دقیقا من از پلاس همین انتظار را دارم بازی هایی که شاید پول دادن براشون سخته ولی وقتی روی پلاس بیان کاملا ارزش بازی دارن.یکی هم اومدن day one بازی های ایندی و aa.کلا بنظرم این لیست برای کسایی که بقیه ی بازی ها رو جر دادن خوبه![]()
منم انتظار آوردن همین ایندی ها و aa هایی که گفتی رو دارم منتهی تاپ و درجه یک هاش نه مثل این لیستی که امروز دادن.دقیقا من از پلاس همین انتظار را دارم بازی هایی که شاید پول دادن براشون سخته ولی وقتی روی پلاس بیان کاملا ارزش بازی دارن.یکی هم اومدن day one بازی های ایندی و aa.
مثلا گاد راگناروک بیاد رو پلاس چه ارزشی داره دیگه هر کس خواسته بوده تا الان بازیش کرده یا مثلا گوست یوتی بخواد ۲ سال دیگه بیاد رو پلاس دیگه تا اون موقع همه شیرشو کشیدن
الان با پلاس اکسترا بازی دو نفره لوکال خوب چیزی هست؟
چند میده؟ من یکساله دیدم سی دی کی شیر و اینا تو تخفیف از ۴۸۰۰ میاد تا ۵۸۰۰اگر پلاس ترکیه می خواید من دیدم پلی باکس رزروی داره.
اکسترا 6100 دیلاکس 6300 اگه تغییر نکرده باشه.چند میده؟ من یکساله دیدم سی دی کی شیر و اینا تو تخفیف از ۴۸۰۰ میاد تا ۵۸۰۰
ظرفیت ۲
منتها همه اوکراین
—-
دیلاکس ترکیه ۶۳۰۰ یکساله
می ارزه؟
گیم نزده زیاد دارم. معتبر هست؟ باهاش صحبت کردم نمیدونم معتبره یا نه.اکسترا 6100 دیلاکس 6300 اگه تغییر نکرده باشه.
قیمتش درسته. ترکیه داره این قیمت می ده در صورتی که من جای دیگه اوکراین دیدم این قیمته.
ارزیدن یا نیارزیدن به خودت بستگی داره به من باشه می گم پلاس بدرد نمی خوره غیر بازی انلاین منتهی اگه گیم نزده داری که روش هستن بگیر.
سلاماین پلاس هند چه کوفتیه؟ زبانشم هندیه؟![]()
بله فرق میکنهسلام
نه , من هند دارم , انگلیسی هستش
جسارت نباشه نمیدونم چرا این بحث زبان مهمه ؟ مگه فرقی میکنه ؟