Portal 2 | PC

portal2_coop.jpg

valve Software
Sci-Fi First-Person Shooter
Release: Apr 19, 2011​

حتما همه نسخه ی اول رو به یاد دارید !
یکی از خلاقانه ترین عناوین تاریخ که سال 2007 در قالب پک حیرت انگیز Orange Box همه را شکه کرد!

حالا valve با شماره ی 2 برگشته که با توجه به شواهد موجود یک عنوان فوقالعاده وسیع با یک خط داستانی قوی خواهد بود.

گلادوس را که به یاد دارید دشمن اصلی شما در شماره ی قبل که از دید IGN بهترین شخصیت منفی تاریخ هم هست.
ببینید انبار دیگر با چه شخصیت پردازی هایی طرف خواهیم بود!

اگر شایعات حقیقت داشته باشد خط داستانی بازی بسط دهنده و توضیح دهنده ی وقایع HL2
نیز خواهد بود .

ما بی صبرانه منتظریم تا در سال 2011 از شاهکار VAVLE لذت ببریم!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FrankinG
این چه بازی مسخره ای هست تو این تریلری که ص پیش گذاشتین همش دو تا روبات از در های مختلف با روش های مختلف باید رد بشن این چه جور بازی هست دیگه ؟ آخه من خیلی تعریف بازی رو شنیدم

این چه بازی مسخره ای هست تو این تریلری که ص پیش گذاشتین همش دو تا روبات از در های مختلف با روش های مختلف باید رد بشن این چه جور بازی هست دیگه ؟ آخه من خیلی تعریف بازی رو شنیدم
لول !!!!
این بازیو الان هزاران نفر در انتظار ریلیزشن!

لول !!!!
این بازیو الان هزاران نفر در انتظار ریلیزشن!
من هم این پست رو ندادم که شما بیای برا من لول بذاری
دیدی که نوشته ام تعریف زیادی ازش شندیم
خواستم منو با بازی آشنا کنید که چه جوریاست
آخه همش باید از این در به اون در بری ؟

در این بازی شما دارای یک اسلحه هستی که قابلیت شلیک 2 گلوله ی آبی و نارنجی رو با دو دکمه راست و چپ ماوس داره.

هر کدام از این گلوله ها به جایی که شلیک بشن یک دریچه یا همون Portal رو درست می کنند که با ورود به اون، از دریچه ی دیگری خارج میشید. حالا با همین قابلیت باید معما های جالب و مختلفی رو حل کنید. مثلاً طوری دریچه ها رو قرار بدید که یک جعبه به داخل یکی بیوفته و از اونکی در بیاد و در مکان معینی بیوفته. یا مثلاً اگر با شتاب وارد یکی بشید، با شتاب از اونکی خارج میشید. از این قابلیت می تونید برای پرش ها بلند استفاده کنید. در بعضی مواقع لازم هست، سرعت عملتون رو خیلی بالا ببرید و همینطور که روی هوا معلق هستید، گلوله ی بعدی رو به جای دیگه شلیک کنید که وقتی وارد دریچه ای که ازش پرتاب شدید، بشید، از اونکی خارج بشید و به مکان مورد نظر برید.
شماره اول بازی خیلی کوتاه بود و آن چنان سخت هم نبود. یک Brain Teaser مناسب و مفرح بود که از کلنجار رفتن باهاش خسته نمی شدید.

• Like
Reactions: Darkside Fury
ذات این بازی همینه ! کل گیم پلی بازی گرد حل معماها میگرده ! مثلا شما یک طرف پرت گاه وایسادید میخواید بپرید اون ور ولی بار پرش نمیتونید به طرف دیگه برسید حالا اینجا شما یک پرتال یا دریچه یا گذرگاه یا هرچی که اسمشو میذارید در سمت خودتون میسازید و در طرف دیگر هم یه پرتال مناسب دیگه و میپرید تو یکی و از دیگری خارح میشید! این یک مثال خیلی ساده بود مگرنه معماهای بازی با پیشرفت در بازی سخت تر و سخت میشن!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Darkside Fury
ظاهر بازی سادست، ولی اگه تو بطنش وارد بشید به شدت عاشقش میشید. من خودم شماره اولش رو همینجوری گرفتم ببینم چیه، اون 3 ساعتی که طول کشید تموم بشه، اصلا نفهمیدم چجوری گذشت! پیشنهاد میکنم حتما شماره اولش رو بازی کنید، خیلی هم کوتاهه، ولی اگر تموم کنید میفهمید عجب چیزی بوده:دی کلا بازی درسته دوربینش اول شخصه، ولی سبکش پازل حساب میشه. با دید CoD و اینا نرید سمتش:دی

ضمنا Darksiders بعد از Portal اومده...:دی

مختصر و مفید اینکه یه هوش مصنوعی روانی به اسم Glados که خیلی آدم ! با حالیه این بنده خدا Chell رو خفت کرده توی Aperture و میگه شرط زنده موندنت تستر بودن برای تکنولوژی Portal هست البته اسپویل نمیکنم دیگه بازی اول رو ولی بدون The cake is a lie :d

آین خلاصه شروع داستان قسمت اول هست برید بازی کنید اون کمیک ها رم بخونید داستان کلی دستتون میاد تا اومدن بازی دوم .

یکی لطف میکنه درباره داستانش توضیح بده ؟ این یارو که تفنگ پرتال دستشه آدمیزاده یا ربات؟؟؟؟ آخه من یکش رو بازی نکردم...! :(

این که ادمه ! ولی بخش Co-op داره که دو تا روبات پروتاگونیستش ان ( کلمه ی دیگه ای به ذهنم نرسید ! ) .

ایشون هستن :

chellportal2.jpg

چقدر جالب ! فکر میکردم مَرده !
حیف که دیگه نمیتونم باهش همذات پنداری کنم !

حیف که دیگه نمیتونم باهش همذات پنداری کنم !
مشکلی نیست باهاش همسر پنداری کن :d

-----------------

این دو تا هلو هم توی بخش Co OP قابل بازی هستند و البته در بخش داستانی هم تاثیر گذارند و تعاملات جالبی با cHELL دارند :d جالبه یکیشون شخصیت زنانه داره و یکی مردانه :d

Portal2bothug11-e1284764797333.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or