PlayStation, Xbox and The Wardrobe (pro discussion)

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
با نزدیک شدن به عرضه کنسول‌های Xbox Series X و PlayStation 5 تصمیم بر آن گرفتیم تا این تاپیک را جهت قرار دادن اخبار، شایعات و مقایسه ویژگی و سخت افزار این دو کنسول در نظر بگیریم.
با توجه به آن که تاپیک قبلی باعث ایجاد فضای نامناسبی برای فروم و دل‌خوری بین گروهی از کاربران شد، پس سعی می‌کنیم این تاپیک را با جوی دوستانه پیش ببریم و محفل مناسبی برای بحث‌های تخصصی که برای کاربران در جهت خرید کنسول‌های نسل بعدی مفید عمل کند، ایجاد کنیم.

مقایسه سخت افزار، ویژگی‌ها و بازی‌هایی که در نسل بعد برای دو کنسول منتشر خواهند شد در این تاپیک آزاد است، اما به نحوی که کاربران از منابع خبری در جهت اثبات صحبت‌هایشان استفاده کنند.

قوانین :

بر اساس قوانین کلی فروم و بقیه تاپیک ها بررسی خواهد شد

Last edited by a moderator:
اینو چند جا گزاشتم که مدام میگفتن جاش نیست. درجواب یکی از دوستان بود که از "ریسک پذیری سونی" در ساخت بازی هاش تعریف کرده بود.
حالا اینجا میزارم جواب رو:

ریسک پذیری؟
کدوم ریسک پذیری؟
سونی رگ خواب کاربر هاش رو میدونه.
اکشن ادونچر سوم شخص با درونمایه سینمایی و روایت تحت کات سین.
تو بازی های ناتی داگ، سانتامونیکا، گوریلا، ساکرپانچ و اینسامنیاک این قضیه یکسان بود.
این سبک اصلا ایرادی نداره و شاید فن های سونی هم فقط و فقط همین بازی هارو بخوان پشت سر هم. اونم ایرادی نداره ولی خب من ریسک پذیری ای نمیبینم.
واقعیت اینه برخلاف همه ترول هایی میکنن دوستان و البته همه انتقاداتی که به مایکرو به حق وارده بابت انحصاری های نسل اخیرش،
الان استودیو های مایکرو فوق العاده دامنه وسیع تری از سبک های متنوع رو تشکیل میدن:

-Play ground first team- racing arcade-Forza horizon
Play ground second team-Open world action rpg- Fable
Turn10-racing simulator-forza motorsport
The coalition-TP shooter- Gears
e343-Fp shooter- Halo
Ninja theory- third person cinematic action adventure-Hellblade 2
The initiative-???- Action adventure
Obsidian- Open world action rpg- ??? AAA
Inxile- CRPG
Double fine- Platoftmer
Rare

غیر از اینا دو سه تا دیگه هم هستن که هنوز کیفیت قابل اثباتی نداشتن برا خودم‌.
استودیوی ایج اف امپایرز هم هست.
بعد همین ۲ هفته پیش gears tactics توسط استودیوی سکندپارتی برای مایکرو عرضه شد تو سبک تکتیکال نوبتی.
یا اوری رو داشتیم از مون استودیوز.
یا فلایت سیمولیتور.

الان ۲ تا بازی بزرگ ریسینگ تو ۲ سبک متفاوت،
۲ تا فرنچایز فعال بزرگ اول و سوم شخص شوتر،
بازی اکشن ادونچر خطی سینمایی که صد درصد بسیار محبوبه و نقطه ضعف مایکرو بوده تو نسل اخیر و با خرید و تاسیس نینجا تئوری و اینیشیتیو در صدد رفع اون ایرادشه،
بازی های انلاین و سرویس محور پرطرفدار
در دست توسعه هستن تو استودیوهای فرست پارتی مایکرو.

از طرفی الان مایکروسافت رسما گزینه اول طرفداران نقش افرینی حساب میشه:
برایان فارگو که از کلیدی ترین افراد در شکل گیری این ژانر تو صنعت گیمه و خالق بازی بزرگ فالوت به همراه استودیوش ینی اینگزایل.
تیم دوم پلی گراند که این نسل با ۲ تا بازی بالای ۹۰ نشون دادن اصولا استودیوی بزرگین و تیم دومشون رو هم خیلی اصولی و حساب شده تشکیل دادن و خوب عضو گیری کردن.
و سرانجام گل سرسبد استودیوهای rpg ساز در دهه اخیر ینی ابسیدین که تو عمق المان های نقش افرینی و ورد دیزاین مخصوص این ژانر اصلا رقیب نداره.( تو این موراد به خصوص از CDPR هم بهتره)

راستش تنوع استودیو های سونی با وجود کیفیت ساخت بازی هاشون، خیلی کم و ناچیزه درمقابل مایکروسافت.
ولی خب این نسل عموما بازی هاش خوب نبودن مایکرو و باعث شدن کسی به روند عالی فعلی از نظر تنوع و تیم های قوی داخلیش، توجهی نکنه.

