PlayStation, Xbox and The Wardrobe (pro discussion)

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
با نزدیک شدن به عرضه کنسول‌های Xbox Series X و PlayStation 5 تصمیم بر آن گرفتیم تا این تاپیک را جهت قرار دادن اخبار، شایعات و مقایسه ویژگی و سخت افزار این دو کنسول در نظر بگیریم.
با توجه به آن که تاپیک قبلی باعث ایجاد فضای نامناسبی برای فروم و دل‌خوری بین گروهی از کاربران شد، پس سعی می‌کنیم این تاپیک را با جوی دوستانه پیش ببریم و محفل مناسبی برای بحث‌های تخصصی که برای کاربران در جهت خرید کنسول‌های نسل بعدی مفید عمل کند، ایجاد کنیم.

مقایسه سخت افزار، ویژگی‌ها و بازی‌هایی که در نسل بعد برای دو کنسول منتشر خواهند شد در این تاپیک آزاد است، اما به نحوی که کاربران از منابع خبری در جهت اثبات صحبت‌هایشان استفاده کنند.

قوانین :

بر اساس قوانین کلی فروم و بقیه تاپیک ها بررسی خواهد شد

Last edited by a moderator:
تا جایی که شنیدم مدل های 2020 مشکل سوختگی نداشتن و این مشکل مربوط به سری های اولیه هستش‌.
OLED TV Reliability: Burn-In & Lifespan – Get The Facts | LG USA

تو پنل های قدیمی هم این مشکل گزارش شده هم به این شکل نیست که برای همه پیش بیاد. البته تو QLED ها شرکت سامسونگ باز این مشکل خیلی کمتر بوده، اما خب کیفیت LG گویا بهتره تو مدل های موجود.
کلا من قصدم جسارت به شما نبود..فقط خواستم به همه بگم که این تکنولوژی ریسکش (به خصوص تو ایران) زیاده...دقت بیشتری کنن و اطلاعات بیشتری جمع کنن??

• Like
Reactions: Bahram
بحثی که مبین میکنه تنوع ژانری استدیوهای داخلی ماکروسافت هست که به نظر من هم درسته.

ماکروسافت الان این هارو داره :

Halo : FPS
Gears : TPS
Platformer : Ori
Simulator: Microsoft Flight Simulator
Racing : Forza Motorsport/Horizon
Strategy: AOE/Halo Wars/Gears Tactics
Dungeon crawler : Minecraft Dungeons
Action Adventure: Hellblade/Sea of thieves
RPG: Outer World/ Wasteland

تقریبا تمام سبک ها را ماکروسافت داره پوشش میده الان. فقط بحث کیفیت هست که باید ارتقا بدن. البته توی بعضی سبکها الانم بی رقیبن تقریبا.

پ.ن: Valkyria Chronicles / Yakuza/ Persona اینها همشون بازی ها سگا هستند. والکایری که دو نسخه اخیرش روی Xbox عرضه شده. یاکوزا هم به همین منوال. امکان داره پرسونا هم همینجوری بشه. یا فاینال فانتزی که ناشر ثردپارتی داره هم بعیده انحصاری بمونه. هرچند به نظر من بازی های ژاپنی کلا با اولویت روی پلی استیشن همچنان بیشتر خواهند بود ولی اختلاف کم تر شده و کلا زیاد نمیشه روی ناشرهای ثردپارتی روی انحصاری سازی حساب باز کرد.
البته Ori برا استودیو داخلی مایکرو نیست همونطور که میدونی:D Outer World و هل بلید 1 و ماینکرفت هم که رو پلی استیشن هستن

