتم نشد!

آخرین ویرایش:
:(( :((
چرا نمیتونم عکسارو آپلود کنم:((
چاره ای نیست من اینجا گیر کردم:
تو چپتر 6 فکر کنم 1 یا 2 مرحله جلو میری از روی یک تکه آهن که روی آب هست رد میشی بعد تو دیوار یه پرتال میزنی و یک پرتال هم بالا میزنی میری اون بالا(که یک جای پشتبوم ماننده که جلو سمت چپش یه اتاق سفیده میرم تو اتاق دکمه رو میزنی اون مایع آبیه میریزه رو زمین! بعد زیرش یه پرتال میزنی بعد بالای اون طاق یکی دیگه برای اینکه بپاشه اونجا و...
بعد از اینکه پشت دیواره الکترونیک رفتم اونجا هم برا مایع آبی پرتال زدم بعد پرت میشه سمت راست!
دقیقا اونجایی که روبروش رو دیوار بزرگ نوشته EXIT ولی جای پرتال نداره! کمک کنید:((
دوستان میشه راهنمایی تمام چپتر 6 رو بذارید!درم کفری میشم 3 روزه توش موندم از همه راهها رفتم نشد!
دقیق یادم نیست ولی اگه عکس میزاشتی بهتر راهماییت میکردم.حالا...
شما یه پرتال روی اون دیوار شیب داره که پشت دیوار الکترونیک هست یه پرتال میزنی بعدش از همون بالا یه پورتال رو زمین میزاری تا با سرعت پرتاب بشی رویه اون مایع آبیه و میری اون ور به سلامتی.ولی احساس میکنم یه جای کارو نگفتم یا اشتباه گفتم.

دقیق یادم نیست ولی اگه عکس میزاشتی بهتر راهماییت میکردم.حالا...
شما یه پرتال روی اون دیوار شیب داره که پشت دیوار الکترونیک هست یه پرتال میزنی بعدش از همون بالا یه پورتال رو زمین میزاری تا با سرعت پرتاب بشی رویه اون مایع آبیه و میری اون ور به سلامتی.ولی احساس میکنم یه جای کارو نگفتم یا اشتباه گفتم.
اووووووووف:دی بابا حافظتو ایول:دی
دقیقا همونجائه بذار بعد مختار برم بزنم!!واوی چرا به کله پوک خودم این فکر نرسیده بود=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or