پس من ریسک پذیری ای نمیبینم تو بازی های سونی.
همه به یه فرمول موفق یکسان چسبیدن.
حتی IP هک اند اسلشش هم این نسل تغییر ماهیت داد تا مشابه بقیه بشه.(گرچه خودم GOW رو جزو شاهکار ها نسل میدونم)

IGN هم اکانت هواداران PS5 ؟

View attachment 142415
در درجه اول گفتم که هیچ اهمیتی نداره برام بحث فروش و اصولا باید به مواردی از کنسول بچسبیم که میخوایم ازش استفاده مستقیم بکنیم وگرنه فروش کمتر یا زیاد تر تاثیری تو لذت شخصی من برای انتخاب پلتفرم نداره کل. :D
دوما نگفتم امار باید برعکس باشه. صرفا گفتم اختلاف اونقدر فضایی نیست که همین نظرسنجی ign هم اثباتش میکنه.
کمتر از این هم خواهد شد اختلاف... :D
برا اونایی که خیلی براشون مهمه این امار فروش ها.

اینو چند جا گزاشتم که مدام میگفتن جاش نیست. درجواب یکی از دوستان بود که از "ریسک پذیری سونی" در ساخت بازی هاش تعریف کرده بود.
حالا اینجا میزارم جواب رو:

ریسک پذیری؟
کدوم ریسک پذیری؟
سونی رگ خواب کاربر هاش رو میدونه.
اکشن ادونچر سوم شخص با درونمایه سینمایی و روایت تحت کات سین.
تو بازی های ناتی داگ، سانتامونیکا، گوریلا، ساکرپانچ و اینسامنیاک این قضیه یکسان بود.
این سبک اصلا ایرادی نداره و شاید فن های سونی هم فقط و فقط همین بازی هارو بخوان پشت سر هم. اونم ایرادی نداره ولی خب من ریسک پذیری ای نمیبینم.
واقعیت اینه برخلاف همه ترول هایی میکنن دوستان و البته همه انتقاداتی که به مایکرو به حق وارده بابت انحصاری های نسل اخیرش،
الان استودیو های مایکرو فوق العاده دامنه وسیع تری از سبک های متنوع رو تشکیل میدن:

-Play ground first team- racing arcade-Forza horizon
Play ground second team-Open world action rpg- Fable
Turn10-racing simulator-forza motorsport
The coalition-TP shooter- Gears
e343-Fp shooter- Halo
Ninja theory- third person cinematic action adventure-Hellblade 2
The initiative-???- Action adventure
Obsidian- Open world action rpg- ??? AAA
Inxile- CRPG
Double fine- Platoftmer
Rare

غیر از اینا دو سه تا دیگه هم هستن که هنوز کیفیت قابل اثباتی نداشتن برا خودم‌.
استودیوی ایج اف امپایرز هم هست.
بعد همین ۲ هفته پیش gears tactics توسط استودیوی سکندپارتی برای مایکرو عرضه شد تو سبک تکتیکال نوبتی.
یا اوری رو داشتیم از مون استودیوز.
یا فلایت سیمولیتور.

الان ۲ تا بازی بزرگ ریسینگ تو ۲ سبک متفاوت،
۲ تا فرنچایز فعال بزرگ اول و سوم شخص شوتر،
بازی اکشن ادونچر خطی سینمایی که صد درصد بسیار محبوبه و نقطه ضعف مایکرو بوده تو نسل اخیر و با خرید و تاسیس نینجا تئوری و اینیشیتیو در صدد رفع اون ایرادشه،
بازی های انلاین و سرویس محور پرطرفدار
در دست توسعه هستن تو استودیوهای فرست پارتی مایکرو.

