PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مطمئنا
ولی از یه جایی به بعد جدا دیگه ارزش نداره
الان هم فرضا گذشت سال دیگه چی؟

نمیدونم شما کدوم شاپ رو میگی ولی بین اینا یه دیجیتال فکتوری میشناسم که قسطی میده اونم قسطش ۱۵ روزه است :| بعد سود ه برا همین چند روزه میکشه روش :|
شما کجارو میشناسی؟

قهقرا اولشه! هنوز ونزوئلاش مونده
سلام قسط ۲۰ روزه هست. و همچنین سود برای مبالغ ۱ میلیون و پانصد تا ۲ میلیون ۱۰ درصد و بالای ۲ میلیون به ۵ درصد سود کاهش پیدا کرد.

• Like
Reactions: ARTiCiX
سلام قسط ۲۰ روزه هست. و همچنین سود برای مبالغ ۱ میلیون و پانصد تا ۲ میلیون ۱۰ درصد و بالای ۲ میلیون به ۵ درصد سود کاهش پیدا کرد.
من متوجه دست بسته کانال ها هستم ولی اخه کسی که مثلا داشته باشه از هفت هشت ده تومن، نصف مبلغ رو الان بده و بقیه رو با سود ۲۰ روز بعد بده، میاد همه رو یه جا حساب میکنه
۲۰ روز تایم تسویه خیلی کوتاهیه، نمیشه درست با سیستم حقوق ماهانه هماهنگش کرد و مبلغش هم سنگین میشه

من متوجه دست بسته کانال ها هستم ولی اخه کسی که مثلا داشته باشه از هفت هشت ده تومن، نصف مبلغ رو الان بده و بقیه رو با سود ۲۰ روز بعد بده، میاد همه رو یه جا حساب میکنه
۲۰ روز تایم تسویه خیلی کوتاهیه، نمیشه درست با سیستم حقوق ماهانه هماهنگش کرد و مبلغش هم سنگین میشه
شرایط دلار و اقتصادی اجازه انعطاف زیادی نمیده. بقول شما دستمون خیلی باز نیست.

شرایط دلار و اقتصادی اجازه انعطاف زیادی نمیده. بقول شما دستمون خیلی باز نیست.
احسنت منم همین رو میگم
الان ۲۰ روزه نصف اش میفته یه ماه که باید از خرج اون ماه اونم‌تو نیمه دومش بزنی ( که سخته ) نصف بقیه اش میفته ماه بعد و اول برج که حقوق داده باشن که واقعا تایم زیادی نیستسر همین زیاد دردی دوا نمیکنه یا مشتری رو‌جذب نمیکنه

هر چند گرو‌ بودن اکانت دست شاپ به نظرم میتونه این راه رو باز کنه که شاد بخواد مطمئن بشه که پول برمیگرده وجنس فروخته شده توی فلان زمان حالا سوای از گرون شدن یا ثابت بودن دلار توی زمان خاص بالاخره پولش برمیگرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or