PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما میتونی با پرایمری/شیرینگ اینیبل کردن یک اکانت پلاس رو یک ریجن خاص، بازی هایی که در ریجن های دیگر رو اکانت های دیگر داری رو انلاین و مولتی پلیر بازی کنی بازی هایی که رو اون اکانت فعال هستند یعنی خودت خریدی، اما بازی های رایگان اسنشال یا اکسترا، محدود به همون ریجن و همون اکانت هستند... پس اره، قفل میشه... اگر میخوای بازی های رایگان تمام ریجن هارو داشته باشی، باید رو تک تک ریجن ها پلاس بگیری رو اکانت های متعدد...
لازم نیست دوباره بازی ها رو تو اکانت آمریکا دانلود کنم؟

لازم نیست دوباره بازی ها رو تو اکانت آمریکا دانلود کنم؟
رجین یکی باشه نیازی به دانلود دوباره نیست.

قبلی ترکیه بود باشع ، اگه جدیده کشورهای اروپایی باشه نمیخواد دیگ دانلود کنی

ولی از ترکیه بپری امریکا بله باید دانلود کنی

میگن بعضی بازیها دیتاش فرق داره
شاید اینطوری باشه، اگه باشه هم خیلی کمن
یه نکته هم بگم بر طبق تجربه خودم
من اکانت پلاس ترکیه داشتم و بعد تموم شدن اوکراین گرفتم
و چندتا بازی (اکسترا) بود تو کنسول، بعد وارد کردن اکانت اکراین، اول کار دیدم که بازی ها قفل شدن و فکر کردم باید برم دوباره دانلود کنم، ولی بعد از اینکه بازی ها رو رفتم دوباره از کاتالوگ اکسترا ( اد تو لایبرری) زدم، بلافاصله قفل بازی ها رفت،
خواستم بگم به صورت دیفالت قفل میوفته روشون و باید بری ادد کنی از پلاس جدید تا قفلش بره
(حتما هم نیاز نیست بری از داخل پلاس ادد کنی، تو همون home کنسول برو روی بازی قفل و میره پیج خرید بازی و دکمه دانلود یا ادد رو بزنی ، درجا دکمه تبدیل به play game میشه)

شاید اینطوری باشه، اگه باشه هم خیلی کمن
یه نکته هم بگم بر طبق تجربه خودم
من اکانت پلاس ترکیه داشتم و بعد تموم شدن اوکراین گرفتم
و چندتا بازی (اکسترا) بود تو کنسول، بعد وارد کردن اکانت اکراین، اول کار دیدم که بازی ها قفل شدن و فکر کردم باید برم دوباره دانلود کنم، ولی بعد از اینکه بازی ها رو رفتم دوباره از کاتالوگ اکسترا ( اد تو لایبرری) زدم، بلافاصله قفل بازی ها رفت،
خواستم بگم به صورت دیفالت قفل میوفته روشون و باید بری ادد کنی از پلاس جدید تا قفلش بره
(حتما هم نیاز نیست بری از داخل پلاس ادد کنی، تو همون home کنسول برو روی بازی قفل و میره پیج خرید بازی و دکمه دانلود یا ادد رو بزنی ، درجا دکمه تبدیل به play game میشه)
ممنون منم الان میخوام پلاس اوکراین بگیرم نگران اف سی ۲۶ و بتلفیلد ۶ هستم که رو اکانت آمریکا خریدم

ممنون منم الان میخوام پلاس اوکراین بگیرم نگران اف سی ۲۶ و بتلفیلد ۶ هستم که رو اکانت آمریکا خریدم
فدات
اینا که رو پلاس نیستن و 100% کار میکنن با پلاس جدید (هر رجینی باشه)

کار کردن یا نکردن مربوط به بازی هایی هست که از داخل کاتالوگ پلاس قبلیت دانلود کردی،
اینم بگم بازی های ماهیانه ای که برا اسنشیال معرفی میشد همش رو از دست میدی، چون این اکانت تازست و قبلا نبوده که بازی های اسنشیال رو داشته باشه

داداش میشه معرفی کنی بگی از کجا میخری
منم دنبالشم

الان بهترین وقت خرید پلاس ریجن آمریکا با 33% تخفیف هست ، اکسترا میشه 101$ یکساله ، اسنشیال 1 ساله هم 79.99$ ، ریمیوم 107$ ، دیگه نبود یه سری بازی ها هم براتون مسئله نمیشه
ناقابل اکسترا در میاد نزدیک 11 میلیون 😃
من بازی Sifu deluxe خریدم 13$
خب بنظرت ارزش داره ۱۱ میلیون واسه پلاس یکساله ؟

آخرین ویرایش:
خب بنظرت ارزش داره ۱۱ میلیون واسه پلاس یکساله ؟
LEGO Horizon Adventures | PS5
Killing Floor 3 | PS5
The Outlast Trials | PS4, PS5
Synduality Echo of Ada | PS5
Neon White | PS4, PS5
بازی های پلاس اسنشال دسامبر بعد از مدتها ۵ تا بازی داریم.
کلا بازی های خوبی هم هستند.
☝️☝️☝️

کیلینگ فلور ۳ که مشخص بود به زودی میاد. به شکل تاریخی گند زدن تو بازی. شکست کامل بود تو بحث فروش.
لگو هورایزن رو خیلی دوس داشتم بازی کنم و ممنون ازشون :D
NW هم خیلی بازی خووبیه. تو رادار بود ولی خب تو این شلوغی هیچوقت نشد بخرمش.
سیندوالیتی هم ظاهرا چیز جالبی نیست :D
اوت‌لست هم نیستم کلا.

لگو هورایزن که خوراکه کواپ زدن مخصوصا که پسر منم تازه داره گیمر میشه دارم بازی های کواپ براش میگیرم راه بیوفته.
Neon white و اوتلست را هم دوست داشتم بازی کنم .اون سیندوالیتی را هم فکر کنم فقط انلاین باشه که خوب از رادارم خط میخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or