بخوایم برا سونی هم لیست بکنیم اتفاقا تنوعشون خیلی زیاد میشه و مایکرو هم در بعضی از این سبکها اصلا عنوانی نداره:
Racing:GT
FPS:Killzone
Action Adventure/Shooter: Uncharted, TLoU
Open World: Horizon, Days Gone
Platformer: R&C, Little Big Planet
Hack n Slash: GOW
Action RPG: Bloodborne
JRPG: Persona 5
VR: Astro Bot
Strand game: Death Stranding :D
یه سری بازی هم مثل Dream و Gravity Rush اونقدر خاصن که الزاما سبک خاصی نمیشه براشون در نظر گرفت. حالا گرویتی رو شاید بشه گفت پلتفرمر. بازی هایی مثل Shadow of the Colossus هستند که کامل ریمیک شدن و یا مثل جورنی دوباره عرضه شدن که کاملا سبک خاص خودشون رو دارن و مشابهشون اونور وجود نداره. یه سری بازی هم مثل استریت فایتر 5 (فایتینگ) و تتریس افکت (پازل) نسخه کنسولیشون انحصاری مونده و FFVIIR هم که تا سال دیگه انحصاریه.
خداییش این دیگه ظلمه
خودم دث رو تجربه کردم.البته.
ولی هیچجوره ژانر جدیدی محسوب نمیشد.
اون به شوخی بود:D

این قدر لیست لیست کردید خارش گرفتم
با نیابت از @IMANOKA وقتشه کرم بریزم من یکم این جا >:)>:)

Platformer: Mario, Yoshi, Donkey Kong, Kirby
Puzzle: Box Boy, Dr.Mario
Racing: Mario Kart, F-ZERO
Action Adventure: The Legend of Zelda, Luigi's Mansion, Kid Icarus
Fighting: Super Smash Bros, ARMS
Third Person Shooters: Splatoon
JRPG: Xenoblade, Bravely Default, Paper Mario, Golden Sun, Pokemon Shin Megami 4 etc
Simulators: Animal Crossing, Nintendogs
Party: Wii Play, Clubhouse Games, Mario Party
Tactical RPG: Fire Emblem
Tactical Khosk!!: Advance Wars, Mario+Rabbids
Level Maker: Super Mario Maker
Strategy: Pikmin
Horror: Eternal Darkness, Fatal Frame
Sports: Ring fit Adventure, Mario Tennis etc, Wii Sports
Open World: Zelda: BotW, Xenoblade
(Hack'n Slash: Bayonetta 2(&3
Rail Shooters: Sin & Punishment, Star fox
(Metroidvania: Metroid (Shit Sherlock, it's in the name
Handcrafting (WTF): Nintendo Labo Packs
VR (??): Nintendo Labo VR Pack
(WTF: Warioware, Rhythm Heaven (How should i categorize these two for real
Puzzle Battle-Royal: Tetris 99
First Person Shooters: Error 404

goku-screaming-1018726-1280x0.jpg
And I can even go Higheeeeeer

آخرین ویرایش:

اهم... :-"
بعضی وقتا یادم میره که نینتندو چقدر بازی ها و ایپی های مختلف از ماریو داره :|
و برای کسی که با بازی های نینتندو اشنایی نداشته باشه ممکنه به نظر بیاد که نینتندو کارخونه شیر دوشی راه انداخته :-" ولی انصافا خیلی هنر میخواد یه فرانچایز رو انقدر گسترده کنی بدون اینکه به کیفیت بازی اصلی + بازی های فرعی توی اون فرانچایز ضربه بخوره. همچنان بازی های اصلی ماریو بهترین های پلتفرمینگ هستن و بازی های فرعیش هم لعنتیا همگی خوب-عالین... :|

قوانین تاپیک کلا جوریه که نمیشه بحث خاصی کرد :D
این تاپیک خیلی اوضاع جالبی داره! :D بیشترین بازدید و کلیک و توجه توی کل فروم روی این تاپیکه. نمی‌شه دور انداختش. مثل اینه که به نینتندو بگی دیگه ماریو نساز. البته نه، مثل اونم نیست. نینتندو ماریو هم نسازه زلدا داره. اونم نسازه انیمال کراسینگ داره. اما این فروم فقط یه سیستم سلر داره در حال حاضر، اونم این تاپیک و حرفای تکراری و بچگانه‌ی توش و زد و خوردای نسبتا محترمانه و ترولاشه. الانم فکر کنم نه کاربرا دقیقا می‌دونن اوضاع از چه قراره، نه حتی خود مسئولین. احتمالا فعلا بازی ادامه داره تا باز گندش دراد. :D