از طرفی الان مایکروسافت رسما گزینه اول طرفداران نقش افرینی حساب میشه:
برایان فارگو که از کلیدی ترین افراد در شکل گیری این ژانر تو صنعت گیمه و خالق بازی بزرگ فالوت به همراه استودیوش ینی اینگزایل.
تیم دوم پلی گراند که این نسل با ۲ تا بازی بالای ۹۰ نشون دادن اصولا استودیوی بزرگین و تیم دومشون رو هم خیلی اصولی و حساب شده تشکیل دادن و خوب عضو گیری کردن.
و سرانجام گل سرسبد استودیوهای rpg ساز در دهه اخیر ینی ابسیدین که تو عمق المان های نقش افرینی و ورد دیزاین مخصوص این ژانر اصلا رقیب نداره.( تو این موراد به خصوص از CDPR هم بهتره)

راستش تنوع استودیو های سونی با وجود کیفیت ساخت بازی هاشون، خیلی کم و ناچیزه درمقابل مایکروسافت.
ولی خب این نسل عموما بازی هاش خوب نبودن مایکرو و باعث شدن کسی به روند عالی فعلی از نظر تنوع و تیم های قوی داخلیش، توجهی نکنه.

پس من ریسک پذیری ای نمیبینم تو بازی های سونی.
همه به یه فرمول موفق یکسان چسبیدن.
حتی IP هک اند اسلشش هم این نسل تغییر ماهیت داد تا مشابه بقیه بشه.(گرچه خودم GOW رو جزو شاهکار ها نسل میدونم)
اون دفعه یه جواب مفصل برات نوشتم که پاک شد و دیگه حوصله ندارم بنویسم و جوابت
List of PS4 Exclusives – Gematsu - Gematsu
List of Xbox One Exclusives – Gematsu - Gematsu
ملت قضاوت کنن تنوع کدوم بیشتره !
فقط اونجا که نوشتی XBOX بهشت RPG باز ها حتی فیل اسپنسر هم همچین حرفی نمیزنه !

دوما نگفتم امار باید برعکس باشه. صرفا گفتم اختلاف اونقدر فضایی نیست که همین نظرسنجی ign هم اثباتش میکنه.
داداش این نظرسنجی بعد از کنفرانس سرنی انجام شد که جو علیه PS5 بودو بازم نتیجش اینی شده که میبینی ، اگه الان بعد از اون دموی UE5 بذاره که اختلاف فاجعه میشه :D

اون دفعه یه جواب مفصل برات نوشتم که پاک شد و دیگه حوصله ندارم بنویسم و جوابت
List of PS4 Exclusives – Gematsu - Gematsu
List of Xbox One Exclusives – Gematsu - Gematsu
ملت قضاوت کنن تنوع کدوم بیشتره !
فقط اونجا که نوشتی XBOX بهشت RPG باز ها حتی فیل اسپنسر هم همچین حرفی نمیزنه !
دقت کنی راجب پروژه های در دست ساخت نوشتم.
حتی حرف کیفیت هم نزدم و تنوع رو بحث کردم.
ولی خب دیت نمیکنی دیگه. :D
این لیست هایی که گزاشتی ربطی به پستم ندارن.
سیمرغ بلورین انحصاری سازی تو این نسل ۸ رو هم تمام و کمال سونی میگیره. خیالت راحت.
و اینکه بله،
کاملا توضیح دادم چرا الان اکس باکس خانه نقش افرینی سازیه و حقیقت هم همینه.
۳ تا تیم قوی که ۲ تاشون جزو بزرگان و پیشگامان RPG بودن.
چه خوشمون(خوشتون) بیاد و چه نیاد.

داداش این نظرسنجی بعد از کنفرانس سرنی انجام شد که جو علیه PS5 بودو بازم نتیجش اینی شده که میبینی ، اگه الان بعد از اون دموی UE5 بذاره که اختلاف فاجعه میشه :D
البته وضع این سال های ign در حدی شده که تعحبی هم نداره دنبال کننده هاش رو، کسایی تشکیل بدن که بابت اجرای یه دموی ساده که صد در صد به همون صورت و حتی بهتر روی سری اکس هم اجرا میشه، اینطور ذوق کنن.
در کل من که گفتم چیز بی اهمیتی امار فروش. با هرچیزی میشه حال کرد ولی حال کردن با امار فروشی که هیچ تاثیری تو تجربه شخصیمون از یه بازی نداره مسخره است.
باز اگه کسی خیلی حال میکنه با این قضیه خب این نظرسنجی هارو اسکرین شات بگیره و مدام بهشون خیره بشه. :D

