Portal 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جدی تا اینجایی که رسیدم برا منم معماشهاش ساده بوده!اما الان به شدت گیر کردم!(بخدا دیگه مغزم پردازش نمیکنه چیزیو :دی)
یه پل آبی رنگ هستش یه لیزر هم هست که وقتی مکعب رو از جلوی لیزر ورداری آسانسور بالا میره و این در صورتیه که ما باید مکعب رو بندازیم روی ددکمه تا در باز بشه!
حالا نمیدونم چیکار کنم!!
دقیقا تو همین مرحله یه ESTERN EGG یافتم!رفتم بالای بالای اتاق بعدش یه راه بود رفتم دیدم عکس شل
هستش(دقیقا همین آواتاری که SHANG TSUNG داره.9بعد یه سری از اون رباتا که تیر میزنن هم زیرشن:دی)
عکس میگیرم میذارم براتون!

Last edited by a moderator:
اين بازي دقيقا سبكش چيه؟ فقط بايد پازل ها رو حل كني بازيش عام پسند هست؟‌ يا نه مخاطب خاص داره

اگه تو گيم اسپاتم نگاه كني سبكش sci-fi fps هست منتها محتواش با يك شوتر تو معناي عامش متفاوته و كاملا فكري و حل معماست. به نظرم مخاطبشم كاملا خاصه.

این بازی بالاخره سبکش چیه ؟ میگین اول شخصه بعد میگین معمایی هست بالاخره چیه کشت و کشتاره یا معمایی هست چی هست پس ؟

اگه دنبال كشت و كشتار ميگردي، پورتال بازي نكن!
اگه ميخواي معما حل كني و حال كني... بهنرين گزينه است، شك نكن.

• Like
Reactions: the dark knight
اين بازي دقيقا سبكش چيه؟ فقط بايد پازل ها رو حل كني بازيش عام پسند هست؟‌ يا نه مخاطب خاص داره

كل بازي در اين خلاصه ميشه كه شما يه اسلحه داري باهاش مي توني رو در و ديوار 2 تا پرتال باز كني كه از يكي بري تو ازون يكي در مياي حالا بر اساس همين قضيه معما هاي بازي رو بايد حل كني و مرحله به مرحله جلو بري.در كل واقعا بازي معتاد كننده و جذابيه كه مغزتم به كار ميگيره بيشتر وقتا بعد از تموم كردن يه مرحله واقعا احساس رضايت بهم دست ميده.

كل بازي در اين خلاصه ميشه كه شما يه اسلحه داري باهاش مي توني رو در و ديوار 2 تا پرتال باز كني كه از يكي بري تو ازون يكي در مياي حالا بر اساس همين قضيه معما هاي بازي رو بايد حل كني و مرحله به مرحله جلو بري.در كل واقعا بازي معتاد كننده و جذابيه كه مغزتم به كار ميگيره بيشتر وقتا بعد از تموم كردن يه مرحله واقعا احساس رضايت بهم دست ميده.
رو هر دیواری نمیشه پرتال زد!
اونجا رو رد کردم اینجام الان:دی
وارد یه اتاق بزرگ میشی جلوت یدونه از اون آزیراست که باید لیزر بخوره بعد پایین هم هیچی نی سمت چپ بالا هم 4 تا ربات تیر انداز عکسشم میذارم.
خواهشا کمک کنید!

من الان چپتر 7 هستم
میشه گفت از چپتر 6 به بعد تازه معماها شروع میشن
تا چپتر 6 اصلا معمای سختی نداره ولی 6 به بعد خیلی بهتر میشه

این قسمت co-opـش هم خیلی باحاله ! البته من که باید یه نفره با دو تا دسته بازی کنم ! lol
یه تیکه بود الکی یکی از روبات ها رو انداختم پایین ترکید , صحبت های GLaDOS خدا بود !!!
دفعه اول گفت توی این منطقه حتی تست هم نداشتیم ولی مُردی ! =))
دفعه بعد یه چیز دیگه گفت !
3,4 دفعه دیگه هم رفتم هر بار یه چیز جدید و باحالی میگفت ولی آخرین بار محشر بود ! :دی گفت درسته یه روباتی تو رو هر بار تعمیر میکنه ولی اون روبات بیچاره هم زنده هست و سختی میکشه ! =))

این قسمت co-opـش هم خیلی باحاله ! البته من که باید یه نفره با دو تا دسته بازی کنم ! lol
یه تیکه بود الکی یکی از روبات ها رو انداختم پایین ترکید , صحبت های GLaDOS خدا بود !!!
دفعه اول گفت توی این منطقه حتی تست هم نداشتیم ولی مُردی ! =))
دفعه بعد یه چیز دیگه گفت !
3,4 دفعه دیگه هم رفتم هر بار یه چیز جدید و باحالی میگفت ولی آخرین بار محشر بود ! :دی گفت درسته یه روباتی تو رو هر بار تعمیر میکنه ولی اون روبات بیچاره هم زنده هست و سختی میکشه ! =))
در پیشنمایش GT.com یارو میگفت 1000 خط (یادم نیست دقیق :دی) یا 10.000 خط دیالوگ داره. طنز مخوف و خاصی هم داره :x

من الان چپتر 7 هستم
میشه گفت از چپتر 6 به بعد تازه معماها شروع میشن
تا چپتر 6 اصلا معمای سختی نداره ولی 6 به بعد خیلی بهتر میشه

دقیقا ! این چاپتر 6 دوتا معمای سخت داره .

رو هر دیواری نمیشه پرتال زد!
اونجا رو رد کردم اینجام الان:دی
وارد یه اتاق بزرگ میشی جلوت یدونه از اون آزیراست که باید لیزر بخوره بعد پایین هم هیچی نی سمت چپ بالا هم 4 تا ربات تیر انداز عکسشم میذارم.
خواهشا کمک کنید!

ببین دوست من توی بازی کلی پازل داره . پس نباید انتظار داشته باشی که کسی کمکت کنه !
مگر اینکه عکس بزاری !

خب به سلامتی و میمنت تموم شد بازی ! آخرش خیلی باحال طراحی شده بود ! :دی

فک کنم 10 چپتر بود یا 9 تا! ولی احتمالاً همون 10 تا باشه گرافیکش برای این سبک بد نیست ولی در مقایسه با عناوین روز کم میاره اما خلاقیت تو بازی موج میزنه منتظرم ببینم با HL3 چه میکنن! :دی

آخرین ویرایش:
بالاخره تموم شد !
چاپتر اخرش خیلی خنده داره !
واقعا عالی بود .
راستی دوستان اون تریلرهایی که نشون دادن از گیمپلی اصلا تو بازی نبود !
راستش من دموی E3 رو هم ندیدم ( منظورم این نیست که دموی E3 رو ندیدم ! منظورم اینه که اون قسمتو تو بازی نیدیدم ) !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or