کلا قوانین تاپیک با ذاتش در تضاده. اگه می‌خواین بحث درست حسابی شکل بگیره، باید برای هر بحثی تاپیک جداگانه زده بشه. قیمت کنسولا، سس(!)های سخت‌افزاریشون، ایونتهای دو کمپانی و مصاحبه‌هایی که مسئولین دو کمپانی می‌کنن و غیره، همه باید تاپیک جداگانه داشته باشن تا اولا "بحث" شکل بگیره، دوما با هم قاطی نشه، و سوما قوانین اینجوری با شکل و شمایل خود تاپیک در تضاد نباشه. ولی خب بیاین واقع‌بین باشیم، چند درصد اینجا - چه بالا، چه پایین، چه چپ، چه راست، چه وسط - دنبال بحث کردنن اصلا؟ :D

Platformer: Mario, Yoshi, Donkey Kong, Kirby
Puzzle: Box Boy, Dr.Mario
Racing: Mario Kart, F-ZERO
Action Adventure: The Legend of Zelda, Luigi's Mansion, Kid Icarus
Fighting: Super Smash Bros, ARMS
Third Person Shooters: Splatoon
JRPG: Xenoblade, Bravely Default, Paper Mario, Golden Sun, Pokemon Shin Megami 4 etc
Simulators: Animal Crossing, Nintendogs
Party: Wii Play, Clubhouse Games, Mario Party
Tactical RPG: Fire Emblem
Tactical Khosk!!: Advance Wars, Mario+Rabbids
Level Maker: Super Mario Maker
Horror: Eternal Darkness, Fatal Frame
Sports: Ring fit Adventure, Mario Tennis etc, Wii Sports
(Hack'n Slash: Bayonetta 2(&3
Rail Shooters: Sin & Punishment, Star fox
(Metroidvania: Metroid (Shit Sherlock, it's in the name
Handcrafting (WTF): Nintendo Labo Packs
VR (??): Nintendo Labo VR Pack
(WTF: Warioware, Rhythm Heaven (How should i categorize these two for real
Puzzle Battle-Royal: Tetris 99
First Person Shooters: Error 404

View attachment 142475
And I can even go Higheeeeeer
کنسولی که BotW داره اصلا نیازی به تنوع در سبک و ریسک پذیری و لیست و این داستانا نداره! :D

ویت... من درست دنبال نکردم، یکی این جا گفته XBOX خونه RPG هاست؟ :D
خو جوک گفته خدای :D به زور خونه Western RPG هاست

BB و بقیه رو یادم نمیاد چیزی گفته باشم... اون ها رگ RPG شون کلفته. HZD هم حوصله بحث ندارم... اگه اون RPG ـه... نصف اکشن ادونچرهای دیگه ای هم که من زدم احتمالا RPG اند :-? منتها سونی تو سایتش زده Action-RPG ـه... به نامگذاری اشتباهشون احترام میذارم 8-| (آخرش من نظرم اینه یه فاصله معناداری بین Action و RPG تو این Action-RPG نوشتنه)
من نگفتم نسل قبل خونه rpg ها بوده.
ولی با
Obsidian
Play ground second team
Inxile
که ۲ تاشون جزو اصیل ترین و قدیمی ترین rpg باز هان و یکیشونم داره رو یکی از ip های قدیمی و یونیک نقش افرینی کار میکنه، نسل بعد چنین وضعیتی پیدا میکنه.
خصوصا که احتمالا هر کدوم از این ۳ تا، بازی بعدیشون تو یکی از ۳ ستینگ محبوب نقش افرینی ینی فانتزی و سای فای و پسا اخرالزمانی قرار میگیره و دامنه گسترده ای رو پوشش میدن.