در درجه اول گفتم که هیچ اهمیتی نداره برام بحث فروش و اصولا باید به مواردی از کنسول بچسبیم که میخوایم ازش استفاده مستقیم بکنیم وگرنه فروش کمتر یا زیاد تر تاثیری تو لذت شخصی من برای انتخاب پلتفرم نداره کل. :D
برا اونایی که خیلی براشون مهمه این امار فروش ها.
البته مبين يه چيز رو هم در نظر بگير
اين نسل بزرگترين خلا رو ما تو اكشن ادونچر داشتيم و اين رو اينجوري هم ميشه برداشت كرد كه شناخت خوب سوني از بازار و نياز گيمرها باشه

البته ميگم ضعف ماكرو تو عناوينش باعث ميشه نشه درست مقايسه كرد اين دوتا رو

____
در مورد نسل نهم حق با توئه تيم Rpg ماكرو خيلي قويه هم inxile و هم Obsidian

• Like
Reactions: a.messi10
البته مبين يه چيز رو هم در نظر بگير
اين نسل بزرگترين خلا رو ما تو اكشن ادونچر داشتيم و اين رو اينجوري هم ميشه برداشت كرد كه شناخت خوب سوني از بازار و نياز گيمرها باشه

البته ميگم ضعف ماكرو تو عناوينش باعث ميشه نشه درست مقايسه كرد اين دوتا رو

____
در مورد نسل نهم حق با توئه تيم Rpg ماكرو خيلي قويه هم inxile و هم Obsidian
صد در صد همینه.
مایکرو بدجوری ضربه خورد از نبود اکشن ادونچر های سینمایی.
فوق العاده محبوبن و منتقد پسند.
برا نمایش قدرت کنسول هم بهترین گزینه هان.

سونی عالی عمل کرد تو این زمینه.
مایکرو هم گیر کارش رو پیدا کرد.
الان علاوه بر نینجا تئوری، اینیشیتیوی رو تاسیس کرده که نفراتش گلچینی از بهترین های این ژانر هستن:
راکستار
ناتی داگ
سانتامونیکا
کریستال داینامیک
و ...
احتمالا این استودیو هم برا پوشوندن ضعف همون سبک تاسیس شده.

این تاپیک هم همین ساعات اولش قابل بحث کردنه.
من که دیگه بعیده پیدام شه اینجا از چندساعت دیگه.
همین اوایلش رو لذت ببریم تا زمانی که بلای vs قبلی سرش بیاد.(شایدم واقعا نظارت این بار متفاوت باشه :D)

البته وضع این سال های ign در حدی شده که تعحبی هم نداره دنبال کننده هاش رو، کسایی تشکیل بدن که بابت اجرای یه دموی ساده که صد در صد به همون صورت و حتی بهتر روی سری اکس هم اجرا میشه، اینطور ذوق کنن.
در کل من که گفتم چیز بی اهمیتی امار فروش. با هرچیزی میشه حال کرد ولی حال کردن با امار فروشی که هیچ تاثیری تو تجربه شخصیمون از یه بازی نداره مسخره است.
باز اگه کسی خیلی حال میکنه با این قضیه خب این نظرسنجی هارو اسکرین شات بگیره و مدام بهشون خیره بشه. :D
کلا از نظر شما هیچ چیز مهم نیست :D اختلاف دو کنسول باید تو عمل مشخص بشه وگرنه به حرف باشه که همه یه چیزی میگن پس وعده دیدار زمان معرفی بازی های انحصاری و مشخص شدن اختلاف هر دو کنسول در عمل :D

کلا از نظر شما هیچ چیز مهم نیست :D ختلاف دو کنسول باید تو عمل باید مشخص بشه وگرنه به حرف باشه که همه یه چیزی میگن پس وعده دیدار زمان معرفی بازی های انحصاری و مشخص شدن اختلاف هر دو کنسول در عمل :D ا
نه همچین حرفی نزدم. :D
از قدرت کنسول، تا سرویس ها و بازی ها و کیفیت ساخت دسته و حتی ظاهر...
همه اینا قابل بحث یا افتخار کردن یا هرچیزیه که اسمش رو میخوای بزاری.
ولی امار فروش رو همچنان بسیار مسخره میدونم توصل بهش رو. :D

نه همچین حرفی نزدم. :D
از قدرت کنسول، تا سرویس ها و بازی ها و کیفیت ساخت دسته و حتی ظاهر...
همه اینا قابل بحث یا افتخار کردن یا هرچیزیه که اسمش رو میخوای بزاری.
ولی امار فروش رو همچنان بسیار مسخره میدونم توصل بهش رو. :D
مهمترین عامل پیروزی هر کنسول همین امار فروش و موفقیت بازی هاشه در جایزه ، متا و ....
فروش شاید از دید شما مسخره باشه البته مطمئنم اگه وضع xbox تو این مورد خوب بود امکان نداشت همچین حرفایی بزنی :D ولی خوب بگذریم ;)
موفق باشی :D

