PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کلا بنظرم این لیست برای کسایی که بقیه ی بازی ها رو جر دادن خوبه :D
دقیقا من از پلاس همین انتظار را دارم بازی هایی که شاید پول دادن براشون سخته ولی وقتی روی پلاس بیان کاملا ارزش بازی دارن.یکی هم اومدن day one بازی های ایندی و aa.
مثلا گاد راگناروک بیاد رو پلاس چه ارزشی داره دیگه هر کس خواسته بوده تا الان بازیش کرده یا مثلا گوست یوتی بخواد ۲ سال دیگه بیاد رو پلاس دیگه تا اون موقع همه شیرشو کشیدن

دقیقا من از پلاس همین انتظار را دارم بازی هایی که شاید پول دادن براشون سخته ولی وقتی روی پلاس بیان کاملا ارزش بازی دارن.یکی هم اومدن day one بازی های ایندی و aa.
مثلا گاد راگناروک بیاد رو پلاس چه ارزشی داره دیگه هر کس خواسته بوده تا الان بازیش کرده یا مثلا گوست یوتی بخواد ۲ سال دیگه بیاد رو پلاس دیگه تا اون موقع همه شیرشو کشیدن
منم انتظار آوردن همین ایندی ها و aa هایی که گفتی رو دارم منتهی تاپ و درجه یک هاش نه مثل این لیستی که امروز دادن.

مثلا من ender lilies یا cuphead از دستم در رفتن وقتی روی پلاس اومده بودن و دلم می خواد چنین گیم هایی رو دوباره می داد رو پلاس ولی میاد gta v که دیگه شیره اش رو کشیدن برای چندمین دفعه می ده.

اخه بازی های ایندی شم خوب نیست و اولویت نیستند :دی به نظر منم پلاس باید بازی های کمتر مین استریم و ناشناخته یا تازه شناخته شده، بازی های هیدن جم طور؛ بیشتر هم ایندی یا AA، بده، یادمه از اوایل نسل هشت همین نظر رو راجع به پلاس داشتم و وقتی ملت بازی بزرگ میخواستند بهشون میگفتم بازی بزرگ رو که میگیریم در هر صورت پرایس کات میخورند یا دیسک ارزون میشه، پس بهتره پلاس بازی هایی بده که تو اولویت "خرید" نیستند و ممکنه خیلی با ارزش باشند اما جا بیفتند تو لیست های خرید،

اما الان واقعا بازی های کمتر شناخته شده اشم درجه 1 نیستند :دی همین امسال و پارسال ایییییین همه بازی ایندی درجه 1 و بازی های اسکیل متوسط درجه 1 اومد، هیچ کدوم اما اثری ازشون رو پلاس نیست،

فری تو پلی ها که فری هستند، جدا از این برای من که سال هاست بهتر بگم نسل هاست مولتی پلیر کم بازی میکنم (تو سال های اینده فقط جی تی 7 و در حد تروفی های مولتی و گرایند دیمنز سولز ریترنال میزنم حتمی) مهم ترین اپشن پلاس همین مولتی و انلاین بازی کردن بازی های سینگل در صورت وجود هست + بک اپ سیو گیم؛ یعنی اسنشال، اینم واقعا نمی ارزه سالانه بگیرم، برای همین از این به بعد ماه به ماه میگیرم، هر ماه بازی خوبی اومد، اسنشال 1 ماه میگیرم، اینطوری عملا بازی های 2 ماه رو گرفتم با 1 ماه اشتراک، یعنی اگر سالی 5 ماه بازی خوب بده، من با 50 دلار میتونم بازی های 10 ماه رو عملا بگیرم، 5 ماه هم برای مولتی پلیر بازی کردن من و پرداخت به ارشیو بازی های پلاسم کافیه؛ اون لا به لا هروقت اکسترا بازی خاص و خوبی داشت که خواستم، 1 2 3 دلار میدم و اکسترا هم تو باقی مونده اسنشال، شارژ میکنم، یعنی با سالی 60 نهایتا 70 دلار، هم 10 ماه بازی های اسنشال رو گرفتم اونایی که ارزش دارند، هم 5 ماه وقت دارم به مولتی پلیر و کار های پلاس مثل بک اپ سیو برسم، هم خرد خرد اون لا به لا 1 2 ماه هم اکسترا شارژ میشه که بازی های خاص اکسترا (اغلب ایندی و کوچیک اما خاص و خیلی خوب) رو پلی کنم، این مدل برای یکی مثل من عالیه و ارزون ترین حالت در میاد اشتراکم هم 100 درصد مفیده، 5 ماه کافیه برای پلاس برای من؛ 7 ماه دیگر سال هم به ارشیو خودم میرسم با خیال راحت...

• Like
Reactions: ashe and dark souls
اگر پلاس ترکیه می خواید من دیدم پلی باکس رزروی داره.
چند میده؟ من یکساله دیدم سی دی کی شیر و اینا تو تخفیف از ۴۸۰۰ میاد تا ۵۸۰۰
ظرفیت ۲
منتها همه اوکراین

—-

دیلاکس ترکیه ۶۳۰۰ یکساله
می ارزه؟

آخرین ویرایش:
چند میده؟ من یکساله دیدم سی دی کی شیر و اینا تو تخفیف از ۴۸۰۰ میاد تا ۵۸۰۰
ظرفیت ۲
منتها همه اوکراین

—-

دیلاکس ترکیه ۶۳۰۰ یکساله
می ارزه؟
اکسترا 6100 دیلاکس 6300 اگه تغییر نکرده باشه.
قیمتش درسته. ترکیه داره این قیمت می ده در صورتی که من جای دیگه اوکراین دیدم این قیمته.
ارزیدن یا نیارزیدن به خودت بستگی داره به من باشه می گم پلاس بدرد نمی خوره غیر بازی انلاین منتهی اگه گیم نزده داری که روش هستن بگیر.

اکسترا 6100 دیلاکس 6300 اگه تغییر نکرده باشه.
قیمتش درسته. ترکیه داره این قیمت می ده در صورتی که من جای دیگه اوکراین دیدم این قیمته.
ارزیدن یا نیارزیدن به خودت بستگی داره به من باشه می گم پلاس بدرد نمی خوره غیر بازی انلاین منتهی اگه گیم نزده داری که روش هستن بگیر.
گیم نزده زیاد دارم. معتبر هست؟ باهاش صحبت کردم نمیدونم معتبره یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or