این نکته هم قابل ذکره که وقتی میگم نقش افرینی، راجب jrpg صحبت نمیکنم. :D صد در صد خیلی جای کار داره تو اون بخش مایکروسافت.
راجب بازی های نینتندو هم خیلی اطلاعات ندارم و اصولا بازی های اون تو کتگوری مجزایی قرار میگیره.
مثل یه جزیره ایزوله نسبت به سایر بخش های صنعت گیم‌.

هورایزن زیرو داون هم به هیچ عنوان نقش افرینی نیست. حتی ویچر۳ هم میلیمتری نقش افرینی حساب میشه.
اصلا اینارو به عنوان ایراد نمیگم ها.
مثلا ویچر صد در صد از فالوت نیو وگاس بازی بهتریه در کل ولی نقش افرینی بهتری نیست.
هورایزن که کلا اکشن ادونچره. با ۴ تا المان نصفه و نیمه نقش افرینی، نمیشه بازی ای که بیسش اکشن ادونچر هستش رو بکنیم نقش افرینی.
این المان های rpg همه جا دارن تکرار میشن این روز ها. شاید اصلا خیلی هاشون جنبه تکامل گیم‌پلی برا ژانر های مختلف داشته باشن ولی خب نباید با این موارد، خیلی راحت ژانر یه بازی رو تو ادبیاتمون، از اکشن ادونچر سوییچ کنیم رو نقش افرینی.

من نگفتم نسل قبل خونه rpg ها بوده.
ولی با
Obsidian
Play ground second team
Inxile
که ۲ تاشون جزو اصیل ترین و قدیمی ترین rpg باز هان و یکیشونم داره رو یکی از ip های قدیمی و یونیک نقش افرینی کار میکنه، نسل بعد چنین وضعیتی پیدا میکنه.
خصوصا که احتمالا هر کدوم از این ۳ تا، بازی بعدیشون تو یکی از ۳ ستینگ محبوب نقش افرینی ینی فانتزی و سای فای و پسا اخرالزمانی قرار میگیره و دامنه گسترده ای رو پوشش میدن.

این نکته هم قابل ذکره که وقتی میگم نقش افرینی، راجب jrpg صحبت نمیکنم. :D صد در صد خیلی جای کار داره تو اون بخش مایکروسافت.
راجب بازی های نینتندو هم خیلی اطلاعات ندارم و اصولا بازی های اون تو کتگوری مجزایی قرار میگیره.
مثل یه جزیره ایزوله نسبت به سایر بخش های صنعت گیم‌.

هورایزن زیرو داون هم به هیچ عنوان نقش افرینی نیست. حتی ویچر۳ هم میلیمتری نقش افرینی حساب میشه.
اصلا اینارو به عنوان ایراد نمیگم ها.
مثلا ویچر صد در صد از فالوت نیو وگاس بازی بهتریه در کل ولی نقش افرینی بهتری نیست.
هورایزن که کلا اکشن ادونچره. با ۴ تا المان نصفه و نیمه نقش افرینی، نمیشه بازی ای که بیسش اکشن ادونچر هستش رو بکنیم نقش افرینی.
این المان های rpg همه جا دارن تکرار میشن این روز ها. شاید اصلا خیلی هاشون جنبه تکامل گیم‌پلی برا ژانر های مختلف داشته باشن ولی خب نباید با این موارد، خیلی راحت ژانر یه بازی رو تو ادبیاتمون، از اکشن ادونچر سوییچ کنیم رو نقش افرینی.
البته من بشخصه دوست دارم بازي action rpg باشه
تا crpg

و كلا مخاطب بيشتري رو هم جذب مي كنه
Jrpg كه كلا يه فن بيس نسبتا قديمي داره و بعيد هم مي دونم كسي اضافه بشه به اون فن بيس حتي خود jrpg ها هم مثله همين ff سعي ميكنن حالتهاي اكشن ادونچر بگيرن

