alireza yellow
کاربر سایت
البته من از دید خودم نگاه کردم چون برا من زبان هم ندونم معلومه کدوم بخش مربوط به لیست بازی هاست از همون جا یک دانلود میزنم و دیگه کار خاصی ندارمبله فرق میکنهمگه ما اوکراین بلدیم؟
![]()
البته من از دید خودم نگاه کردم چون برا من زبان هم ندونم معلومه کدوم بخش مربوط به لیست بازی هاست از همون جا یک دانلود میزنم و دیگه کار خاصی ندارمبله فرق میکنهمگه ما اوکراین بلدیم؟
![]()
نمیدونم والاالبته من از دید خودم نگاه کردم چون برا من زبان هم ندونم معلومه کدوم بخش مربوط به لیست بازی هاست از همون جا یک دانلود میزنم و دیگه کار خاصی ندارم
بخدا حقیقت رو میگیالبته من از دید خودم نگاه کردم چون برا من زبان هم ندونم معلومه کدوم بخش مربوط به لیست بازی هاست از همون جا یک دانلود میزنم و دیگه کار خاصی ندارم
منم بهم فشار اومد روی قیمت رفتم سه ماهه اوکراین گرفتمبخدا حقیقت رو میگی️
زبان اکانت مهم نیست اگه مشکل دیگه ای نداشته باشه ، من دوساله اوکراین میگیرم ، همه چیش مشخصه ، جاهاشون کاملا معلومه چی به چیه .
حتی از توی منوی استورش تاریخچه خریدش هم نگاه کردم ببینم تا چه تاریخی کار میکنه .
برا من یکی فقط اصالت و درستی اکانت ثابت بشه و فروشگاه معتبر باشه و مشکلات دیگه یه نمونه مثلا دی اکتیو شدن اکانت نداشته باشه کافیهبخدا حقیقت رو میگی️
زبان اکانت مهم نیست اگه مشکل دیگه ای نداشته باشه ، من دوساله اوکراین میگیرم ، همه چیش مشخصه ، جاهاشون کاملا معلومه چی به چیه .
حتی از توی منوی استورش تاریخچه خریدش هم نگاه کردم ببینم تا چه تاریخی کار میکنه .
هم برای PS4 ,PS5 امده هیچ کدامچیه این عنوان؟ رمسترِ؟ ریمیکه؟ نسخه فایوه؟
سلام دوستان عزیزم
من بلادبورن رو روی پلاس تموم کردم. آیا دی ال سی هم داخل پلاس هستش یا نه؟
پچ اونو ایشالله با تاخیر بعدی که روی gta میزنن میدناین rdr1 واقعا خوبه باید باز تا اخر برمراکستارعوضی RDR2 هم پچ بده دیگه.
حاضرم این gta رو 6 ماه تاخیر بزنن ولی پچ رو بدنپچ اونو ایشالله با تاخیر بعدی که روی gta میزنن میدن