چون هالوین اضافه شده به نظرم فعلا روی پلاس بمونهدوستان سایلنت هیل دو ریمیک تا کی روی پلاس هستش ؟؟
اینجوری نیست که از شش ماه قبلش بگنیعنی حداقل تا دو ماه دیگه هست بنظرتون؟
جایی سایتی نیست که از تاریخ دقیق رفتن گیمها مطلع بشیم ؟
نخل پلاس اگه آلتیمیت بگیری که ظرفیت 2 بگیری اکانت ها رو خوبه ولی ظرفیت 3 اعصاب فولادین می خواد. انگار هر اکانت به دو نفر داده میشه، وسط بازی اف سی می ندازه بیرون که این اکانت رو کنسول دیگه ای فعال شده. بعد دو هفته برای آرامش اعصابم کلا اشتراکم رو لغو کردمسلام برای خرید پلاس چه سایتی پیشنهاد می کنید؟
اشتراک نخل پلاس چطوره؟ کسی از دوستان استفاده کرده؟
می دونستی ظرفیت 3 اشتراکی قیمت هر اکانت حتی بازی روز چیزی حدود 200-300 تومنه؟نخل پلاس اگه آلتیمیت بگیری که ظرفیت 2 بگیری اکانت ها رو خوبه ولی ظرفیت 3 اعصاب فولادین می خواد. انگار هر اکانت به دو نفر داده میشه، وسط بازی اف سی می ندازه بیرون که این اکانت رو کنسول دیگه ای فعال شده. بعد دو هفته برای آرامش اعصابم کلا اشتراکم رو لغو کردم
قطعا با این روند اگر نگیری سال دیگه میشه ۲۰ میلیونپارسال فکر کنم به اکانت پلاس اسنشیال یک ساله کامل ترکیه گرفتم زیر پنج تومن
الان همون شده ۹ تومن تازه ظرفیت دو !
الان چند روز دیگه پلاس من تموم میشه و نمیدونم چه غلطی باید بکنم
فلان فلان فلان![]()
بعصی از شاپا قسطی میدن اگه بشناسنت و خوش حساب بوده باشی.پارسال فکر کنم به اکانت پلاس اسنشیال یک ساله کامل ترکیه گرفتم زیر پنج تومن
الان همون شده ۹ تومن تازه ظرفیت دو !
الان چند روز دیگه پلاس من تموم میشه و نمیدونم چه غلطی باید بکنم
فلان فلان فلان![]()
مطمئناقطعا با این روند اگر نگیری سال دیگه میشه ۲۰ میلیون
نمیدونم شما کدوم شاپ رو میگی ولی بین اینا یه دیجیتال فکتوری میشناسم که قسطی میده اونم قسطش ۱۵ روزه استبعصی از شاپا قسطی میدن اگه بشناسنت و خوش حساب بوده باشی.
به طرز مفتضحانه ای داریم به قهقهرا میریم و انگار نه انگار!
بعد سود ه برا همین چند روزه میکشه روش 
پلاسو با دوستم شریکی میخریم نمیدونم کدوم شاپ میده. منتهی مثلا گیم سیتی و مون شاپ طرح قسطی داشتن اگه اشتباه نکنم. فقط نمیدونم برای گیمه یا پلاسم شامل میشه.مطمئنا
ولی از یه جایی به بعد جدا دیگه ارزش نداره
الان هم فرضا گذشت سال دیگه چی؟
نمیدونم شما کدوم شاپ رو میگی ولی بین اینا یه دیجیتال فکتوری میشناسم که قسطی میده اونم قسطش ۱۵ روزه استبعد سود ه برا همین چند روزه میکشه روش
شما کجارو میشناسی؟
قهقرا اولشه! هنوز ونزوئلاش مونده
شما کجارو میشناسی؟
بازی های جدید کی معرفی میشه؟