در كل داشتن ژانرهاي مختلف مثله پذيراي از مهمانها با انواع پيش غذاها و دسرهاي عالي هست

اما اونچيزي كه تعيين كننده هست غذاي اصلي و همون بلاك باسترها هستن

اين نسل كه كيفيت و كميت جفتش رو اكس باكس نقص داشت

و نسل بعد هم مطمئنا كميت بيشتر ميشه و بحث اصلي ميمونه كيفيت كه اونم لازم نيست همه خروجيها عالي باشه اما حداقل ٦ تا ip تاپ رو بايد بتونه بده مثله زمان ٣٦٠

• Like
Reactions: g4mer
البته من بشخصه دوست دارم بازي action rpg باشه
تا crpg

و كلا مخاطب بيشتري رو هم جذب مي كنه
Jrpg كه كلا يه فن بيس نسبتا قديمي داره و بعيد هم مي دونم كسي اضافه بشه به اون فن بيس حتي خود jrpg ها هم مثله همين ff سعي ميكنن حالتهاي اكشن ادونچر بگيرن

در كل داشتن ژانرهاي مختلف مثله پذيراي از مهمانها با انواع پيش غذاها و دسرهاي عالي هست

اما اونچيزي كه تعيين كننده هست غذاي اصلي و همون بلاك باسترها هستن

اين نسل كه كيفيت و كميت جفتش رو اكس باكس نقص داشت

و نسل بعد هم مطمئنا كميت بيشتر ميشه و بحث اصلي ميمونه كيفيت كه اونم لازم نيست همه خروجيها عالي باشه اما حداقل ٦ تا ip تاپ رو بايد بتونه بده مثله زمان ٣٦٠
منم اکشن rpg دوست دارم.
مگه بتزدا و ابسیدین CRPG میسازن؟
مگه مس افکت CRPG بود؟
اینا همه اکشن RPG بودن ولی حتی یه اکشن RPG هم باید بخش نقش افرینی خودشو خیلی جدی بگیره.
اگه واقعا میخواد تو دسته RPG ها قرار بگیره.
کلا الان گزاشتن المان های نقش افرینی یه بحث روتین شده تو همه بازی ها.
ایرادی هم نداره البته. گفتم بالاتر که حکم تکامل داره یه جورایی. ولی خب صرفا با این کار ها یه بازی نمیشه نقش افرینی. خصوصا اگه بازی اپن ورد باشه، ورد دیزاین مخصوصی رو میطلبه.

منم اکشن rpg دوست دارم.
مگه بتزدا و ابسیدین CRPG میسازن؟
مگه مس افکت CRPG بود؟
اینا همه اکشن RPG بودن ولی حتی یه اکشن RPG هم باید بخش نقش افرینی خودشو خیلی جدی بگیره.
اگه واقعا میخواد تو دسته RPG ها قرار بگیره.
کلا الان گزاشتن المان های نقش افرینی یه بحث روتین شده تو همه بازی ها.
ایرادی هم نداره البته. گفتم بالاتر که حکم تکامل داره یه جورایی. ولی خب صرفا با این کار ها یه بازی نمیشه نقش افرینی. خصوصا اگه بازی اپن ورد باشه، ورد دیزاین مخصوصی رو میطلبه.
والا Ow بخاطر ضعف سيستم مبارزاتش يه جورايي شبيه crpg بود
يعني تو اين نسل براي من ويچر ٣ و فالوت ٤ تعريف arpg هستن
اما اوني كه دوست دارم Ac نسخه اخريشه :D
ابسيدين خدايي كارش خوب بود و كارهايي مثله مس افكت هم كاملا خوب هستن ميگم اشل rpg بزرگ باشه اتوماتيك arpg ميشه يا حداقل اين قابليت رو به بازيكن ميده كه بتونه المانهاي rpg رو كم يا زياد كنه
در مورد بيس نقش افريني هم باهات موافقم و من بيشتر جنبه همه پسند رو گفتم كه يكم يا شايد خيلي به ريشه هاي rpg ديت ميزنه تا همه پسند تر بشه

