PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سوباسا و ufc را که همیشه دوست داشتم بازی کنم ولی حاضر نبودم براشون خرج کنم الان خوب شد
پرنس هم که مهمترین بازی ماهه اگه تا الان بازی نکردید که شرم بر شما باد :D نه تنها بازی فوق العاده خوبیه بلکه یکی از بهترین مترویدوینیاهای تاریخ صنعت گیم تا الان بوده از دستش ندید

دو سه ماهه پلاس واقعا خوب شده و بازی های خیلی خوبی میده. پرنس و به خصوص Syberia را خیلی دوست داشتم بازی کنم. برعکس نسخه سوم، این نسخه خیلی بازی خوبیه. از دست ندیدن.

آخرین ویرایش:
دو سه ماهه پلاس واقعا خوب شده و بازی های خیلی خوبی میده. پرنس و به خصوص Syberia را خیلی دوست داشتم بازی کنم. برعکس نسخه سوم، این نسخه خیلی بازی خوبیه. از دست ندیدن.
هر دو تا رو بازی کردم و واقعا لذت بردم. با اینکه این ماه بازیای خوبی داده ولی تو ذوق من خورد چون منتظر پلیس آهنی بودم :D الان اگر یه تخفیف ۹ دلاری دوباره بخوره میگیرمش حتما

الان اگر یه تخفیف ۹ دلاری دوباره بخوره میگیرمش حتما

متاسفانه دیگه فکر نمیکنم بخوره فعلا :D
من تجربه همچین آف‌هایی رو داشتم که خیلی خرکی بودن ولی نخریدم به این امید که دفعه بعد بگیرم اما حتی تا ۶ ماه بعدشم دیگه تکرار نشده و پلاسم نشده :D ولی خب امیدوارم روبوکاپ اینطور نباشه و بازم ۹دلار بشه به زودی.

سلام
دوستان یک اکانت پلاس اکسترا ظرفیتی (2) داشتم(زبان ان روسی) نمی دونم کدام ریجین تا اماه دیگه هم تموم میشود می خواستم بدوم الان بازیهای که روی کنسول و دانلود کردم و درام بازی می کنم باید حتما با ریجن قبلی یکی باشه تا بازی های قبلی قفل نشه؟ و رجین ان فرقی نمیکنه
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان یک اکانت پلاس اکسترا ظرفیتی (2) داشتم(زبان ان روسی) نمی دونم کدام ریجین تا اماه دیگه هم تموم میشود می خواستم بدوم الان بازیهای که روی کنسول و دانلود کردم و درام بازی می کنم باید حتما با ریجن قبلی یکی باشه تا بازی های قبلی قفل نشه؟ و رجین ان فرقی نمیکنه
ممنون
سوالتون واضح نیست
یه اکانت دیگه میخواید بخرید ؟
اگر اینطوره که بازی هاتون قفل میشه چون‌اون اکانت پلاسش تموم شده

بهترین کار اینه که پیگیر بشید همون اکانت تون رو شارژ کنید دوباره که البته چون ظرفیتی هست خودش دردسره

• Like
Reactions: capitan milan
سلام
ممنون
سلام و درود
اگه بازی های کاتالوگ‌ اکسترا هست، اگه یه اکانت با همون رجین بخرین میتونین بازی کنین،
اول کاری میاره که بازی ها قفل شدن و به محض وارد شدن به صفحه بازی و زدن خرید یا ادد دکمه به پلی گیم تغییر میکنه و میتونین بدون دانلود دوباره ادامه بدین
ولی بازی های ماهانه اسنشیال که داشتین قفل میشن همشون

سلام و درود
اگه بازی های کاتالوگ‌ اکسترا هست، اگه یه اکانت با همون رجین بخرین میتونین بازی کنین،
اول کاری میاره که بازی ها قفل شدن و به محض وارد شدن به صفحه بازی و زدن خرید یا ادد دکمه به پلی گیم تغییر میکنه و میتونین بدون دانلود دوباره ادامه بدین
ولی بازی های ماهانه اسنشیال که داشتین قفل میشن همشون

زبان روسی کدام رجین؟

سوالتون واضح نیست
یه اکانت دیگه میخواید بخرید ؟
اگر اینطوره که بازی هاتون قفل میشه چون‌اون اکانت پلاسش تموم شده

بهترین کار اینه که پیگیر بشید همون اکانت تون رو شارژ کنید دوباره که البته چون ظرفیتی هست خودش دردسره

سلام بله یک اکانت دیگه می خواهم بخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or