Portal 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خدای یک بیاد بگه این بازی ارزش این نمرات بالا رو داره میخوام ببینم سایها پول گرفتن یا نه..

شوخی کردم ولی خدای بیایین بگین ارزش بازی برای شما چقدر هست..

دوستان اگه گفتین صدا پیشه اون رباط گرده کیه؟
درسته SHAUN توی اساسینز کرید!
آقایون بازی چند چپتره؟

دقیقا 9 تا .

خدای یک بیاد بگه این بازی ارزش این نمرات بالا رو داره میخوام ببینم سایها پول گرفتن یا نه..

9.5

واسه من كه 9.5 هست اگه بخواي با بازيهاي تكراريه ديگه مقايسه كني كه امتياز بالاي 9 ميگيرن پس بايد به اين 11 داد از 10

برا من 10 از 10!
البته به زور یه باگ از بازی گرفتم که اونم هیچی نی:دی
در کل هم داستانش ردیفه هم گرافیکش هم گیم پلیش!(واقعا معتاد کننده و جذابه!)
راستی:
اونجایی که از دست گلادوس فرار میکنین اگه برین تو اتاقی که گلادوس میگه اچیو میگیرین.
سئوال:
بازی دوتا پایان داره؟

سلام.

من اینجا گیر کردم :

inqg9puqi89jsxow30nl.jpg

dxuxeloyj2vu6pp8ioy3.jpg

سلام.

من اینجا گیر کردم :

inqg9puqi89jsxow30nl.jpg

dxuxeloyj2vu6pp8ioy3.jpg
اول برو يه پرتال درست کن که بتونی بری بلای اون پل آبيه
بعدش
يه پرتل درست کن که پل رو آز باليه جايی که ليزر بايد بش بخوره بزنه بيرون
حالا اون جعبه رو ببر دقيقاً بالای اون دکمه جوری که جلوی ليزر رو بگيره
حالا برو اون ته وايسا
و پرتالی که پل از توش در اومده رو خراب کن
در باز ميشه ليزر هم کار می کنه

من بشخصه بهش 9 میدم ! بازی متفاوتی هست ولی نسبت به نسخه قبلش خیلی برام جدید نبود ( البته نسخه قبل رو تموم نکردم هنوز، تا اواسطش رفتم ولی چون این یکی رو تموم کردم میرم که اون رو هم تمومش کنم ! از سال 2008 تا الان نیمه کارست ! :)) )

در کل گیم پلیش خیلی یکنواخت هست (داداشم بخاطر همین که فقط دو تا پرتال میشه باز کرد و یه جعبه رو بلند کرد با بازی رابطه برقرار نکرد :دی ) و معماهاش هم 90% به بالا خیلی راحت حل میشدن و سخت ترینشون شاید 20 تا 30 دقیقه طول میکشیدن ! شاید !

ولی عنوان متفاوتی هست و ارزش امتحان کردن رو داره بخصوص که تو یسری از صحنه ها من رو یاد HL میانداخت. خیلی هم وقتت رو نمیگیره و همینش هم خوبه مختصر و مفیده !

من شماره اول را بازی نکردم .
ولی اون جوری که از پست ها خوندم سبک بازی یه جورایی سخت و معمایی هست .
من حقیقتا وقت فکر کردن در مورد معما و رد کردنشون را ندارم و بیشتر دوست دارم بازی خطی باشه .

حالا این بازی واقعا این جوری هست ؟

من شماره اول را بازی نکردم .
ولی اون جوری که از پست ها خوندم سبک بازی یه جورایی سخت و معمایی هست .
من حقیقتا وقت فکر کردن در مورد معما و رد کردنشون را ندارم و بیشتر دوست دارم بازی خطی باشه .

حالا این بازی واقعا این جوری هست ؟
نه داداش ! فکریه ! معماهاش خیلی زیادن !

دوستان من همون اولش گیر کردم:دی همون جا که تازه Gun Portal رو میده، هی پرتال باز میکنم بار میام همون جایی که هستم، درب خروج رو به رومه ، اما سطح بالایی از زمینه ، پرتال نمیشه باز کرد:دی یه راهنمایی کنید
بالای دیوار یه پرتال بزن بعد برو از تو نارنجی برو توش میپره اون بالا
اِ ؟ :دی دمت گرم هوار تا:دی چه باحاله:دی

آخرین ویرایش:
دوستان من همون اولش گیر کردم:دی همون جا که تازه Gun Portal رو میده، هی پرتال باز میکنم بار میام همون جایی که هستم، درب خروج رو به رومه ، اما سطح بالایی از زمینه ، پرتال نمیشه باز کرد:دی یه راهنمایی کنید
عکس بذار تا راحتتر کمکت کنیم:)

=))
بالای دیوار یه پرتال بزن بعد برو از تو نارنجی برو توش میپره اون بالا

• Like
Reactions: .:Layho:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or