• Like
Reactions: dark souls

هاع در ادامه مسلما تو RPG ها وضع مایکروسافت (علی الخصوص نسبت به این نسل) بهتر میشه :D شکی نیست تو این موضوع
ولی خو JRPG زیرشاخه این ژانره... طبیعیه اگه قراره مطرح شه تو این ژانر یا باید تو همون CRPG و نقش آفرینی های غربی تبدیل به یه غولی شه عین چیزی که آتلوس واسه JRPG هاست... (تو فکر کن اینا یه تنه هم به سونی انحصاری میدن هم به نینتندو، بعد بازی مولتی پلتفرم هم بیرون میدن... در این حد!) یا باید همه این زیرشاخه ها رو شامل شه مثل کاتالوگ سونی

آخرین ویرایش:
پیرو اون عکسی که احمد توی یه تاپیک دیگه گذاشت:D:

View attachment 142474

حقیقت محض! خصوصا جایگاه اول:D
ورای حقیقته، نینتندو سوییچ رو میشه مثال آورد که با پردازنده موبایلی تگرا و با توان پردازشی 1 ترافلاپس، هم بازی های فوق العاده ای در فاصله کمی از زمان ریلیز داره، هم از لحاظ آمار فروش جلوتر از ایکس باکسه، اونم ایکس باکسی که 2013 وارد بازار جهانی شده و تا به الان سه مدل کنسول داده بیرون، ولی نینتندو سوییچ با انتشار کنسول پایه در مارچ 2017 فقط توی 3 سال چنین موفقیتی رو در فروش بدست آورده، ایکس باکس درسته در این نسل جایگاه پایانی رو به خودش اختصاص داده اما از نظر من با توجه به عملکرد ضعیفی که در بین عناوین انحصاری داشت از لحاظ فروش بد عمل نکرد و می تونست بدتر بشه اوضاع، از وقتی که اسپنسر اومد با شوآف هایی که روی قدرت کنسول داشت و بردن ذهن طرفداران با تبلیغات ظاهری روی عناوینی که می تونن موی شما رو با کارهایی که کنسول XOX انجام میده سیخ کنن، ذهن طرفدارانشون روی قدرت این کنسول برای اجرای این بازی ها منعطف شد و حتی سازنده ای که روی ایکس باکس فت نتونسته بود یک بازی با توان پردازشی کنسول بیرون بده، شروع کرد به صحبت در مورد کارهایی که میتونه با ایکس باکس وان ایکس انجام بده، با خرید استودیوهایی که داشته می تونه برای نسل بعدی جایگاهشو حفظ کنه به شرطی که دست از شوآف بازی هاش برداره و همه چیز رو تا لحظه آخر قدرت کنسول نبینه و با تفکرات جدید اعتمادسازی کنه تا اینکه قول بهار امید رو بده. وگرنه جایگاه و تفکرات در همون پله آخری که گذاشتی با خوشحالی باقی می مونه :D