بیا . نیومده بحث رو شروع کردن :D الان من بیام بگم gow جدید اصولا ریسک پذیری با ایشون معنا پیدا میکنه بعد یکی میگه ریسک پذیری معنا نداره تو سونی :|

خب لااقل وقتی داری حرف میزنی و واژه " ریسک پذیری " رو به کار میگیری ، قشنگ بشکاف ببینیم معنی این مساله چیه :D

اتفاقا " آمار فروش و میزان پلیر و درامد و ... " بسیار لذت بخشه و مهمترین مساله ، و اصولا نسل پیش هم قبل از شروعش از این امارا بود و عمدتا به سمت PS4 سر بالایی خطرناکی داشت که نتیجه اش هم شد اینی که الان میبینید .

امار فروش از این جهت لذت بخشه که ادم حال میکنه بازی مورد علاقه اش موفق میشه و امیدواری پیدا میکنی که در آینده از بازی که خیلی باهاش حال کردی خبر بیشتری خواهی شنید .

مهمترین عامل پیروزی هر کنسول همین امار فروش و موفقیت بازی هاشه در جایزه ، متا و ....
فروش شاید از دید شما مسخره باشه البته مطمئنم اگه وضع xbox تو این مورد خوب بود امکان نداشت همچین حرفایی بزنی :D ولی خوب بگذریم ;)
پیروزی تو چی؟
تو نبرد تجاری سهامدار های دو شرکت؟
خب باشه اعضای هیئت مدیره سونی منطقیه این امار هارو بفرستن برا ساتیا نادلا و مسخره اش کنن. :D
به من و توی گیمر چه ربطی داره؟
متوجه منظورم نمیشی.
میگم یه پلتفرم مشخص از جنبه های مختلفی میتونه به گیمر منفعت برسونه و مزیت داشته باشه براش نسبت به بقیه. مثلا pc گیمر ها میتونن به اینکه با اختلاف خفن ترین استور رو دارن حرف بزنن. چون مستقیما رو تجربه شون در گیمینگ اثر میزاره.
امار فروش همچین وضعی نداره.
زیاد و کم بودنش واقعا اهمیتی نباید داشته باشه برا یه گیمر.
چرا بهت اطمینان میدم در هر شرایطی همین رو میگفتم و در اینده هم خواهم گفت.
نسل ۷ هم همین حرفارو میزدم. :D

صد در صد همینه.
مایکرو بدجوری ضربه خورد از نبود اکشن ادونچر های سینمایی.
فوق العاده محبوبن و منتقد پسند.
برا نمایش قدرت کنسول هم بهترین گزینه هان.

سونی عالی عمل کرد تو این زمینه.
مایکرو هم گیر کارش رو پیدا کرد.
الان علاوه بر نینجا تئوری، اینیشیتیوی رو تاسیس کرده که نفراتش گلچینی از بهترین های این ژانر هستن:
راکستار
ناتی داگ
سانتامونیکا
کریستال داینامیک
و ...
احتمالا این استودیو هم برا پوشوندن ضعف همون سبک تاسیس شده.

این تاپیک هم همین ساعات اولش قابل بحث کردنه.
من که دیگه بعیده پیدام شه اینجا از چندساعت دیگه.
همین اوایلش رو لذت ببریم تا زمانی که بلای vs قبلی سرش بیاد.(شایدم واقعا نظارت این بار متفاوت باشه :D)
اينيشيتيو كه كلا فراتر از يه استوديوئه يعني مثله هوش مصنوعي ميمونه كه كافيه به سخت افزار (استوديو) متصل بشهو خروجي مطلوب رو بده
يعني مثله اسمشون مبدع هستن
ايده كلا جالبي بودن و بايد نتيجه كار رو ديد
ماكرو تو ريسينگ بي رقيبه
توي شوتر پتانسيل خيلي بالايي داره
Rpg خيلي قوي شده

و اكشن ادونچر هم خيلي خوبه

اين نكبت گرينبرگ رو بندازن بيرون و بودجه خوب بذارن خيلي خروجيهاي خوبي ميده منتهي بايد صبر كرد و ايونت جولاي رو ديد ببينيم واقعا تغيير كردن يا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or