آخرین ویرایش:
ورای حقیقته، نینتندو سوییچ رو میشه مثال آورد که با پردازنده موبایلی تگرا و با توان پردازشی 1 ترافلاپس، هم بازی های فوق العاده ای در فاصله کمی از زمان ریلیز داره، هم از لحاظ آمار فروش جلوتر از ایکس باکسه، اونم ایکس باکسی که 2013 وارد بازار جهانی شده و تا به الان سه مدل کنسول داده بیرون، ولی نینتندو سوییچ با انتشار کنسول پایه در مارچ 2017 فقط توی 3 سال چنین موفقیتی رو در فروش بدست آورده، ایکس باکس درسته در این نسل جایگاه پایانی رو به خودش اختصاص داده اما از نظر من با توجه به عملکرد ضعیفی که در بین عناوین انحصاری داشت از لحاظ فروش بد عمل نکرد و می تونست بدتر بشه اوضاع، از وقتی که اسپنسر اومد با شوآف هایی که روی قدرت کنسول داشت و بردن ذهن طرفداران با تبلیغات ظاهری روی عناوینی که می تونن موی شما رو با کارهایی که کنسول XOX انجام میده سیخ کنن، ذهن طرفدارانشون روی قدرت این کنسول برای اجرای این بازی ها منعطف شد و حتی سازنده ای که روی ایکس باکس فت نتونسته بود یک بازی با توان پردازشی کنسول بیرون بده، شروع کرد به صحبت در مورد کارهایی که میتونه با ایکس باکس وان ایکس انجام بده، با خرید استودیوهایی که داشته می تونه برای نسل بعدی جایگاهشو حفظ کنه به شرطی که دست از شوآف بازی هاش برداره و همه چیز رو تا لحظه آخر قدرت کنسول نبینه و با تفکرات جدید اعتمادسازی کنه تا اینکه قول بهار امید رو بده. وگرنه جایگاه و تفکرات در همون پله آخری که گذاشتی با خوشحالی باقی می مونه :D
وضعیت مایکروسافت خوبه و فن هاشم مطلقا نگران نیستند. فقط ظاهرا طرف مقابل که شما و دوستان باشید نگرانید که خب... نگران چی هستید اصلا؟
شما بازی های خودون رو دارید و ماها هم بازیای خودمونو. اگه ما به قول شما به اون"بهار امید" چشم داریم به خاطر عملکرد خوب مایکروسافت در این سه الی چهار سال اخیر بوده
من خوشحالم میشم شوآف کنن چون باید بکنن. شرکتن خیرسرشون و باید شوآف و هایپ کنند. جایگاه و تفکراتشونم با طرفدارانشون می خونه نیازی نیست نگران خط مشی شرکت باشید XDDDDD

وضعیت مایکروسافت خوبه و فن هاشم مطلقا نگران نیستند. فقط ظاهرا طرف مقابل که شما و دوستان باشید نگرانید که خب... نگران چی هستید اصلا؟
شما بازی های خودون رو دارید و ماها هم بازیای خودمونو. اگه ما به قول شما به اون"بهار امید" چشم داریم به خاطر عملکرد خوب مایکروسافت در این سه الی چهار سال اخیر بوده
من خوشحالم میشم شوآف کنن چون باید بکنن. شرکتن خیرسرشون و باید شوآف و هایپ کنند. جایگاه و تفکراتشونم با طرفدارانشون می خونه نیازی نیست نگران خط مشی شرکت باشید XDDDDD

باز ترو خدا شروع نکنین اگه به انتخاب فن باشه که هرچی بندازن جلو هر چی فن کنسول یا PC یا ... با کله تعریف میکنه و ... .

این دسته بندی که شما بازی های خودتون دارین ما هم بازی های خودمون یکی از مسخره ترین مثال های هستش که میشه زد مگه جنگ دوست عزیز اینجا ملت همه برای بازی هستن کسی که از بازی خوب بدش بیاد یا بخاطر فن بازی بخواد بازی خوب نادیده بگیره اسم خودش ندازه بازیکن بهتر حالا شما از بازی های ماکروسافت بیشتر خوشت میاد یا از سونی یا PC این حق انتخاب شماست که میتونی کدام تهیه کنی اما اینکه فقط فن ها خوششون بیاد بهتر پس یک فضا درست کنن بگن فن ها بیاین بگیرین فن ها بخرین برای همون ها هم فقط برای فروش بزارن برای همون ها هم بازی عرضه کنن .

حالا یک بحث پیش میاد میای مقایسه کیفی میکنی میگی این بازی از اون بازی بهتر اما دلیل نداره کسی که میگه فلان بازی از نظر کیفیتی بهتر نخواد یا بازی نکرده باشه اون بازی که میگه در مقایسه با بازی انجام شده عملکرد ضعیفتری داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or